Paris Marriott Opera Ambassador Hotel - Fully Renovated

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Haussmannlaan 16 Parijs 75009

Benodigde datums

  • 24-10-202420-12-2024

Beoordelingen

Atout France
4

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (103Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Bereikbaarheid

Gelegen op 16 BOULEVARD HAUSSMANN 75009 PARIJS. CDG luchthaven op 30 km De luchthaven ORLY op 22 km Gare SAINT LAZARE op 10 minuten loopafstand Transporten: Metro 7 - 9 bij het station Chaussée d'Antin La Fayette Metro 3 - 7 - 8 op het Opera-station

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 13.67 mijl van locatie

Vergaderruimte Paris Marriott Opera Ambassador Hotel - Fully Renovated

Totale vergaderruimte7.642 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal2.583 ft²
Op één na grootste zaal1.345 ft²
Ruimte (privé)7.535 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers297
Eenpersoons (1 bed)297
Tweepersoons (2 bedden)297
Suites9

Lokale attracties

Hoe kom je hier

Vliegveld
Metrostations: - Richelieu Drouot - lijn 8 en 9 - op 2 minuten loopafstand - Chaussée d'Antin La Fayette - lijn 7 en 9 - op 3 minuten loopafstand - Opéra - lijn 3, 7 en 8 - op 7 minuten loopafstand - Saint Lazare - lijn 3, 12 en 13 en 14 - op 10 minuten loopafstand Treinstations: - Gare Saint Lazare - op 10 minuten loopafstand RER-stations: - Auber - op 5 minuten loopafstand Vliegvelden: - Roissy-Charles de Gaulle - 22 km - 35 minuten met de auto - Orly - 20 km - 35 minuten met de auto

Eiffeltoren

Historisch monument
Op 15 mi. afstand
Het werd in 1889 gebouwd als toegangspoort tot de Wereldtentoonstelling van 1889 en werd aanvankelijk bekritiseerd door enkele van Frankrijks toonaangevende kunstenaars en intellectuelen vanwege het ontwerp, maar het is een wereldwijd cultureel icoon van Frankrijk geworden en een van de meest herkenbare bouwwerken ter wereld. De Eiffeltoren is het meest bezochte betaalde monument ter wereld; 6,91 miljoen mensen beklommen het in 2015.
Champ-de-Mars
5 Avenue Anatole, Frankrijk
Parijs, FR 75007

Opéra Garnier

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Een architectonisch meesterwerk uit de 19e eeuw, het Palais Garnier Opera House, gebouwd door Charles Garnier en geopend in 1875, is het 13e operagebouw in Parijs sinds de introductie van de Franse opera door Lodewijk XIV in 1669. Napoleon III gaf er opdracht voor als onderdeel van de renovatiewerkzaamheden in de hoofdstad die onder zijn bevel werden uitgevoerd door Baron Haussmann. Een historisch monument dat overdag open is voor bezoekers en waar opera en dans worden opgevoerd. Vergeet niet het door Chagall geschilderde plafond in de grote zaal te bewonderen.
Place de l'Opéra
Parijs, FR 75009

Arc de Triomphe

Historisch monument

Winkelcentrum Galeries Lafayette

Winkelen
Op 1 block afstand
Al 120 jaar lang maakt Galeries Lafayette het beste van creatie beschikbaar voor iedereen, van de meest toegankelijke goederen tot het toppunt van luxe, met winkels waar handel een kunst is. Mode en schoonheid, het hart van dit historische warenhuis, worden tentoongesteld via zowel de meest prestigieuze als de meest geheime merken, de meest exclusieve en de meest populaire, de oudste en de nieuwste. Om uw ervaring voort te zetten, kunt u uw ogen en uw smaakpapillen verrassen met een uitstekende keuken in het Gourmet-gebied. Kom en geniet van een unieke ervaring dankzij de aanbiedingen op maat van deze klassieke Franse 'Grand Magasin'.
Haussmannlaan 40
Parijs, FR 75009

