SO/ Paris Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Agrippa d'Aubignestraat 10 Parijs 75004

Beoordelingen

AA Hotel Services
5
Atout France
5

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer

Afstand vanaf vliegveld

  • 21.75 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 40,00 / dag
  • Valet parkeerservice€ 40,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte SO/ Paris Hotel

Totale vergaderruimte2.153 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal484 ft²
Op één na grootste zaal484 ft²
Ruimte (privé)2.153 ft²
Tentoonstellingsruimte2.153 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers162
Eenpersoons (1 bed)162
Tweepersoons (2 bedden)162
Suites22

Lokale attracties

Rivierboot - Yachts de Paris

Conventiecentrum
Op 2 minutes afstand
Maak van uw seminars, teambuildingactiviteiten en bedrijfsevenementen memorabele gelegenheden die werknemers samenbrengen. Geavanceerde technische apparatuur Om uw grote evenement onder de allerbeste omstandigheden te organiseren, zijn onze jachten en lounges aan de kade uitgerust met projectoren, geluidsapparatuur en andere nuttige technische componenten. Plasmaschermen en videoprojectoren Nieuwe audiovisuele expertise Geluidssysteem en microfoons Uw evenement uitzenden voor gasten op afstand
Quai Henri IV
Parijs 75004

Kathedraal Notre-Dame de Paris - Notre-Dame de Paris

Historisch monument
Op 1 km afstand
6 Parvis Notre-Dame - Pl. Jean-Paul II,
6 Parvis Notre-Dame - Pl. Jean-Paul II
Parijs 75004

Bonnie Club

Nachtleven
Op 1 minute afstand
Bonnie Club inspireert tot feest. De enige club op het dak met glazen dak van Parijs is ontworpen om onvergetelijke momenten te beleven op de top van de SO/. Alleen jij, de sterren... en iedereen die van een scherpere sociale scene houdt. Gelegen op de 16e verdieping van SO/Paris Hotel met panoramisch uitzicht op de Eiffeltoren en de hele skyline van Parijs.
10 Rue Agrippa d'Aubigné
Parijs, FR 75004

Eiffeltoren - Eiffeltoren

Historisch monument
Op 5 km afstand
Oorsprong en bouw van de Eiffeltoren Tijdens de Exposition Universelle in 1889, de datum waarop de 100ste verjaardag van de Franse Revolutie werd gevierd, werd in het Journal Officiel een grote wedstrijd uitgeschreven. De eerste graafwerkzaamheden begonnen op 26 januari 1887. Op 31 maart 1889 was de toren in recordtijd voltooid — 2 jaar, 2 maanden en 5 dagen — en werd beschouwd als een echt technisch hoogstandje.
Eiffeltour - Parc du Champ-de-Mars
Parijs, FR 75007

Bonnie Bar

Nachtleven
Op 1 minute afstand
Bonnie Bar biedt een feestelijk en persoonlijk menu. Halverwege Parijs en New York is de stijl stedelijk, kunstzinnig en vintage. Gelegen aan de R+16 — uitzicht op de Bastille en de Basiliek van het Heilig Hart
10 Rue Agrippa d'Aubigné
Parijs, FR 75004

Arc de Triomphe - Triomfboog van de Ster

Historisch monument
Op 6 km afstand
Geschiedenis van het monument Een uniek gezichtspunt. Vanaf de top van het panoramaterras kijken je ogen over heel Parijs. De herziene Oudheid. Architect Jean-François Chalgrin werd geïnspireerd door de Romeinse boog van Titus in een enkele boog, maar ging verder met uitzonderlijke afmetingen (ongeveer 50 m hoog, 45 m lang en 22 m breed) en verlaten kolommen. Een belangrijke plaats voor grote nationale evenementen. De Arc de Triomphe, die in 1806 door Napoleon werd gezocht, werd in 1836 ingehuldigd door de Franse koning Louis-Philippe, die de Arc de Triomphe opdroeg aan de legers van de revolutie en het keizerrijk. De onbekende soldaat werd in 1921 aan de voet van de boog begraven. De herdenkingsvlam wordt elke dag om 18.30 uur opnieuw ontstoken.
, Pl. Charles de Gaulle
Parijs, FR 75008

