Tulsa Convention & Visitors Bureau

1 W. Third St. Suite 100 74103

Tulsa inspireert je volgende evenement

Tulsa, de hoofdstad van Route 66®, is zowel kosmopolitisch als volledig Amerikaans in zijn aantrekkingskracht. Het is een plek van contrasten langs de rivier de Arkansas, waar Art Deco-architectuur naast stalen wolkenkrabbers staat, en de landelijke Route 66 Americana en ultramodern entertainment samenkomen. Tulsa is een stad met vele culturen, waar verschillende invloeden samenkomen om een aparte identiteit te vormen. Geloof ons niet op ons woord • Beste eetzaal in de VS (USA Today) • Beste stadspark in de VS (USA Today) • Tulsa is de hoofdstad van Route 66 (thrillist) • Meest betaalbare steden voor gezinsvakanties (Forbes) • Tulsa, OK: een verrassende kunstbestemming in Midden-Amerika (Forbes) • 50 beste plekken om te wonen in de VS (Money Magazine) • Ga naar 'Here Not There': reisauteur somt 5 onverwachte plaatsen op die een bezoek waard zijn (ABC News) • Op pad met 'The Outsiders', waar de Greasers en Socs Rombled (New York Times) •Tulsa: een stad voor makers, dromers en doeners (leefbaarheid) Unieke vergaderruimtes • Van historische herenhuizen tot moderne multifunctionele ruimtes, Tulsa biedt meer dan 50 unieke evenementenlocaties voor kleine groepen, grote conferenties, sport en een scala aan sociale evenementen. • Het bekroonde, onlangs gerenoveerde Cox Business Convention Center (CBCC) ligt in het centrum en is ideaal voor het organiseren van gala's, recepties, beurzen, binnensporten, concerten en congressen. Het CBCC is een voormalige Prime Site Award-ontvanger met 275.000 vierkante meter aan vergaderruimte en herbergt de grootste balzaal van Oklahoma, die op loopafstand ligt van vier full-service hotels. • Het BOK Center werd onlangs door de IEBA uitgeroepen tot arena van het jaar en genomineerd voor locatie van het jaar door de Academy of Country Music. Met meer dan 19.000 zitplaatsen biedt de locatie plaats aan de populairste namen uit de muziekwereld, waaronder Garth Brooks, Paul McCartney en Taylor Swift, en er kunnen ook grote indoorsportevenementen worden gehouden. Ruime hotelkamers • Meer dan 2.000 hotelkamers staan verspreid over de skyline van de binnenstad. • Meer dan 13.000 kamers van 120 hotels verspreid over de stad zorgen voor een aanzienlijk aantal overnachtingsmogelijkheden in Tulsa. Het gemak van Tulsa • De internationale luchthaven van Tulsa ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Tulsa, wat zorgt voor een pijnloos reisschema en het gemak van het kiezen van Tulsa vergroot. Een taxi of ritje naar het centrum (ongeveer 13 km) kost ongeveer $20. • Tulsa is ook een makkelijke 'drive-in' stad voor veel deelnemers aan vergaderingen. • Het centrum van Tulsa is gemakkelijk te voet bereikbaar. • Zowel Tulsans als bezoekers hebben toegang tot nationale diensten voor het delen van ritten via apps.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van Tulsa

    8 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Greenwood Rising

Museum
Op 1 mi. afstand
Greenwood Rising, een ultramodern historisch centrum in het hart van het historische Greenwood District, ter ere van de erfenis van Black Wall Street voor en na het bloedbad van Tulsa Race in 1921, stelt bezoekers in staat om de geschiedenis van Greenwood District te verkennen en ermee in contact te komen door middel van een meeslepende reis waarbij gebruik wordt gemaakt van projectiekaarten, holografische effecten en milieumedia.
Greenwood Avenue 23 N
Tulsa, OK 74120

