Chicago's North Shore Convention & Visitors Bureau

Gross Point Road 8833 Suite 204 60077

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Niets is te vergelijken met de onovertroffen schoonheid en kenmerkende charme van Chicago's North Shore. De uitnodigende gemeenschappen Evanston, Skokie, Northbrook, Glenview en Wheeling grenzen aan Chicago, langs de glorieuze oevers van Lake Michigan, op slechts 20 minuten ten noorden van het stadscentrum van Chicago, op 30 minuten van O'Hare en bieden voordelige en diverse opties voor zowel individuele reizigers als groepsreizigers. Chicago's North Shore is een korte trip met de beroemde „el” -treinen van de stad en het Metra-spoorwegsysteem. Er is genoeg te ontdekken, waaronder de campus aan het meer van de Northwestern University, de Chicago Botanic Garden, het enige Baha'i House of Worship op het westelijk halfrond, het Illinois Holocaust Museum, het North Shore Center for Performing Arts, de Grosse Point Lighthouse, het Charles Dawes Gates House en drie eersteklas winkelcentra, Westfield Old Orchard, Northbrook Court en het Glen Town Center, evenals de winkelgebieden in de binnenstad in Evanston, Glencoe en Window netka. Het hoogtepunt van de North Shore is Sheridan Road, een prachtig, kronkelig stuk weg dat langs de oevers van Lake Michigan loopt en de meest spectaculaire uitzichten biedt op sierlijke huizen, beroemde architectuur en de overvloed aan natuur. Chicago's North Shore Convention and Visitors Bureau is toegewijd om u alles te bieden wat u nodig heeft voor een succesvolle vergadering of evenement: locatie, voorzieningen, superieure service, entertainment, gemakkelijk vervoer en de voortreffelijke stijl die kenmerkend is voor Chicago's North Shore. Ongeacht de grootte van uw evenement of uw specifieke behoeften, onze toegewijde en ervaren medewerkers maken uw werk een stuk eenvoudiger dankzij onze aanpak van „one stop shopping”. We bieden professionele, gratis diensten aan de vergaderprofessional om ervoor te zorgen dat elke vergadering, conferentie of evenement dat plaatsvindt op de North Shore een succes is, vanaf de eerste planningsfase tot de voltooiing van het evenement.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven O'Hare

    10 mijl van stadscentrum

  • Chicago Executive Airport

    5 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Midway

    16 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Het centrum van Evanston

Winkelen
Biedt een unieke mix van unieke winkels, boetieks, nationale retailers en diverse restaurants. Je vindt er kleding, meubels, boekhandels, salons en tal van plekken om je dorst te vullen en je eetlust te stillen. Het centrum is een leuke plek om rond te dwalen. U kunt slechts één keer parkeren in een van onze gemakkelijk toegankelijke garages en te voet op ontdekkingstocht gaan. Of maak gebruik van de handige Metra of CTA.
909 Davis St., Ste. 500
Evanston, IL, US 60201

Bahá'í Huis van Aanbidding

Historisch monument
Deze unieke structuur is momenteel een van de slechts zeven Baha'i-tempels in de wereld en symboliseert eenheid en nodigt uit tot gebed tot God. De witte muren met kantachtige versieringen en de koepel die 135 voet boven de begane grond uitsteekt, creëren een tafereel van onovertroffen schoonheid en rust. Het is omgeven door prachtige tuinen en fonteinen. Aangewezen in het nationaal register van historische plaatsen. Een nieuw welkomstcentrum is de perfecte plek om uw bezoek te beginnen.
100 Linden Avenue.
Wilmette, IL, US 60091

Botanische tuin van Chicago

Parkeren
Beklim een watervaltuin, ontdek verborgen kamers in een Engelse ommuurde tuin, steek bruggen over glinsterende meren over, een Japanse tuin en ontdek een tuin met treinen die over bruggen en schragen rijden. Er zijn 385 hectare en 23 prachtige tuinen om in alle seizoenen te verkennen. Geniet van seizoensfestivals, rondleidingen per trein of te voet en kunsttentoonstellingen. Full-service catering en hulp bij het plannen van vergaderingen en evenementen binnen en buiten.
1000 Lake Cook Road
Glencoe, IL, US 60022

Winkelcentrum Westfield Old Orchard

Winkelen
Een van de meest gevierde winkelcentra van het Midwesten. Met meer dan 140 speciaalzaken, waaronder winkelgiganten Bloomingdale's, Macy's en Nordstrom, beschikt dit spectaculaire openluchtwinkelcentrum over prachtige tuinen, aangelegde wandelpaden, sprankelende fonteinen en speelplaatsen voor kinderen. Hampton Social, Roka Akor, California Pizza Kitchen, Cheesecake Factory, Shake Shack en Uncle Julio's bieden uitstekende eetgelegenheden. Bekijk een film in de twee CMX-bioscopen (full-service en marktplaats).
I-94 en Old Orchard Road.
Skokie, IL, US 6007

