Kimpton Maa-Lai Bangkok

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
78 Soi Ton Son Lumphini, Pathum Wan Bölgesi Bangkok 10330

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

İhtiyaç tarihleri

  • 07.07.202430.09.2024
  • 08.10.202431.10.2024

Puanlar

Thai Hotels Association5

Ödüller

- İş Yolcuları İçin En İyi Oteller 2022 - Bangkok Kategorisindeki En İyi 5 Otel - CNBC - Bangkok'taki En İyi 10 Otelde 2 Numara - Conde Nast Traveler 2023: Okuyucuların Seçimi Ödülleri - Güneydoğu Asya'daki En İyi Otellerde 4 Numara - Conde Nast Traveler 2023: Okuyucuların Seçimi Ödülleri - Bangkok'taki Favori Otellerde 2 Numara (5 sıralama) - Travel + Leisure World's Best Awards - Asya'nın En Sevilen Şehir Otellerinde 11. Numara (15 sıralama) — Travel + Leisure World's Best Awards - 2023'te Tayland'ın En İyi Şehir Oteli — Travel + Leisure Luxury Awards Asya Pasifik - En İyi Lüks Otel (Uluslararası) - Travel+Leisure India'nın En İyi Ödülü - 2022 Gezginlerin Seçimi Ödülü — Tripadvisor - Sertifikalı Altın Seviye - Yeşil Otel Ödülü - Enerji ve Çevre Tasarımında Liderlik - Gümüş Ödül (LEED)

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Dışarıdan yemek hizmetine izin verilir
  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Uzun süreli konaklama
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • Video konferans
  • VIP hizmetler

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Hızlı İnternet Bağlantısı
  • Tesiste AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Metro
  • Otobüs
  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne

Ulaşım

Karayolu ile seyahat - Suvarnabhumi Uluslararası Havaalanı'ndan Otoyol ve Sri Rat Ekspresi yoluna gidin ve Asoke'den çıkın. Yeni Petchburi yolunu takip edin ve Soi Langsuan"a çıkın. Trafiğe bağlı olarak yaklaşık 45-60 dakika sürecektir. - Don Muang Uluslararası Havaalanı'ndan Don Muang ekspres yoluna binin ve Ploenchit'ten çıkın. Soi Langsuan'a giden Sukhumvit yolunu takip edin. Trafiğe bağlı olarak yaklaşık 30-45 dakika sürecektir.

Park

  • Ücretsiz park
  • Vale
  • Otobüs park

Havaalanına olan mesafe

  • 15.91 mil, mekana uzaklık

Kimpton Maa-Lai Bangkok Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı6.222 fitkare
Toplantı odaları7
En büyük oda1.798 fitkare
İkinci en büyük oda1.668 fitkare
Alan (Dış)Uygun
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası362
Tek (1 yatak)301
Çift kişilik (2 yatak)61
Süit74
Vergi oranı7%

Yerel İlgi Merkezleri

Siyam-Paragon

Alışveriş
2 km uzakta
SiamParagon, Bangkok'un en büyük mağazasıdır. Üst düzey markalar, modaya uygun butikler ve gurme restoranlar ile lüks bir alışveriş deneyimi sunar. Ayrıca Güney Doğu Asya'daki en büyük akvaryuma sahip olan “Sea Life Bangkok Ocean World"den dünyanın en büyük çocuk cazibesi olan KidZania'ya ve sansasyonel eğlence sunan 'Paragon Cineplex'e kadar dünya standartlarında cazibe merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır.
991 Rama I Yolu, Pathum Wan
Bangkok, TH 10330

Erawan Tapınağı

Tarihi sembol
1 km uzakta
Erawan Tapınağı, Hindu yaratılış tanrısı Brahma'nın Tayland temsili Phra Phrom'un bir heykeline ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçiler, cevaplanan dualar arayan ibadetçiler tarafından kiralanan Tayland dans gruplarının büyüleyici performanslarına tanık olabilirler. Canlı atmosferi ve dua etme ve dileklerde bulunma fırsatı ile; hayatın her kesiminden insanlar, nimet aramak, hayallerini gerçekleştirmek, kişisel yaşamlarında ve kariyerlerinde başarı bulmak için buraya gelirler. Kendinizi Tayland maneviyatına ve gerçekten zenginleştirici bir kültürel deneyime kaptırmak için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.
Ratchadamri Yolu, Lumphini, Pathum Wan
Bangkok, TH 10330