Aquarium van Oklahoma

Recreatie
Op 13 mi. afstand
Je hoeft niet naar een kust te reizen om een geweldige verzameling zeeleven te zien. Het Oklahoma Aquarium herbergt een verbluffende verscheidenheid aan vissen, reptielen en andere dieren uit onze oceanen, rivieren, meren en beken. Bekijk de grootste stierhaaien in gevangenschap door een unieke tunnel en koepel. Laat de kinderen door het Kelpbos, de Discovery Caves en de Extreme Amazone kruipen om oog in oog te komen te staan met exotische pijlstaartroggen, leguanen en vissen uit deze leefgebieden. Kom nog dichterbij door de handen uit de mouwen te steken bij interactieve aanraak- en toevoertanks. In de onlangs geopende tentoonstelling over Sea Turtle Island leven twee onechte zeeschildpadden van 300 pond, rifhaaien en andere tropische vissen. De tank van 56.000 gallon is omgeven door een promenade en kan vanaf drie kijkniveaus worden ervaren, waaronder een observatiestation onder water waar kinderen de tentoonstelling vanuit het water kunnen bekijken. Het Oklahoma Aquarium is elke dag geopend behalve op Kerstmis van 10.00 tot 18.00 uur, met de laatste toegang om 17.00 uur.
300 Aquarium Dr.
Jenks, OK, US 74037

Verzamelplaats

Parkeren
Op 3 mi. afstand
The Gathering Place, het grootste privaat gefinancierde openbare park in de geschiedenis van de VS, werd geopend in 2018 en is volgens Time Magazine al uitgeroepen tot de #1 nieuwe Amerikaanse attractie door USA Today, evenals een van de beste plekken ter wereld (beide in 2019). Dit is Gathering Place. Er zijn meer dan 100 unieke ervaringen om van te genieten op Gathering Place. Met talloze activiteiten, unieke programmering, speciale evenementen en meerdere eetgelegenheden bent u verzekerd van een uniek bezoek dat ongeëvenaard is. Van tuinen en weiden tot skateparken en sportvelden tot tientallen hectaren speeltuinen met een avonturenthema, Gathering Place biedt iets voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Gathering Place is ontworpen door het gerenommeerde landschapsarchitectenbureau Michael Van Valkenburgh Associates en bevat natuurlijke elementen die representatief zijn voor de verschillende ecosystemen van Oklahoma. Naast het behoud van zoveel mogelijk bestaande bomen tijdens de bouwfase, werden ter plaatse 5.800 groenblijvende en loofbomen geplant, evenals acht hectare weilanden. Met 465 miljoen dollar is Gathering Place het grootste privégeschenk aan een openbaar park in de geschiedenis van de VS. Het park wordt gefinancierd door een combinatie van meer dan 80 zakelijke en filantropische organisaties. Wanneer Fase II en III zijn voltooid, zal de voetafdruk van Gathering Place 100 hectare bedragen. Vind je inspiratie op Tulsa's nieuwste plek om samen te komen met vrienden en familie.
2650 S John Williamsweg E
Tulsa, OK, US 74114

Kerkatelier

Museum
Op 2 mi. afstand
Church Studio, voorheen Grace Methodist Episcopal Church opgericht in 1915, werd in 1972 gekocht door de legendarische muzikant Leon Russell, die het gebouw omtoverde tot een opnamestudio. De geboorteplaats van de Tulsa Sound werd onlangs gerestaureerd door eigenaren Ivan Acosta en Teresa Knox, die in 2021 werd geopend als opnamestudio en evenementenruimte van wereldklasse op de bruisende Studio Row. Breng een eerbetoon aan de nalatenschap van Leon Russell en ontdek ultramoderne opnametechnologie in een historische ruimte.
304 S Trenton Avenue.
Tulsa, OK, US 74120

Bob Dylan Center

Museum
Op 1 mi. afstand
De faciliteit biedt ongekende toegang tot het creatieve leven van een van Amerika's belangrijkste en invloedrijkste kunstenaars en herbergt en exposeert meer dan 100.000 exclusieve culturele schatten die zijn gemaakt en eigendom zijn van Bob Dylan. Het centrum biedt programmering, optredens en speciale displays die de boodschap en impact van de artiest laten zien.
116 E Verzoeningsweg
Tulsa, OK, US 74103

