Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1 Eerste plaats in Stamford Stamford, CT 06902

Benodigde datums

  • 04-11-202427-02-2025

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 17 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center

Totale vergaderruimte66.935 ft²
Vergaderzalen41
Grootste zaal10.240 ft²
Op één na grootste zaal6.800 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers484
Eenpersoons (1 bed)234
Tweepersoons (2 bedden)252
Suites18
Belastingtarief6,35%
Bezettingsgraad8,65%

Lokale attracties

Harbour Point

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Energiek restaurant en uitgaansgebied aan de waterkant van de haven van Stamford met een prachtig uitzicht op Long Island Sound. Op iets minder dan 1,5 km van het Hilton Stamford Hotel. Laat ons u vervoeren in een van onze twee busjes voor meerdere passagiers.

Bobby Valentijnsdag

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Luxe Sports Bar-menu met meer dan 200 HD-tv's en het grootste scherm in de regio om u te helpen genieten van elk sportevenement dat u maar kunt bedenken! Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer spanning: boven hebben ze het hele jaar door de ultramoderne sportweddenschappen „Winners” die buiten de camping beschikbaar zijn. Misschien mag je zelfs Bobby's hand schudden!
268 Atlantic Street
Stamford, CT, US 06902

Treinstation Stamford

Op 3 blocks afstand
Metro North Railroad- en Amtrak-station met bestemmingen zoals New York City, Boston, New Haven, Philadelphia, DC en lokale service. Op loopafstand van het hotel, via de oprit van First Stamford Place en twee straten verderop.
Washington Blvd en South State Street
Stamford, CT, US 06902

New York City

Recreatie
Op 45 mi. afstand
Het mooie van het organiseren van uw evenementen in het Stamford Hilton is dat u op slechts 3 blokken lopen van het treinstation van Stamford bent en dat u in minder dan een uur rijden bent naar Grand Central Station in Manhattan! Geniet van alles wat deze bruisende internationale stad te bieden heeft en betaal veel minder voor eersteklas hotel- en conferentiefaciliteiten wanneer u kiest voor het Stamford Hilton.

Stamford Center for the Arts -The Palace Theatre/Rich Forum

Theater
Op 1 mi. afstand
Het Palace Theatre is al 85 jaar het middelpunt van de cultuur van het centrum van Stamford. Het Palace Theatre, een door Thomas Lamb ontworpen vaudevillehuis met 1580 zitplaatsen, werd in 1983 gerestaureerd en heropend voor live theater, opera, dans en concerten plus kunsttentoonstellingen in de Sackler Gallery. Naast een volledig seizoen van culturele en amusementsevenementen is het Palace Theatre ook de thuisbasis van de Ballet School of Stamford, Connecticut Ballet, Lumina String Quartet's Chamber Music Institute, Stamford Symphony en Stamford Young Artists Philharmonic. Het Rich Forum is de locatie voor talloze opnames van tv-programma's - Maury Povitch, Jerry Springer en anderen.
Atlantic Street 61
Stamford, CT 06901

Het Palace Theatre

Theater
Op 1 mi. afstand
De thuisbasis van liveconcert en theater. Ballet, muziek, tournees, toneelstukken op Broadway.
Atlantic Street 61
Stamford, CT, US 06901

Winkelcentrum Stamford Town Center

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Geniet van onze gratis shuttleservice van en naar het winkelcentrum in het centrum van Stamford. Er zijn meer dan 100 winkels en restaurants, zoals The Capital Grille, Rascal Flats, California Pizza Kitchen, de Kona Grill, Plan B Burger en The Cheesecake Factory.

Stamford Museum & Natuurcentrum

Museum
Op 7 mi. afstand
Het Stamford Museum & Nature Center is gewijd aan de behoud en interpretatie van kunst, natuur en landbouw wetenschappen en geschiedenis.
39 Scofieldtown Road
Stamford, CT, US 06903

Meer

Zie de volgende URL voor onze virtuele tour: https://vimeo.com/226235303 Het Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center biedt directe treinverbindingen naar het centrum van Manhattan via Grand Central Station en is een centrale locatie voor vergaderingen en evenementen in het metrogebied. Het Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center ligt op enkele minuten van de zaken-, winkel- en uitgaanswijken in het centrum van Stamford en is een ideale setting voor vergaderingen en congressen. Onze 484 kamers en suites zijn elegant ingericht en bieden ultiem comfort en luxe. Tot de voorzieningen behoren een flatscreentelevisie en breedbandinternet. Het Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center hotel heeft meer dan 60.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en banketruimte, met 37 aparte evenementen- en vergaderruimten, waaronder een grote balzaal van 10.240 vierkante meter, een junior balzaal van 4.640 vierkante meter - The Grove en een tuinpaviljoentent van 7.300 vierkante meter, perfect voor uw bruiloft, bar/bat mitswa of zakelijke bijeenkomsten. Bovendien voorziet ons ultramoderne Executive Meeting Center in al uw zakelijke behoeften door middel van technische verfijning en een scala aan gespecialiseerde diensten. 1 GB internet (vast bekabeld) of WiFi in de vergaderruimten met aparte SSID-toegang voor elke vergadering. Train in ons goed uitgeruste fitnesscentrum, ontspan in ons verwarmde binnenzwembad en bubbelbad na een drukke dag, en geniet van een drankje of een heerlijke maaltijd in ons Tavola Restaurant and Lounge tijdens uw verblijf in het Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center of een snelle snack van onze Starbucks of Lobby Market. Als u privacy en ontspanning wilt, kunt u uzelf trakteren op een diner op uw kamer, gevolgd door een rustige nachtrust op het Hilton Serenity Bed®. Het Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center ligt op een klein eindje rijden van de internationale luchthavens Westchester County (HPN), LaGuardia (LGA) en JFK (JFK) en onze gasten kunnen Manhattan gemakkelijk bereiken met de auto of trein. Als u op zoek bent naar gemak in New York City, maar even wilt ontsnappen aan de drukte van de „grote stad”, kom dan naar het Hilton Stamford Hotel & Executive Meeting Center in Stamford, Connecticut.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 31
Sep 10 – Nov 30
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31
Jun 1 – Sep 9

Annuleringsbeleid

Gasten kunnen reserveringen tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Als u een reservering na 48 uur van tevoren annuleert, worden de kosten voor de eerste overnachting en belasting in rekening gebracht.

Extra informatie

We staan voor u klaar en danken u voor uw interesse om uw groep of evenement te mogen organiseren. Begrijp alsjeblieft dat in deze wereldwijde tijd van crisisrespons de reactietijden zullen worden uitgesteld. Ons team is toegewijd aan u en zal uw RFP zo snel mogelijk beantwoorden. Bedankt voor je begrip. Als u tijdens uw bezoek aan ons vervoer nodig heeft, biedt het Hilton Stamford Hotel gasten het gemak van pendelbusjes. Onze service omvat: - (2) pendelbusjes voor 11 passagiers - Dagelijkse vervoersservice op aanvraag binnen een straal van 3 mijl, inclusief het treinstation, de hele binnenstad en Harbour Point-gebieden -Service voor gedeelde ritten, beheerd door hoffelijke, doorgewinterde Bell-medewerkers in uniform -Offertes voor privéfeesten beschikbaar