Accor Arena - POPB - Bercy Arena - AccorHotels Arena

Recreatie
Op 2 km afstand
Accor Arena is een overdekte sportarena en concertzaal gelegen in de buurt van Bercy, aan de boulevard de Bercy, in het 12e arrondissement van Parijs.
8 Bercy Bercy
Parijs, FR 75012

Opera Bastille - Theater

Theater
Op 1 km afstand
Met een geschiedenis van meer dan 350 jaar staat de Opéra national de Paris bekend om de kwaliteit en diversiteit van haar programmering in het Palais Garnier en de Opéra Bastille, en om de unieke architectuur van de twee theaters, die overdag open zijn voor bezoekers. Met meer dan 400 gordijnverhogers per jaar biedt de Opera van Parijs een programma van balletten, opera's en concerten, evenals een programma voor een jong publiek. De missie van de Parijse Opera is om werken uit het opera- en choreografisch erfgoed toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, om de creatie en uitvoering van hedendaagse werken te bevorderen en bij te dragen aan de professionele opleiding en ontwikkeling van zangers en dansers. Met bijna 900.000 toeschouwers per jaar staat het verwelkomen van een nieuw publiek centraal in de missie van de Opera van Parijs. De Opéra National de Paris ontwikkelt initiatieven om de wens te stimuleren om de wereld van opera en dans te ontdekken en om het begrip ervan te vergemakkelijken. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Pl. de la Bastille
Parijs 75012

Meer

De SO/ Collection is voor het eerst naar Parijs gekomen. Het gloednieuwe vlaggenschip van de hotelcollectie van de Ennismore-groep, het luxe 5* SO/Paris hotel, heeft een zitplaats op de eerste rij aan de Seine. De nieuwe locatie in het hart van het 4e arrondissement van Parijs, tussen de Marais, de Bastille, het eiland Saint Louis en de linkeroever, is meer dan alleen een hotel, een reis langs het water en een centrum van creatie, waar beeldende kunst en mode op elke verdieping samenkomen. De unieke ruimte omvat: 162 kamers en suites op verdieping 7 tot 14 en met een adembenemend uitzicht op de hoofdstad, Bonnie (het restaurant, bar en club van Paris Society van het hotel met 360 graden uitzicht op de lichtstad, gelegen op de 15e en 16e verdieping), de Maison CODAGE Spa, en gratis directe toegang tot de sportclub O Zenhit in het complex „La Felicite Paris Sully-Morland”, met een zwembad en een fitnessruimte. Bij SO/Paris is het ook nooit business as usual. Met in totaal 200 m² aan vergaderruimte van 2150 m², allemaal met natuurlijk daglicht en gelegen op de 7e verdieping; onze 4 vergaderzalen en flexibele gemeenschappelijke ruimtes zijn perfect voor zakelijke bijeenkomsten, seminars, bestuursvergaderingen of persbijeenkomsten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 31
May 1 – Jul 6
Voor- en naseizoen
Dec 1 – Dec 31
Laagseizoen
Mar 1 – Apr 30
Jul 7 – Aug 31
Jan 1 – Feb 29
Nov 1 – Nov 30

Extra informatie

Unieke diensten ter plaatse: - Zwembad - Huisdieren zijn welkom - Restaurant - Bar - Club - Vergaderzalen - Rolstoeltoegankelijk hotel - Kuuroord - Airconditioning - Ontbijt - Supersnel draadloos internet - Was- en parkeerservice - Stomerij/strijken - Roomservice (koude snacks en warme maaltijden) Hoteldiensten en -apparatuur Informatie over het hotel -162 kamers - 5 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit - 13 onderling verbonden kamers - 162 rookvrije kamers Talen die in het hotel worden gesproken - Duits - Engels - Italiaans - Pools - Spaans - Frans - Russisch - Zweeds Amusement - Discotheek/nachtclub - Snel uitchecken - Snel inchecken - Portier - Conciërge Bureau-uitrusting beschikbaar - Paraplu's - Kluis bij de receptie toegankelijkheid - Rolstoeltoegankelijk hotel - Cateringdiensten Bijeenkomsten/evenementen - 5 vergaderruimten Welzijn/fitness - 1500 m² -Zwembad - Overdekt - Ter plaatse - Saunaruimte