Orta Dünya

Alışveriş
1 km uzakta
Central World, prestijli ve turistik bir bölge olan Ratchaprasong Kavşağı'nda yer alan bir alışveriş kompleksidir. Bu alışveriş merkezi, hem yerlilerin hem de ziyaretçilerin daha yüksek sokak tarzı mağazalarda, çeşitli yemek seçeneklerinde ve eğlencede şımartmaları için 500'den fazla mağazaya sahiptir. Canlı atmosferi ve modern mimarisi, onu Bangkok'un kalbinde unutulmaz bir alışveriş deneyimi arayanlar için karşı konulmaz bir seçim haline getiriyor.
999/9 Rama 1 Yolu. , Patumwan
Bangkok, TH 10330

Bangkok Sanat ve Kültür Merkezi

Müze
3 km uzakta
Bangkok Sanat ve Kültür Merkezi'nde (BACC) Bangkok'un kültürel cazibesini benimseyin; modern sanat, müzik, film, tasarım ve eğitim merkezi. Dokuz kata yayılmış merkez, heykeller, resim, video ve fotoğraflardan oluşan bir oyun alanıdır. Oditoryumda müzik etkinliklerine ve filmlere dalın, mağazalardaki eşsiz buluntuları keşfedin, ve çeşitli galeri ve sergide sanatsal harikalarda kaybolun.
939 Rama I Yolu, Wang Mai, Pathum Wan Bölgesi
Bangkok, TH 10330

Merkez Büyükelçiliği

Alışveriş
1 km uzakta
Central Embassy, Bangkok'un lüks cenneti olarak duruyor ve Güneydoğu Asya'da kentsel perakende ve alışveriş için standart oluşturuyor. Tarzı ve münhasırlığı özetleyen üst düzey markaları sergileyen alışveriş merkezi, modern bir lüks destinasyondur. Cazibesi, otantik dünya mutfakları ve kaliteli hizmetlere bağlılığı ile alışverişin ötesine uzanır; özel moda, çeşitli mutfak deneyimleri ve son teknoloji bir sinema sunar.
1031 Phloen Chit Yolu. , Pathum Wan
Bangkok, TH 10330

Çin Mahallesi

Gece yaşamı
5 km uzakta
Chinatown yemek turu: Chinatown yemek turu ile kendinizi Bangkok'un çeşitli gastronomik kültürüne bırakın. Yaowarat Yolu çevresine demirlenmiş mahalle, plastik sandalyeler, çay odaları ve oturma restoranlarıyla çevrili tezgahlarla doludur. Görünüşte sonsuz seçenekler dizisi, ilk kez gelen ziyaretçiler için bunaltıcı olabilir, bu yüzden bir uzmanın sizi doğru yöne yönlendirmesine izin vererek zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin.
Yaowarat Yolu, Samphanthawon
Bangkok, TH

Lumphini Parkı

Park
1 km uzakta
“Lumpini Parkı, metropolün kalbinde sakin bir yeşil vahadır. Şehrin koşuşturmasından kaçmak ve doğa, huzur ve huzur anlarının tadını çıkarmak için mükemmel bir yer. Rahat pikniklerin ve keyifli yürüyüşlerin tadını çıkarın, veya kendinizi aktif hissediyorsanız, ücretsiz aerobik derslerinden yararlanın veya nefes kesici yemyeşil çevrenin ortasında koşuya çıkın veya yürüyüşe çıkın. Kentsel peyzajın ortasında doğayla yeniden şarj olmanın ve bağlantı kurmanın harika bir yolu. İpucu: Lumphini Park, Kimpton Maa-Lai Bangkok'a sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Kimpton Bisikletlerimizden birini alın ve sürüşün tadını çıkarın!”
Lumphini, Pathum Wan
Bangkok, TH 10330

