The Westin Princeton at Forrestal Village

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Dorpsboulevard 201 Princeton, NJ 08540

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

Ik kan niet genoeg zeggen over mijn ervaring met The Westin en zijn medewerkers. We hebben hier onze jaarlijkse conferentie gehouden en vanaf het moment dat we aankwamen tot het moment dat we vertrokken, twijfelde het personeel nooit aan professionaliteit, beleefdheid en toewijding aan service. Elke werknemer, ongeacht de functie, heeft blijk gegeven van uitmuntendheid in de uitvoering van zijn taken. Elke behoefte werd met een glimlach vervuld en volgens de allerhoogste normen vervuld. We hebben absoluut de juiste keuze gemaakt door voor The Westin te kiezen, en ik wil het management graag feliciteren met hun leiderschap bij het samenstellen van een team en ervaring die ongeëvenaard is. De concurrentie zou erg bang moeten zijn. Bedankt Westin, je bent echt een stuk beter.

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 45 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 5,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Westin Princeton at Forrestal Village

Totale vergaderruimte22.868 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal9.880 ft²
Op één na grootste zaal9.880 ft²
Ruimte (buiten)1.800 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers296
Eenpersoons (1 bed)188
Tweepersoons (2 bedden)106
Suites5
Belastingtarief14,63%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Motivering voor beeldhouwkunst

18 KERMISWEG
HAMILTON, NJ, US 08619

McCarter Theatre Center

Theater
Op 6 mi. afstand
McCarter Theatre Center for the Performing Arts in Princeton is een van de meest actieve culturele centra in het land en biedt jaarlijks meer dan 200 voorstellingen van theater, dans, muziek en speciale evenementen. Het publiek van McCarter is echt regionaal. Elk seizoen komen meer dan 200.000 mensen naar McCarter uit alle eenentwintig provincies in New Jersey, Pennsylvania, New York en drieëntwintig andere staten.
91 University Place
Princeton, NJ, US 08540-5198

Boomgaarden van Terhune

Parkeren
Op 11 mi. afstand
Geniet van seizoensgebonden buitenactiviteiten en evenementen met het hele gezin in Terhune Orchards. Van appels plukken tot wijnproeverijen, ponyrijden tot workshops over gezond eten, er is voor elk wat wils op deze bestemming die door een familie wordt beheerd. Plan vandaag nog je reis en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier op de boerderij. Terhune Orchards biedt het hele jaar door een rijke verscheidenheid aan evenementen en activiteiten. Geniet van een leuke dag met het hele gezin en trek je daarna terug in het hemelse comfort van The Westin Princeton. Terhune Orchards ligt op minder dan 14 km van The Westin Princeton en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Parkeren is mogelijk op het terrein. De toegangsprijzen variëren.

Museum & tuin Morven

Museum
Op 6 mi. afstand
Morven Museum & Garden wordt beheerd door Historic Morven, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk, opgericht in 1987, in samenwerking met het New Jersey Department of State. De staat verwierf Morven in 1954. De elegante galerieën van het museum bevinden zich op twee verdiepingen van het gerestaureerde herenhuis en bieden permanente en tijdelijke tentoonstellingen die de geschiedenis en cultuur van New Jersey verkennen, met speciale aandacht voor Morven.
Stockton Street 55
Princeton, NJ, US 08540

Drumthwacket

Historisch monument
Op 6 mi. afstand
Duik in het verleden op een van de meest historische plekken van ons land. Drumthwacket was ooit eigendom van de beroemde Quaker William Penn en dateert al uit 1777. Tegenwoordig is dit indrukwekkende huis de officiële residentie van de gouverneur van New Jersey, en het huis en het terrein zijn opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen.

Geweldige escape room

3490 U.S. 1 #15a
GEMEENTE WEST WINDSOR, NJ, US 08540

Palmer-plein

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Verwen uzelf met een ontspannen dagje winkelen en dineren op Palmer Square. Deze charmante, met bomen omzoomde wijk ligt in het hart van het centrum van Princeton en beschikt over meer dan 40 luxe winkels en eetgelegenheden. Bekijk alles, van kleding tot woninginrichting tot speciale gerechten, of neem plaats voor een lichte hap of een onvergetelijke maaltijd in een lokaal restaurant. In het centrum van Palmer Square organiseert The Green het hele jaar door verschillende evenementen. Van concerten onder de sterrenhemel in de zomer tot fotosessies met de kerstman in de winter, er is voor elk gezinslid wel iets te vinden.

Princeton-universiteit

Universiteit
Op 4 mi. afstand
Princeton University, gelegen in het hart van Princeton, New Jersey, verwelkomt bezoekers op haar historische campus. Elk jaar ontvangt Princeton talrijke bezoekers die geïnteresseerd zijn in de vele educatieve, wetenschappelijke, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten die deze universiteit en haar gemeenschap verrijken.
Princeton, NJ, US 08544

Meer

Succes omringt u in The Westin Princeton in Forrestal Village, waar we u uitnodigen om uw vergaderingen naar een meer inspirerende plek te brengen. Van intieme evenementen tot grote zakelijke evenementen, wij bieden de kamers en de tools die u nodig hebt om de perfecte bijeenkomst te plannen. Ons ervaren personeel kan aan al uw vergaderbehoeften voldoen terwijl u binnen uw budget blijft. Met meer dan 22.000 vierkante meter aan vergaderruimte binnen en buiten, voedzame menuselecties, direct beschikbare audiovisuele ondersteuning ter plaatse en een uitstekende locatie in Princeton, is ons hotel een verfrissende omgeving voor zakelijke conferenties, liefdadigheidsevenementen en alles daartussenin.

Annuleringsbeleid

24 uur

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?