Inn And Spa At Loretto

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
211 Oude Santa Fe-route Santa Fe, NM 87501

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

AAA Four Diamond-beoordeling 2009-2015 Prestigieuze onderscheiding voor ongeëvenaarde service, accommodaties, en voorzieningen die elegant met elkaar verweven zijn om een onvergetelijke Santa Fe-ervaring te bieden. De beste reizen en vrije tijd ter wereld 2014 - Gerangschikt als een van de 500 beste hotels ter wereld De gouden lijst van Condé Nast Traveler 2012-2013 De beste plekken ter wereld om te verblijven Condé Nast Traveler - Beoordeling van het hotel Readers' Choice Award voor Tophotels 2012 - 5e plaats in de 25 beste hotels in het zuidwesten Readers' Choice Award 2010-2011 Tophotels - Top 100 Amerikaanse hotelcategorie Nieuws uit de VS ~ 2010-2015 Beste hotels in New Mexico TripAdvisor ~ 2013 GreenLeader-programma - Zilver TripAdvisor ~ 2012-2014 Certificaat van uitmuntendheid Reisnetwerk 2010-2013 De officiële beste trouwlocatie in New Mexico HET OFFICIËLE BESTE VAN Discovery Channel 2011 Beste trouwlocatie in New Mexico VS

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 67 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 30,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Inn And Spa At Loretto

Totale vergaderruimte16.521 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal3.000 ft²
Op één na grootste zaal2.835 ft²
Ruimte (privé)12.000 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)3.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers136
Eenpersoons (1 bed)97
Tweepersoons (2 bedden)36
Suites5
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 130,00 – US$ 499,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 130,00 – US$ 499,00
Belastingtarief8,437%
Bezettingsgraad7%

Lokale attracties

Kunstmuseum van New Mexico

Museum
Op 3 blocks afstand
Het New Mexico Museum of Art werd in 1917 opgericht als de kunstgalerie van het Museum of New Mexico. Gehuisvest in een spectaculair Pueblo Revival-gebouw, ontworpen door I.H. en William M. Rapp. De architectuur van het museum opende wat bekend is geworden als „Santa Fe Style”.
Westpaleislaan 107
Santa Fe, NM, US 87501

Historisch museum van New Mexico

Museum
Op 2 blocks afstand
Het New Mexico History Museum begon decennia geleden met de ontwikkeling van een opslagfaciliteit voor collecties in het Palace of the Governors en is uitgegroeid tot een eersteklas museumproject, aangespoord door de nationale heroverweging van de rol die historische musea spelen in gemeenschappen. Het zijn niet langer zolders of kelders vol lang vergeten voorwerpen. Het zijn nu plaatsen die samenwerken op het gebied van onderwijs, maatschappelijke betrokkenheid en sociale verandering.
Lincolnlaan 113
Santa Fe, NM, US 87501

Kindermuseum van Santa Fe

Museum
Hoogtepunten zijn onder meer het leercentrum voor kinderen.

Basiliek van de Sint-Franciscuskathedraal

Historisch monument
Op 1 block afstand
De Sint-Franciscusbasiliek is een eucharistisch gecentreerde geloofsgemeenschap waarvan het leven wordt gevormd door onze dooptoewijding aan Christus, gevoed door de Schrift, de kerkelijke leer en de sacramenten, ondersteund door het lidmaatschap van de wereldwijde rooms-katholieke gemeenschap van gelovigen, en in de praktijk wordt gebracht door onze dienstverlening en betrokkenheid bij de wereld om ons heen. Het is een gemeenschap met een lange en rijke geschiedenis, waar iedereen welkom is, vertrouwen aanwezig is, risico's voor het Koninkrijk van God worden genomen en waar de gaven van iedereen worden opgeroepen. Onder de bescherming van La Conquistadora en de bescherming van St. Franciscus van Assisi streven we ernaar instrumenten te zijn van vrede en alles wat God ons roept te zijn.
131 Kathedraalplein
Santa Fe, NM, US 87501