Champs Elysees

Recreatie

Winkelcentrum Printemps

Winkelen
Op 1 block afstand
Printemps Haussmann, opgericht in 1865 door de visionair Jules Jaluzot en geklasseerd als historisch monument, is tegenwoordig een van de toonaangevende warenhuizen van Parijs. Meer dan 44.000 m² gewijd aan luxegoederen, mode, glamour en droomproducten; 25 verdiepingen verdeeld over 3 gebouwen; 1 miljoen referenties en meer dan 300 exclusief verkochte merken; een panoramisch terras met een uitzonderlijk uitzicht over Parijs; Met zijn prachtige art deco-koepel, zijn Haussmann-gevel en spectaculaire etalages biedt Printemps Haussmann u een onvergetelijke ervaring in het hart van de Parijse stijl en mode, en biedt u de mogelijkheid om het nieuwste op het gebied van mode, luxe, huishoudartikelen en schoonheid allemaal op één plek te vinden via een selectie van geweldige Franse en internationale merken. Printemps Haussmann en mode gaan samen en de winkel weerspiegelt de huidige trends en bedenkt nieuwe concepten. In 2001 onthulde Printemps Haussmann haar nieuwe vitrine voor luxegoederen, Printemps du Luxe; in 2003 opende het de grootste schoonheidssalon ter wereld; in 2006 werd een hele verdieping geopend die gewijd was aan schoenen (meer dan 3.000 m²), evenals een Food Hall met de 10 grootste merken op het gebied van luxe gastronomie en delicatessen. Printemps Haussmann biedt ook 7 eetgelegenheden voor koffie en thee, traditionele maaltijden en een ruime keuze aan gerechten. Voor internationale klanten biedt Printemps Haussmann gepersonaliseerde diensten, zoals tweetalig personeel om klanten te begeleiden bij het winkelen, bezorging aan hotels in Parijs, bezorging van aankopen wereldwijd, belastingteruggave en de acceptatie van alle vreemde valuta aan de kassa's. Open van maandag tot zaterdag van 9.35 tot 20.00 uur en op donderdag tot 20.45 uur. Op zondag van 11.00 tot 19.00 uur.
Haussmann-boulevard 64
Parijs, FR 75009

Champs Elysees/Arc de Triomphe

Historisch monument
Op 10 mi. afstand
Gelegen aan de Place de l'Etoile, met uitzicht op de Champs-Elysées, is de Arc de Triomphe de grootste boog ter wereld. Het werd in 1806 in opdracht van Napoleon gebouwd om zijn overwinning bij Austerlitz te vieren. De architecten Chalgrin, Joust en Blouet hebben allemaal aan het monument gewerkt. De sculpturen zijn ontworpen door Cortot, Rude, Etex, Pradier en Lemaire. Onder de boog bevindt zich de tombe van de onbekende soldaat, en elke avond om 18.30 uur wordt de vlam opnieuw ontstoken. Vanaf de top van het monument genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht over Parijs, overdag en's nachts, en van twee uitkijkpunten. Een museum dat de geschiedenis van de Arc de Triomphe beschrijft, dat zich in het gebouw bevindt, maakt het bezoek compleet.
Champs Elysées
Parijs, FR 75008

Meer

Ideaal gelegen in het centrum van Parijs, dicht bij de „Opera” en de warenhuizen, is dit historische hotel met 297 gastenkamers, geopend in 1927, een nieuw adres voor Marriott International, waarvan de hotels tot nu toe voornamelijk geconcentreerd waren in het westelijke deel van de hoofdstad. Het Paris Marriott Opera Ambassador hotel werd in 2021 volledig gerenoveerd met een gloednieuwe inrichting in het hele hotel. Met zijn woonruimtes kunnen gasten genieten van ruime, verfijnde, smaakvol ingerichte slaapkamers en suites. „VIP” gasten kunnen ook gebruikmaken van een Executive Lounge onder het dak op de achtste verdieping. De mix van klanten is zowel zakelijk als recreatief, transiënten en groepen. In onze 10 vergaderzalen kunnen we het hele jaar door zakelijke bijeenkomsten houden.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Jul 15
Sep 3 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Apr 30
Mar 1 – Mar 31
Jan 1 – Jan 31
Feb 1 – Feb 29
Laagseizoen
Jul 16 – Sep 2

Annuleringsbeleid

Vermeld in de antwoorden van de RFP

Extra informatie

Het hotel is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Het zal een genoegen zijn om uw bezoekers te verwelkomen in ons gloednieuwe hotel!

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?