Walkure

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Valkyrie is een bestemmingsbar boordevol uitstraling, comfort en klasse die kwaliteitsdrankjes serveert zonder pretentie. Een wisselend menu biedt klassieke en nieuwe cocktails, gemaakt van hele, verse ingrediënten en speciaal voor jou gemaakt door deskundig barpersoneel. Valkyrie, genomineerd voor een James Beard Award en genoemd in nationale publicaties zoals de „Definitive List of the 25 Best Bars in America” van The Manual, is de perfecte keuze voor een handgemaakte cocktail of mocktail met vrienden.
13 E Verzoeningsweg
Tulsa, OK, US 74103

Philbrook Museum of Art

Museum
Op 3 mi. afstand
In 1938 schonken oliebaron en filantropen Waite en Genevieve Phillips hun herenhuis met 72 kamers en de omliggende tuinen om het eerste kunstmuseum in Oklahoma op te richten. Sinds de opening in 1939 is Philbrook uitgegroeid tot een algemeen kunstmuseum van wereldklasse met een rijke kunstcollectie, smetteloze tuinen en boeiende educatieve programma's in een modern museumcomplex. Hoogtepunten van de permanente collectie van het museum zijn onder meer schilderijen uit de Renaissance en Barok van de Kress Foundation, een van de grootste overzichten van 20e-eeuwse Indiaanse kunst ter wereld, Amerikaanse en zuidwestelijke kunst, evenals groeiende moderne en hedendaagse collecties. De hoofdcampus van Philbrook beslaat 25 hectare grond en formele tuinen en beschikt over een historisch huis met de permanente collectie van het museum, evenals een architecturale toevoeging met een auditorium, LaVilla Restaurant, bibliotheek en onderwijsstudio's. Philbrook Downtown, de satellietlocatie in het centrum van Tulsa, toont de moderne, hedendaagse en Indiaanse kunstcollecties van Philbrook, evenals de Eugene B. Adkins Collection and Study Center of Native American art.
2727 S Rockford Road.
Tulsa, OK, US 74114

Discovery Lab

Museum
Op 3 mi. afstand
In een ultramodern gebouw naast de Gathering Place biedt het Discovery Lab unieke programma's voor kinderen op de middelbare school en jongeren, gericht op het ontwikkelen van hun vaardigheden op het gebied van creativiteit, kritisch denken, probleemoplossing en samenwerking. Met een labyrint van tunnels, een glijbaan gemaakt van verpakkingstape, wetenschappelijke demo's, The WorkShop, Science Lab en nog veel meer, is Discovery Lab een plek waar kinderen en hun families dingen kunnen maken, leren, ontdekken en ontwerpen met behulp van echte dingen op nieuwe en verschillende manieren. Geïnspireerd door de beste praktijken op het gebied van informeel leren, zijn multidisciplinaire ervaringen en exposities ontworpen om de ontwikkeling van procesvaardigheden te stimuleren en de huidige leerplannen in de klas te ondersteunen met inhoud op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde (STEAM).
Tulsa, OK 74105
Tulsa, OK, US 74105

Congrescentra

  • Cox Business Convention Center

    Cox Business Convention Center (CBCC) biedt meer dan 275.000 SF aan flexibele evenementenruimte in het centrum van Tulsa, met de grootste feestruimte van Oklahoma, een tentoonstellingsruimte zonder kolommen van 102.600 SF, eigen catering, AV, IT en meer! CoxcenterTulsa.com

  • Tulsa Expo Square

    Onze missie op het Tulsa Expo Square is om een aanzienlijke economische impact te creëren die de inwoners van Tulsa County ten goede komt door het publiek het hele jaar door multifunctionele faciliteiten en serviceopties aan te bieden.

Meer

Extra informatie

Over ons • Tulsa Regional Tourism is de belangrijkste geaccrediteerde marketingorganisatie voor bestemmingen in het noordoosten van Oklahoma. Het bevat: o Conferentie- en bezoekersbureau van Tulsa o Tulsa Sports Commission, een verkoop- en marketingorganisatie voor amateursporten o Tulsa Office of Film, Music, Arts & Culture, een geaccrediteerde filmcommissie Met een regionale bevolking van bijna een miljoen mensen dragen de fysieke schoonheid van de stad, de diverse culturen en de verscheidenheid aan eet- en uitgaansgelegenheden bij aan een spannende selectie van vergaderlocaties voor uw volgende evenement. Tulsa kijkt ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?