Twin Creeks

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lynchburgweg 1260 Winchester, TN 37398

Afstand vanaf vliegveld

  • 17.7 mijl van locatie

Vergaderruimte Twin Creeks

Vergaderzalen3
Max. aantal staplaatsen200
Grootste zaal1.400 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers17

Lokale attracties

Falls Mill

Historisch monument
Op 13 mi. afstand
Opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen. Gelegen in een weelderige groene baai langs de oevers van de prachtige Factory Creek staat de historische Falls Mill. Gebouwd in 1873 als katoen- en wolfabriek, werd de molen later omgebouwd voor gebruik als katoenjenever, vervolgens als houtbewerkingswinkel en korenmolen. Tegenwoordig huisvest de molen het Museum of Power and Industry, Inc. en het 32 meter hoge waterrad drijft nog steeds machines aan op vier verdiepingen van het gebouw.
134 Falls Mill Road
Belvidere, TN 37306

George Dickel-distilleerderij

Recreatie
Op 21 mi. afstand
Cascade Hollow Distilling Co. is momenteel open van donderdag tot en met zondag. We kunnen op dit moment geen rondleidingen door de distilleerderij aanbieden, maar het bezoekerscentrum is open voor winkels en proeverijen. We zijn er trots op deel uit te maken van de Tennessee Whiskey Trail, die bestaat uit meer dan 25 distilleerderijen in de hele staat. Zorg ervoor dat je hun website bezoekt en hun app downloadt terwijl je je bezoek plant!
Cascade Hollow Road uit 1950
Tullahoma, TN 37388

Tims Ford Lake

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Twin Creeks ligt aan het prachtige Tims Form Lake.

Bear Trace bij Time Ford

Recreatie
Op 10 mi. afstand
Slechts anderhalf uur ten zuiden van Nashville ligt nog een ster uit de door Jack Nicklaus ontworpen collectie. De baan van Tims Ford bestaat uit Champion Bermuda-greens en 419 Bermuda-fairways. De openingen zijn een mix van creaties in linkstijl die zachtjes over voormalige weilanden rollen en vervolgens geleidelijk overgaan naar beboste locaties die worden gedomineerd door gigantische eikenbomen. Het Tims Ford Reservoir is zichtbaar vanaf sommige holes op de baan en speelt op verschillende van de 18 holes een rol, waardoor een uitstekende balans tussen uitdaging en speelbaarheid ontstaat. Deze visueel aantrekkelijke golfbaan ligt op een schiereiland omringd door het pittoreske Tims Ford-meer en is door een nationale publicatie beschreven als een „schitterende nieuwkomer... een intrigerende indeling van 6.764 meter (gouden tees) met verschillende looks”.
Wiseman Bend Road 891
Winchester, TN 37308

Jack Daniels-distilleerderij

Recreatie
Op 15 mi. afstand
We houden er net zo van om onze gasten te vermaken als om Tennessee Whisky te maken hier in de Jack Daniel Distillery. En zoals elke goede gastheer, zijn we altijd meer dan blij om je rond te leiden. We bieden een verscheidenheid aan distilleerderijervaringen die bij uw bezoek passen en u helpen het huis van Jack Daniel's beter te leren kennen.
Lynchburg Highway 133
Lynchburg, TN 37352

Meer

Twin Creeks Marina & Resort is een accommodatie in Winchester, Tennessee aan Tims Ford Lake en biedt de beste full-service evenementen op het water met ongeëvenaarde voorzieningen, waaronder accommodatie ter plaatse, prachtige evenementenlocaties en personeel dat klaar staat om uw ervaring uniek te maken. Het evenemententeam van Twin Creeks coördineert elk detail voor je. Of u nu uw droomtrouwdag, een bedrijfsuitje of een speciaal evenement plant, Twin Creeks heeft een evenementenruimte voor u. Het Twin Creeks resort beschikt over accommodaties op het terrein, waaronder huisjes aan het water op Tims Ford Lake, een camperresort en een jachthaven met restaurant Drafts & Watercrafts en bootverhuur, zodat u hier kunt verblijven, spelen, eten en evenementen kunt organiseren. Alles op één plek! Vraag nu om direct toegang te krijgen tot prijzen, de beschikbaarheid te controleren of om uw persoonlijke rondleiding door de locatie te plannen.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?