Paleis van de Gouverneurs

Museum
Op 2 blocks afstand
Oorspronkelijk gebouwd in het begin van de 17e eeuw als regeringszetel van Spanje voor wat nu het Amerikaanse zuidwesten is, beschrijft het Palace of the Governors de geschiedenis van Santa Fe, evenals New Mexico en de regio. Deze adobe-structuur, nu het geschiedenismuseum van de staat, werd in 1960 uitgeroepen tot geregistreerd nationaal historisch monument en in 1999 tot Amerikaanse schat.
Westpaleislaan 105
op het historische plein
Santa Fe, NM, US 87501

Loretto-kapel

Museum
Op 0 blocks afstand
De geschiedenis van de Loretto-kapel begon toen bisschop Jean Baptisite Lamy in 1850 door de kerk werd benoemd tot lid van het New Mexico Territory. Er werd onroerend goed gekocht en in 1873 werd begonnen met de werkzaamheden aan de Loretto-kapel. De kapel werd voltooid in 1878 en heeft sindsdien vele toevoegingen en renovaties ondergaan, zoals de introductie van de kruiswegstaties, het gotische altaar en de fresco's in de jaren 1890. De Miraculous Staircase, die volgens de legende werd gebouwd of geïnspireerd door St. Joseph the Carpenter, werd ergens tussen 1877 en 1881 gebouwd. De bouw duurde minstens zes maanden en heeft twee bochten van 360 graden zonder zichtbare ondersteuning. In 1971 werd de Onze-Lieve-Vrouw-van-Lichtkapel informeel ontwijd als katholieke kapel. Het is nu de Loretto-kapel en is een privémuseum dat wordt beheerd en onderhouden, gedeeltelijk voor het behoud van de wonderbaarlijke trap en de kapel zelf.
Oude Santa Fe-route 207
Santa Fe, NM, US 87501

Instituut voor Amerikaanse Indiaanse Kunsten

Museum
Op 2 blocks afstand
De collectie van het Institute of American Indian Arts, bekend als de „National Collection of Contemporary Indian Arts”, is de grootste collectie in zijn soort ter wereld. Het bestaat uit meer dan 7.000 objecten die meer dan 120 Indiaanse naties vertegenwoordigen. De collectie omvat hedendaagse schilderijen, beeldhouwkunst, fotografie, tekeningen, prenten, textiel, kleding, manden, sieraden, aardewerk, keramiek, kralenwerk en een kleine collectie historisch materiaal.

Capitool van de staat New Mexico

Historisch monument
Op 1 block afstand
Het New Mexico State Capitol, gelegen in Santa Fe, New Mexico, is de enige ronde hoofdstad van de Verenigde Staten en staat informeel bekend als „the Roundhouse”. Het gebouw is ontworpen om van bovenaf op het Zia Sun-symbool te lijken, met vier toegangsvleugels die uit het cilindrische hoofdvolume steken. Architectonisch gezien is het Capitool een mix van New Mexico Territorial Revival-stijl en neoklassieke invloeden. Boven elke ingang bevindt zich een steengravure van het staatszegel van New Mexico. De eerste verdieping (onder de grond) bevat de halfronde kamers van het Huis en de Senaat, die niet toegankelijk zijn voor het publiek. De tweede verdieping, de begane grond, omvat galerijen waar bezoekers de kamers van het Huis en de Senaat kunnen bekijken. De galerie van het Huis biedt plaats aan 281 personen en bevindt zich aan de zuidkant van het gebouw. De senaatsgalerij, die plaats biedt aan 206 mensen, bevindt zich aan de noordkant van het gebouw. De twee bovenste verdiepingen zijn voornamelijk kantoren, met kantoren van de wetgevende commissie op de derde verdieping en de kantoren van de gouverneur, de luitenant-gouverneur en de wetgevende raad op de vierde verdieping. De rotonde in het midden van het gebouw is 49 voet (15 m) in diameter en 60 voet (18 m) hoog, verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping. De Rotunda is afgewerkt met travertijnmarmer afkomstig uit New Mexico en ingelegd met een turkoois en koperen mozaïek van het Grote Zegel van New Mexico. Het dakraam aan het plafond is ontworpen om te lijken op een Indiaas mandweefsel, waarbij blauw en lichtroze glas in lood respectievelijk de lucht en de aarde voorstellen. De vlaggen van de 33 provincies van New Mexico zijn permanent te zien op het balkon op de vierde verdieping. Rondom de hoofdstad ligt een weelderige tuin van 26.000 m² met meer dan 100 soorten planten, waaronder rozen, pruimen, amandelen, nectarines, Russische olijfbomen en sequoia's. Op het terrein staan beelden van inheemse Pueblo-volkeren die aardewerk dragen en jagen.
490 Old Santa Fe Trail
op Paseo de Peralta
Santa Fe, NM, US 87501

