Hilton Portland Downtown

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
921 SW Sixth Avenue Portland, OR 97204

Benodigde datums

  • 02-10-202408-10-2024
  • 12-10-202422-10-2024
  • 15-11-202428-02-2025

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (buiten)

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Apparatuur

  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 10 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 55,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Hilton Portland Downtown

Totale vergaderruimte44.489 ft²
Vergaderzalen21
Grootste zaal26.000 ft²
Op één na grootste zaal12.789 ft²
Ruimte (buiten)1.400 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers455
Eenpersoons (1 bed)782
Tweepersoons (2 bedden)221
Suites9
Belastingtarief16%

Lokale attracties

De boekenstad van Powell

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Powell's City of Books beslaat een heel stadsblok en is meer dan een geweldige boekwinkel: het is een microkosmos van Portland, boordevol slimme en eclectische aanbiedingen, gepassioneerde mensen en natuurlijk een eigen coffeeshop. En net als Portland is het 365 dagen per jaar geopend!
1005 W Burnside Street
Portland, OR, US 97209

Kunstmuseum van Portland

Museum
Op 6 blocks afstand
Ervaar de kracht van kunst in het Portland Art Museum. Ontdek waarom het museum internationaal bekend staat om zijn opwindende kunstervaringen. Reis de wereld rond langs prachtige galerijen met permanente collecties, zes verhalen over moderne kunst en meer, allemaal in het hart van het culturele district van de stad op de prachtige parkblokken.
Parklaan 1219 SW
Portland, OR, US 97205

Columbia River-kloof

Parkeren
Op 30 minutes afstand
De Columbia River Gorge National Scenic Area beschermt de spectaculaire kloof waar de Columbia River door de Cascade-bergen loopt - met kliffen en uitzichten op Washington in het noorden en de bergen en watervallen van Oregon in het zuiden. De kloof is uniek in zijn natuurlijke en culturele geschiedenis, evenals zijn aanwijzing als nationaal natuurgebied.
Hood River
OR, US

Gouverneur Tom McCall Waterfront Park

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Governor Tom McCall Waterfront Park is een park van 36,59 hectare in het centrum van Portland, Oregon, langs de Willamette-rivier. Inclusief toegankelijk toilet, aanlegsteiger, fontein, fontein - interactieve, historische site, paden - geplaveid, plein, uitzicht op de rivier, standbeeld of openbare kunst, wandelpaden - fietsen en bezoekersattractie.

Pareldistrict

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Het Pearl District is zonder twijfel een van de meest gewilde buurten van Portland en herbergt enkele van de bekendste chef-koks en restaurants van de stad, kunstgalerijen van wereldklasse en levendige winkels en boetieks. Gelegen in het hart van de binnenstad zijn hier bedrijven te vinden, variërend van financiën en onroerend goed tot gerenommeerde reclamebureaus en softwarebedrijven, verscholen tussen gezinsvriendelijke parken die bezoekers en de lokale bevolking aantrekken, van wie velen de iconische woongebouwen van de buurt hun thuis noemen. Vroeger was het een verwaarloosde corridor van verlaten pakhuizen en spoorwegen, maar het Pearl District heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd op het gebied van stedelijke renaissance.

Dierentuin van Oregon

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Je zult versteld staan om te ontdekken wat je niet wist over je dierentuin. Oregon Zoo heet u van harte welkom! We zijn al meer dan 100 jaar actief en helpen onze gemeenschap te inspireren om een betere toekomst voor dieren in het wild te creëren.
4001 SW Canyon Road.
Portland, OR, US 97221-9704

Rozentesttuin

Museum
Op 2 mi. afstand
De International Rose Test Garden in Portland is de oudste officiële, continu beheerde openbare rozentesttuin in de Verenigde Staten. Onofficieel bekend als de Portland Rose Garden, bevat de ruimte meer dan 10.000 rozen. Honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld genieten jaarlijks van de bezienswaardigheden en geuren. De tuin biedt ook een spectaculair uitzicht op het centrum en Mount Hood.
Kingston Avenue 400 SW
Portland, OR, US 97205

Congrescentrum van Oregon

Conventiecentrum
Op 3 mi. afstand
Het Oregon Convention Center (OCC) is het grootste congrescentrum in de Pacific Northwest en is daarmee een ideale locatie voor congressen, vakbeurzen, vergaderingen en banketten. Gelegen in het prachtige en levendige centrum van Portland, Oregon, is het OCC de favoriete bestemming voor veel groepen vanwege zijn toewijding aan klantenservice en leiderschap op het gebied van duurzame praktijken.
777 NE Martin Luther King, Jr. Blvd.
Portland, OR, US 97232

Meer

Hilton Portland Downtown is gunstig gelegen in het hart van de stad en is onlangs opnieuw ontworpen met een uitnodigende, levendige lobby en kamers die een tijdloze en eigentijdse uitstraling hebben. Aan de overkant van de straat ligt ons zusterhotel; The Duniway Portland. Het Hilton Portland Downtown and the Duniway biedt 782 kamers, 66.000 vierkante meter aan vergaderruimte, waaronder de expositiehal en twee restaurants, verdeeld over twee afzonderlijke gebouwen, waardoor het een uitstekende locatie is voor het organiseren van groepen, catering en sociale evenementen.

Beperkingen voor faciliteiten

Hilton Portland en The Duniway zijn een complex met 782 kamers dat bestaat uit twee gebouwen aan de overkant van elkaar in het hart van Downtown Portland, Oregon.