Hilton Garden Inn Leiden

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Willem Einthovenstraat 3 Oegstgeest 232 G

Promoties

MEETINGS SIMPLIFIED™

07-02-2017 – 07-02-2030

Benodigde datums

  • 19-09-202415-11-2024

Beoordelingen

Hotelstars Union
4
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Bereikbaarheid

Het adres van het hotel is: Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest. Indien de Willem Einthovenstraat niet herkend zou worden door uw navigatiesysteem, vul dan het volgende adres in: Verlengde Wassenaarseweg in Oegstgeest, vanaf hier kunt u de borden CORPUS volgen. Met de auto Vanuit Amsterdam: Volg de A4 en ga verder op de A44 richting Leiden Noord, Den Haag centrum. Neem na 17 km de afslag 8 Katwijk, Leiden. Sla rechtsaf richting de Ingenieur G. Tjalmaweg en ga direct weer rechtsaf richting de Willem Einthovenstraat (volg het bord CORPUS). Sla aan het einde van deze weg rechtsaf en het hotel bevindt zich aan de rechterkant. Maak gerust gebruik van onze gratis parkeergarage. Vanuit Den Haag: neem op de A44 afslag 8, Katwijk, Leiden. Bij de stoplichten ga je linksaf richting de Ingenieur G. Tjalmaweg en volg je de borden naar Katwijk en CORPUS. Ga bij het tweede stoplicht rechtdoor bij het oversteken van de kruising. Neem de eerste afslag naar rechts (volg het bord CORPUS) naar de Willem Einthovenstraat. Sla aan het einde van deze weg weer rechtsaf en het hotel bevindt zich aan de rechterkant. Maak gerust gebruik van onze gratis parkeergarage. Met het openbaar vervoer: Vanaf Leiden Centraal Station naar bushalte Transferium A44: Neem bus 30, 31 of 38 vanaf Leiden Centraal Station richting bushalte Transferium A44. De reis duurt ongeveer 10 minuten. Steek de weg over en volg het fietspad naar het hotel. Loop rond in het CORPUS gebouw en je vindt de ingang van het hotel. Vanaf Leiden Centraal Station naar bushalte CORPUS: Neem bus 57 vanaf Leiden Centraal Station richting bushalte CORPUS. De reis duurt ongeveer 6 minuten. Als je aankomt bij de bushalte steek je de weg over. Je ziet nu de ingang van Hilton Garden Inn Leiden. Vanaf luchthavens Luchthaven Schiphol Neem de snelweg A4 richting Den Haag. Na ongeveer 10 km rechts aanhouden en doorrijden op de snelweg A44 richting Leiden West. Neem na ongeveer 5 km afslag 8 richting Leiden. Sla rechtsaf bij de stoplichten en weer rechtsaf om het hotel te bereiken. Afstand vanaf het hotel: 30 km. Rijtijd: 20 min. Rotterdam The Hague Airport Neem de A13 naar Den Haag, de A4 richting Den Haag/Utrecht en de A12 richting Den Haag. Sla aan het einde van de weg rechtsaf de A44 op richting Wassenaar. Neem de afrit 8 naar Leiden. Sla linksaf en vervolgens rechtsaf om het hotel te bereiken. Afstand vanaf het hotel: 35 km Rijtijd: 30 mijl

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 17,50 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 19.2 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Leiden

Totale vergaderruimte3.950 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal2.390 ft²
Op één na grootste zaal1.044 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers174
Tweepersoons (2 bedden)23

Lokale attracties

Corpus-museum

Museum
Op 0 km afstand
In CORPUS beleef je in een periode van 55 minuten een spectaculaire reis door het menselijk lichaam, uniek voor Nederland en zelfs voor de hele wereld. Nergens anders kun je zo speciaal kijken naar hoe het menselijk lichaam functioneert. Je leert hoe het menselijk lichaam is opgebouwd, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Een gezonde levensstijl, evenwichtige voeding en voldoende beweging vormen de filosofie van CORPUS! Onder begeleiding van een audiotour, beschikbaar in 8 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frankrijk, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees), beleef je in groepen van maximaal 16 personen de Reis door het Menselijk Lichaam. Het is alsof je in je eigen lichaam wandelt. Je komt via een enorme knie het lichaam binnen en aan het einde van de reis vertrek je via de hersenen. Daarna kun je in je eigen tempo rondkijken in ons Medisch Informatiecentrum, het interactieve deel van CORPUS, waar je een schat aan informatie over het menselijk lichaam vindt, maar ook allerlei leuke tests kunt doen en uitdagende spelletjes kunt spelen. Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt 2½ uur.
Willem Einthovenstraat 1
Oegstgeest, NL 2342 UUR

Biowetenschapspark Leiden

Parkeren
Op 4 km afstand
Leiden Bio Science Park is het toonaangevende biowetenschapscluster in Nederland en behoort tot de top vijf van meest succesvolle wetenschapsparken in Europa. Het is volledig gewijd aan biomedische biowetenschappen en biedt kansen voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Grootste biowetenschapscluster in Nederland Leiden Bio Science Park telt meer dan 85 toegewijde medische biowetenschappelijke bedrijven en instellingen, het grootste aantal biowetenschappelijke start-ups in Nederland, verschillende multinationals en internationaal gerenommeerde kennisinstellingen. Dit is een uitstekende omgeving om uw wetenschap en bedrijf tot bloei te laten komen.
Rijnsburgerweg
Leiden, NL 2333

Stadscentrum Leiden

Winkelen
Op 3 km afstand
Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente Leiden heeft ongeveer 120.000 inwoners, maar de stad vormt één dicht verbonden stedelijk gebied met de buitenwijken Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Valkenburg, Rijnsburg en Katwijk, die samen ongeveer 254.000 inwoners hebben.
Leiden, NL