Jim Thompson Evi Müzesi

Müze
5 km uzakta
1950'lerde Tayland İpek endüstrisini canlandırmasıyla ünlü Amerikalı mimar James HW Thompson'ın eski evi. Bu kutsal alan, tarihi ve sanatı güzelce harmanlıyor. Altı geleneksel Tay tik ağacı evini çevreleyen sakin ve yemyeşil bahçeyi keşfedin. İçeride, Thompson'ın olağanüstü Asya antikaları koleksiyonunu, enfes Tay İpeğini ve diğer büyüleyici sergileri keşfedeceksiniz.
6 Soi Kasemsan 2, Rama 1 Yolu
Wang Mai, Pathum Wan Bölgesi
Bangkok, TH 10330

Daha fazla

KİMPTON MAA-LAİ BANGKOK HAKKINDA Kimpton Maa-Lai Bangkok, Tayland, Bangkok şehrinde yer almaktadır. Otel, maksimum konfor sağlamak için benzersiz bir şekilde tasarlanmış 362 şık, çağdaş ve konforlu konuk odası sunmaktadır. TANIŞIN VE SELAMLAYIN İster iş ister eğlence için şehirde olun, Kimpton Maa-Lai Bangkok"un ilişkinizi unutulmaz kılmasına izin verin. Otelin şık ve sade havası toplantı odalarımıza da yansıyor: sofistike bir görünüm ve his, konforlu konfigürasyonlar ve kişiselleştirilmiş dokunuşlar için sonsuz olanaklar sunan 578 metrekare (6.200 metrekareden fazla) alan. Sizler odaklandığında, daha da büyük kutlamalar yaratmak için birleştirilebilen 7 stüdyo odası ve 1 toplantı odası ile unutulmaz olayları hayata geçiriyoruz. Ismarlama konferans düzenlemelerinden özel müşteri toplantılarına, mekanlarımız ayrıca tavandan tabana pencerelerimizden doğal gün ışığı ve yemyeşil Sindhorn Köyü gelişimi ve Lumphini Park"ın kıskanılacak manzaralarını sunar.. Ayrıca menüler, oturma düzenlemeleri ve daha fazlası dahil olmak üzere özelleştirilmiş konuk deneyimleri yaşayacaksınız. YİYECEK + İÇECEK Aralarından seçim yapabileceğiniz beş farklı yemek mekanı ile, Kimpton Maa-Lai Bangkok, aynı anda şarap, yemek yemek ve gevşemenizi sağlar. Güne lobi salonumuzda birinci sınıf kahve ile başlayın veya mahalleden ilham alan bakkalımızı ziyaret edin ve çiftlikten tabağa lezzetlerin tadını çıkarın (hatta eve götürün!). TESİSLER Her şey Kimpton Maa-Lai Bangkok"taki küçük ekstralarla ilgili. İster rahatlatıcı bir aile kaçamağında olun, ister kısa bir iş gezisinde olun, hayal edebileceğiniz tüm otel olanaklarına sahibiz. Fitness merkezimizde formda ve muhteşem kalın, amaranth spa"mızda rahatlatıcı bir spa günü geçirin, veya tam Kimpton deneyiminin tadını çıkarmak için aylık sosyal etkinliklerimize kaydolun.

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Mar 11 – Mar 27
Ara sezon
Apr 1 – Apr 11
Jun 1 – Sep 30
Apr 17 – Apr 30
May 6 – May 30
Oct 8 – Oct 31
Düşük sezon

Ek Bilgiler

- Farklı 579 m2 Toplantı Alanları - 7 Toplantı Stüdyosu ve 1 Yönetim Kurulu Odası - Doğal Gün Işığı — tüm odalar - Geniş, tüm toplantı odaları aynı katta yer almaktadır. - Yukarıdan aşağıya açık tavanlar - Bireysel kahve molası istasyonu - Özel pişirme istasyonları, pasta gösteri istasyonu içeren tam pişirme Stüdyosu konsepti - Bahçe etkinliği

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?