Meer

Als het gaat om vergaderingen en verzorgde evenementen, staat persoonlijke en uitgebreide service voorop. De Inn and Spa at Loretto heeft meer dan 12.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte binnen en buiten, die allemaal beschikbaar zijn met breedbandinternet. Tot de mogelijkheden behoren vergaderzalen zoals de Zuni Ballroom, Tesuque Ballroom, Acoma Ballroom, Chaco Ballroom, Hopi Boardroom of de Sculpture Garden in de openlucht. In deze ruimtes kunnen ook volledige catering en audio/visuele diensten worden geregeld voor groepen van maximaal 300 personen. De Inn and Spa at Loretto, een luxueus hotel met 138 kamers in Santa Fe, belichaamt het ambacht van het leven en weerspiegelt de geografische geschiedenis in architectuur, karakter en geest. Lokale ambachtslieden uit Santa Fe combineren legende en luxe in elke kamer, met levendige, aardse stoffen, handgemaakte armaturen en meubels, en inheemse kunst om de Pueblo en de Spaanse cultuur te weerspiegelen. De unieke en historische omgeving van The Inn and Spa at Loretto, die wordt gedeeld met de beroemde Loretto-kapel, ligt op een steenworp afstand van het Santa Fe Plaza en op loopafstand van het Palace of the Governors en Canyon Road. The Inn and Spa at Loretto's kenmerkende volledig uitgeruste spa, The Spa at Loretto, staat bekend als een toevluchtsoord voor vernieuwing en luxe verwennerij. In The Spa at Loretto zijn de diensten ontworpen om de cultuur van New Mexico te weerspiegelen, waarbij speciale mengsels van inheemse kruiden en mineralen worden gebruikt. Een bezoek aan Luminaria, de herberg en spa in Loretto's veelgeprezen signature restaurant, is een onvergetelijk genoegen voor gasten. Het Santa Fe restaurant serveert gerechten geïnspireerd op New Mexico met lokale en regionale smaken, waarvan u kunt genieten in het restaurant of op het prachtige terras in de buitenlucht. Ambachtelijk café Inn & Spa at Loretto is verheugd de opening van Crafted Cafe aan te kondigen. Gasten en bezoekers kunnen genieten van exclusieve proeverijen van de beste wijnen en sterke dranken van New Mexico met handgemaakte koffie die's ochtends beschikbaar is. Heritage Inspirations Rondleidingen en e-bike-verhuur in Santa Fe Heritage Inspirations is verheugd om een tour- en verhuurwinkel te openen in Inn & Spa at Loretto. In de winkel zijn dagelijkse e-biketochten, verhuur en koopwaar beschikbaar om een stukje van je reis mee naar huis te nemen. Elke Santa Fe Tour komt samen in de winkel voor introducties en oriëntatie. De gidsen van Heritage Inspirations zijn experts op het gebied van reizen en goed uitgerust om u klaar te maken voor uw ontdekkingstocht door Santa Fe. Een warme en gezellige omgeving, fantastische gerechten, fantastische wijnen en kenmerkende op maat gemaakte cocktails zijn de kenmerken van de Living Room at Loretto. Met een happy hour in Santa Fe's avonds en elke donderdag tot en met zaterdagavond live entertainment, biedt de Living Room at Loretto op elk moment van de dag een uitnodigende omgeving.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 12 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Nov 1 – Dec 18
Mar 7 – May 11
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 6

Annuleringsbeleid

Als een gast ervoor kiest om binnen 72 uur voor aankomst te annuleren, verliest die gast een aanbetaling van één nacht. Bij de boeking wordt een aanbetaling van één nacht in rekening gebracht.

Beperkingen voor faciliteiten

Geen beperkingen

Extra informatie

The Inn and Spa at Loretto is in vele prestigieuze vakbladen erkend met superieure accommodaties in Santa Fe en is geëerd door enkele van de meest vooraanstaande organisaties uit de horeca- en reisbranche.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?