Hortus Botanicus

Museum
Op 5 km afstand
De Hortus Botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland en een van de oudste ter wereld. Het is gelegen in het zuidwestelijke deel van het historische centrum van de stad, tussen het Academiegebouw en het oude gebouw van de Leidse Sterrewacht. Vanuit wetenschappelijk oogpunt staat de Leidse Hortus bekend om zijn collecties Aziatische Araceae, Hoya, Dischidia, Nepenthes, Varens en een van de grootste collecties Aziatische orchideeën ter wereld.
Rapenburg 73
Leiden, NL 2311 KG

Naturalis

Museum
Op 3 km afstand
Ons wetenschappelijk onderzoek heeft tot doel inzicht te krijgen in de ontwikkeling van biodiversiteit en de interactie tussen soorten. De natuurhistorische collectie van Naturalis Biodiversity Center is de 5e grootste ter wereld met 37 miljoen objecten.
Darwinweg 2
Leiden, NL 2333 CR

Katwijkse zeezijde

Recreatie
Op 9 km afstand
Het strand van Katwijk. Katwijk is een kustgemeente en stad in de provincie Zuid-Holland in het westen van Nederland. Het heeft een bevolking van 61.292
Katwijk aan zee, NL

Universiteit Leiden

Universiteit
Op 4 km afstand
De Universiteit Leiden, gevestigd in de stad Leiden, is de oudste universiteit van Nederland. De universiteit werd in 1575 opgericht door Willem, Prins van Oranje, leider van de Nederlandse Opstand in de Tachtigjarige Oorlog
Rapenburg 70
Leiden, NL 2311 EZ

Keukenhof

Recreatie
Op 17 km afstand
Open van maart tot mei. Waar nu Keukenhof ligt, was in de 15e eeuw een jachtgebied. Kruiden voor de keuken van het kasteel van Jacoba van Beieren werden hier ook verzameld; vandaar de naam Keukenhof. Het huidige park was een deel van het omvangrijke landgoed Slot Teylingen, met prachtige ongetemde struiken en duinen. Na het overlijden van Jacoba van Beieren kwam Keukenhof in handen van rijke koopmansfamilies. Baron en barones Van Pallandt nodigden landschapsarchitecten J.D. en L.P. Zocher, ontwerpers van het Amsterdamse Vondelpark, uit om een ontwerp te maken voor de tuin rondom het kasteel. Dit ontwerp, in de Engelse landschapsstijl, is altijd de basis geweest van Keukenhof. Op dit moment is de nalatenschap eigendom van een stichting. Op initiatief van de toenmalige burgemeester van Lisse en een aantal vooraanstaande bloembollenkwekers en -exporteurs werd hier in 1949 voor het eerst een openluchtbloemententoonstelling georganiseerd. Dit groeide uit tot een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd grote aantallen bezoekers van over de hele wereld heeft getrokken. Zo werd Keukenhof het park dat we nu kennen. Het park is 32 hectare breed en heeft 15 kilometer aan wandelpaden. Keukenhof heeft verrassingen in petto voor bezoekers van alle leeftijden. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt op deze unieke ervaring. Het park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere voorjaarsbollen. Bij Keukenhof kun je inspiratie opdoen en ontspannen in de prachtige omgeving!
Stationsweg 166A
Lisse, NL 21.61 UUR

Meer

LOCATIE Hilton Garden Inn Leiden is ideaal gelegen nabij de snelweg A44 die de regio Amsterdam Airport Schiphol (AMS) verbindt met de stad Leiden en Den Haag. Het hotel bevindt zich op het Bio Science Park Leiden, naast het Corpus Congress Centre en museum. Het centrum van Leiden, met zijn vele interessante bezienswaardigheden, musea en het centraal station, is met de taxi of auto in 10 minuten te bereiken. Amsterdam Airport Schiphol ligt op slechts 25 minuten van het hotel en Rotterdam - The Hague Airport kan in 30 minuten worden bereikt. ACCOMMODATIE Hilton Garden Inn Leiden is de eerste Hilton Garden Inn in Nederland en richt zich op prijsbewuste reizigers van vandaag, die op zoek zijn naar een betaalbare prijs: kwaliteitsaccommodatie en de voorzieningen die ze nodig hebben - voor een betaalbare prijs. Juist deze combinatie maakt dit middengeprijsde Hilton Garden Inn hotel tot een perfecte bestemming! CONFERENTIES EN EVENEMENTEN Voor vergaderingen voor maximaal 100 personen kunt u gebruikmaken van een van de flexibele vergaderruimten die allemaal voorzien zijn van daglicht, individuele airconditioning en ergonomische stoelen. Al onze vergadergasten kunnen tijdens hun verblijf in het hotel genieten van gratis parkeren en gratis wifi. Voor grotere evenementen en congressen kun je een verblijf bij HGI Leiden combineren met een evenement voor maximaal 500 personen in het naastgelegen Congrescentrum van Corpus. Wil je je vergadering personaliseren? Bij Hilton Garden Inn Leiden zorgen we voor uw welzijn en delen we uw toewijding om vergaderingen productiever te maken. Laat ons u ons Meet with purpose concept aanbieden in een milieuvriendelijke ruimte, met uitgebalanceerde menukeuzes, gezonde snacks en ingrediënten om uw vergadering creatief en succesvol te maken. LOKALE BEZIENSWAARDIGHEDEN Bezoek tijdens uw verblijf in ons hotel de aangrenzende CORPUS „Reis door het menselijk lichaam” -ervaring of ga naar het centrum om een van de vele interessante musea te bezoeken. Van maart tot mei liggen de beroemde Nederlandse bollenvelden om de hoek en de prachtige stranden van Nederland zijn met de auto in minder dan 20 minuten te bereiken.