Visit Plano

7600 Windrose Avenue, G110 75024

Waarom kiezen voor Visit Plano?

Wanneer Visit Plano wordt ingekocht of gekopieerd, zorgen we ervoor dat u onze maximale steun en aandacht krijgt voor incentives - neem gewoon contact met ons op voor meer informatie! Meer dan 1.000 restaurants en bruisende uitgaansgebieden zoals de Shops at Legacy East, Legacy North, Legacy West, het District at Willow Bend, Boardwalk at Granite Park en het Downtown Plano Arts District vormen een aanvulling op Plano, de locatie in Noord-Texas. De Legacy Food Hall is 55.000 vierkante meter groot. De eetzaal in Europese stijl biedt meer dan 20 keukenkiosken die dagelijks verse ambachtelijke gerechten van elke keuken ter plaatse bereiden, meerdere plengoffers en een brouwerij op het terrein, plus een groot buitenterras met balkons en een podium voor live entertainment. De full-service conferentiehotels van Plano zijn zeer goed te voet bereikbaar met restaurants/buitenterrassen en uitgaansgelegenheden, en sommige bevinden zich in wandelbare uitgaansgebieden waar ook winkels en live entertainment zijn. Met meer dan 1.000 restaurants liggen alle 57 hotels van Plano in de buurt van restaurants in deze foodiestad, dus vergeet niet om Plano's 7200 kamers en 450.000 vierkante meter aan vergaderruimte te overwegen voor uw programma's en sporttoernooien. Plano is gunstig gelegen voor een geweldige luchtlift, op slechts 20 minuten van zowel de luchthavens DFW International als Dallas Love Field en slechts 20 minuten ten noorden van het centrum van Dallas.

Bereikbaarheid

Gemakkelijk bereikbare locatie, of u nu met de auto rijdt of via onze uitstekende luchtbrug, op slechts 20 minuten van zowel de luchthavens DFW International als Dallas Love Field. Een bruisende bestemming op 20 minuten ten noorden van het centrum van Dallas, gelegen in Noord-Texas en op een centrale locatie in de VS.

Afstand vanaf vliegveld

  • DFW (Dallas/Fort Worth International)

    20 mijl van stadscentrum

  • DAL (Love Field Airport)

    20 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Crayola-ervaring

Recreatie
Uniek 60.000 vierkante meter aan interactief, kleurrijk plezier - denk aan alles wat met krijt te maken heeft! Beschikbaar voor evenementen.
De winkels van Willow Bend
6121 W. Park Blvd.
Plano, TX, US 75093

McCall Plaza - Het centrum van Plano

Recreatie
McCall Plaza is een openlucht ruimte voor optredens in het hart van het Downtown Plano Arts District. Geniet van bars en winkels in de buurt. In de buurt van Hub Streat, een foodtruckgebied.
15th Street en Avenue J
Plano, TX, US 75074

Plano Ballonfestival

Recreatie
Jaarlijks luchtballonfestival in september met gezinsvriendelijke activiteiten, dag en nacht. De nachtlichten zijn prachtig.
Oak Point Park
Plano, TX, US 75074

PINSTACK Plano

Recreatie
Technisch onderlegde entertainmentfaciliteit met bowlen, lasergamen, botsauto's, klimmuren, videoarcades en touwenparcours, Amerikaanse bistrogerechten en lounges.
6205 Dallas Parkway
Plano, TX, US 75024

Legacy West

Winkelen
Spannend uitgaansgebied net buiten het Renaissance Dallas in Plano Legacy West en op loopafstand van het Dallas/Plano Marriott in Legacy Town Center. Restaurants, terrassen, uitgaansgelegenheden, winkels en meer, waaronder de Legacy Food Hall, een eetzaal in Europese stijl met keukenkiosken, plengoffers, een eigen brouwerij en een buitenterras met podium voor live-entertainment.
Legacy Drive 5905
Plano, TX, US 75024

Ga naar Ape Treetop Adventure

Recreatie
Een meeslepende buitenervaring met ziplines en boomtopbanen. Gelegen in Oak Point Park and Nature Preserve, een oase van 800 hectare in de stedelijke stad Plano.
5901 Los Rios Blvd.
Plano, TX, US 75074

Congrescentra

  • Plano Centre

    Plano Event Center is een multifunctionele locatie met volledige service, gelegen in een van de meest levendige gemeenschappen in Noord-Texas en biedt 86.400 vierkante meter aan flexibele ruimte, waaronder 17 pauzeruimtes en een tentoonstellingsruimte, evenals catering en AV op locatie.

    • Tentoonstellingsruimte25.000 ft²
      Totale vergaderruimte89.692 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum200

Meer

Extra informatie

Visit Plano omvat alle accommodaties, vergaderfaciliteiten, externe locaties en attracties in Plano. Wanneer u Visit Plano opneemt in uw selectie/biedingsproces voor een site, geniet u van maximale ondersteuning met onze gratis goederen, diensten, middelen, assistentie, tijdsverplichtingen en potentiële incentives, allemaal aangepast aan de behoeften en wensen van uw groep! Kopieer ons gewoon op al uw RFP's in de regio Dallas/Fort Worth/Noord-Texas. We willen graag van je horen met een verlanglijstje en favoriete incentives, zodat we elk programma kunnen personaliseren en ons best kunnen doen om die mogelijk te maken!