Ravinia-festival

Nachtleven
Als het oudste openluchtmuziekfestival in de Verenigde Staten biedt deze locatie elke zomer van juni tot september een reeks openluchtconcerten en -optredens. Het is de zomerresidentie van het Chicago Symphony Orchestra en trekt elk jaar artiesten van wereldklasse van over de hele wereld aan. Een perfecte plek voor een bedrijfsuitje. Speciale ruimtes met volledig bedienend cateringpersoneel voorzien in al de behoeften van uw groep.
Ravinia Park Road 200.
Highland Park, IL, US 60035

Northwestern University

Universiteit
Chicago's eigen Big Ten-school en een van de toonaangevende universiteiten in de VS. De campus in Evanston ligt aan de oevers van het prachtige Lake Michigan. Deze gerenommeerde onderwijsinstelling, opgericht in 1851, is rijk aan verbluffende architectuur. Meer dan 150 historisch belangrijke en interessante locaties op de campus komen aan bod tijdens verschillende wandeltochten, die elk ongeveer 30 minuten in beslag nemen. Hoogtepunten zijn onder meer The Arch, University Hall en The Arts Circle.
Clark Street en Sheridan Road
Evanston, IL, US 60208

Holocaustmuseum van Illinois

Museum
Het museum is ontworpen door de beroemde architect Stanley Tigerman en is toegewijd aan het bewaren van de erfenis van de Holocaust door de herinneringen van de verdwaalden te eren en door universele lessen te geven die haat, vooroordelen en onverschilligheid bestrijden. Bekijk een authentieke Duitse treinwagon uit het begin van de 20e eeuw, een inspirerende Herdenkingshal, een permanente tentoonstelling over het leven voor, tijdens en na de Holocaust. Het full-service team brengt expertise in voor vergaderingen en evenementen die plaatsvinden in deze speciale ruimte.
9603 Woods Dr.
Skokie, IL, US 60076

North Shore Center for the Performing Arts in Skokie

Nachtleven
De belangrijkste locatie voor optredens aan de noordkust van Chicago. Dit dynamische complex met twee theaters heeft een hoofdtheater met 867 zitplaatsen en een converteerbare bioscoop met 342 zitplaatsen. Het centrum is met trots de thuisbasis van het Northlight Theatre, het Skokie Valley Symphony Orchestra, het veelgeprezen Ars Viva Symphony Orchestra en tal van andere culturele organisaties. Het biedt onderdak aan het beste van comedy, zang en dans, waaronder Capitol Steps, David Crosby, Lily Tomlin, Paula Poundstone en vele anderen. Perfecte locatie voor jaarlijkse vergaderingen of gala's in de dramatische lobby.
9501 Skokie Blvd.
Skokie, IL, US 6007

Meer

Extra informatie

Onze hotels met vergaderruimte: DoubleTree by Hilton Hotel Chicago — North Shore-conferentiecentrum* - Gastenkamers: 369 - Totale vergaderruimte: meer dan 22.000 m² *Grenzend aan het North Shore Center for the Performing Arts in Skokie, dat een verscheidenheid aan unieke vergaderruimtes heeft. - Twee theaters: - Center Theatre: prosceniumtheater met 867 zitplaatsen dat wordt gebruikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties en optredens. Deze ruimte is opgedeeld in twee niveaus: de begane grond biedt plaats aan iets meer dan 500 zitplaatsen en het balkon iets meer dan 300. - Kleiner theater: theater met 318 zitplaatsen, dat ook kan worden omgebouwd tot een evenementenruimte (7.400 m²) - Grote lobby: biedt plaats aan maximaal 200 gasten (8000 m²) - Rijstrepetitieruimte: biedt plaats aan maximaal 100 gasten - Twee conferentieruimtes die plaats bieden aan maximaal 20 mensen elk Hampton Inn & Suites Chicago - North Shore/Skokie - Gastenkamers: 225 - Totale vergaderruimte: meer dan 2.800 m² Hilton Chicago Northbrook - Gastenkamers: 248 - Totale vergaderruimte: meer dan 17.000 m² Hilton Garden Inn Chicago North Shore/Evanston - Gastenkamers: 178 - Totale vergaderruimte: meer dan 5.800 m² Hilton Orrington/Evanston - Gastenkamers: 269 - Totale vergaderruimte: meer dan 22.000 m² Holiday Inn Chicago North Shore (Skokie) - Gastenkamers: 244 - Totale vergaderruimte: meer dan 20.000 m² Renaissance Chicago North Shore Hotel - Gastenkamers: 385 - Totale vergaderruimte: meer dan 22.000 m² Holiday Inn Chicago North-Evanston -Gastenkamers: 159 -Totale vergaderruimte: 6.380 m² Sheraton Chicago Northbrook Hotel - Gastenkamers: 161 - Totale vergaderruimte: meer dan 2.000 m² The Westin Chicago North Shore - Gastenkamers: 412 - Totale vergaderruimte: meer dan 40.000 m² Delta Hotels van Marriott Chicago North Shore Suites - Gastenkamers: 253 - Totale vergaderruimte: meer dan 12.000 m²

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?