Newport Harbor Island Resort

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1 Geiteneiland Newport, RI 02840

Benodigde datums

  • 14-07-202419-07-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

Conde Nast Traveler-"Top 22 resorts in het noordoosten” Readers' Choice Awards 2022"; Conde Nast Traveler-2021 Readers' Choice Awards „Top 30 resorts in het noordoosten” MarinaLife - „Beste jachthaven” #2 van 2021 Marinas.com - „Winnaar van de Boaters' Choice Award 2022” Trivago - „Beste trouwlocaties in hotels in de VS” The Knot - „De beste bruiloften van 2023” Brides - 2021 „Meest romantische hotel in Newport, Rhode Island” Door Rhode Island Hospitality erkend als een groen gecertificeerd hotel vanwege onze betrokkenheid bij het recyclen van papier, plastic, glas, karton en bakolie voor biodieselbrandstoffen. Onze chef-koks zijn gespecialiseerd in koken van boer tot bord en maken gebruik van het meest verse seizoensfruit, -groenten en -zeevruchten dat Rhode Island te bieden heeft.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Het resort ligt op 45 km van RI TF Green International Airport (PVD) en op 72 km van Boston Logan International Airport (BOS).

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceUS$ 40,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 28 mijl van locatie

Vergaderruimte Newport Harbor Island Resort

Totale vergaderruimte25.833 ft²
Vergaderzalen20
Grootste zaal8.000 ft²
Op één na grootste zaal4.500 ft²
Ruimte (buiten)5.000 ft²
Tentoonstellingsruimte12.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers257
Eenpersoons (1 bed)170
Tweepersoons (2 bedden)69
Suites18
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Newport Vineyards

Parkeren
Op 5 mi. afstand
De 50 hectare aan eersteklas wijnstokken van Newport Vineyards zijn centraal gelegen op Aquidneck Island, op ongeveer 3 km van de oceaan. Alle druivensoorten zijn zorgvuldig gekozen om te voldoen aan ons unieke microklimaat en bodemprofielen. We verwelkomen uw privégroepen voor een exclusief kijkje achter de schermen van onze wijngaard en wijnmakerij.
909 East Main Road
Middletown, RI, US 02842

Internationale Tennis Hall of Fame

Museum
Op 2 mi. afstand
Prachtig historisch monument met de oudste grasbanen van het land en de thuisbasis van de jaarlijkse Tennis Hall of Fame Inductions. Het museum is het grootste tennismuseum ter wereld en bezit de grootste collectie tennismemorabilia ter wereld. Ze hebben een privé-evenementenruimte die openstaat voor Hyatt Regency Caterers.
Bellevuelaan 194
Newport, RI, US 02840

Staatspark Fort Adams

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Laat de geschiedenis tot leven komen! Op korte rijafstand of met de watertaxi door de haven van Newport ligt het grootste kustfort in de Verenigde Staten. Bezoek dit technische en architecturale meesterwerk om te zien waar de soldaten woonden, ga de kazematten binnen, verken het tunnelsysteem en beklim de bastions voor adembenemende uitzichten. Overweeg om het Fort met zijn paradeveld van 6 hectare of North Lawn on the water te huren voor uw speciale gelegenheid. Kijk uit naar onze komende speciale evenementen, waaronder militaire heropvoeringen, de beroemde Folk- en Jazz-festivals in Newport en shows met klassieke voertuigen. Van 1824 tot 1950 huisvestte Fort Adams generaties van onze soldaten, vandaag de dag staat het nog steeds klaar om van te genieten.
90 Fort Adams Drive
Newport, RI, US 02840

Nationale golfclub van Newport

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Newport National is gebouwd om golfers van elk vaardigheidsniveau uit te dagen, waaronder de beste ter wereld. De Orchard Course in linksstijl is adembenemend met zijn prachtige vergezichten op de Atlantische Oceaan en de Sakonnet Passage.
324 Mitchells Lane
Middletown, RI 02842

Pittoreske Ocean Drive

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De oldtimers noemen dit '10 mile drive'. Hoewel de nieuwe naam in de loop van de decennia 'Ocean Drive' is geworden, biedt deze rijbaan letterlijk 16 kilometer aan spectaculaire weidse uitzichten op de Atlantische Oceaan en kilometers aan prachtige herenhuizen van miljoenen dollars. In dit historische deel van Newport leidt deze weg je eerst naar Bellevue Avenue. Daar vindt u herenhuizen zoals 'The Breakers, vlak bij Bellevue aan de Ruggles Avenue, en Rosecliff; en vele anderen. Verder zuidwaarts op Bellevue Avenue, kronkelt de weg dichter bij de kust van Newport en naar de meest luxe privé-eigendommen. Als u Gooseberry Beach passeert, komt u aan de rechterkant bij Newport Country Club en bij Brenton Point Park. Met veel plekken om je auto te parkeren en langs de rotsachtige kustlijn te wandelen, biedt deze plek een majestueus uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het brengt je terug naar de waterkant van de haven van Newport.
Van Thames Street naar Ocean Drive
Newport, RI 02840

Cliff Walk

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Cliff Walk is wereldberoemd en terecht, want het biedt een vlak wandeloppervlak met aan de ene kant de prachtige Atlantische Oceaan en aan de andere kant de glooiende grasvelden van de herenhuizen uit de vergulde tijd. Er zijn verschillende toegangspunten zodat u een lange of korte wandeling kunt maken. Hoogtepunten van deze wandeling zijn onder meer het beroemde Breakers Mansion en de beroemde 40 treden naar de beukende golven van de Atlantische Oceaan beneden.
Van One Cliff Avenue naar Bellevue Avenue
Newport, RI, US 02840

Het historische herenhuis van The Breakers

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
Dit landgoed van 13 hectare is het meest indrukwekkende herenhuis in Newport en dankt zijn naam aan het gekoesterde uitzicht op de golven die tegen de rotsen botsen. Het Italiaanse zomerhuisje uit de Renaissance, waarvan de bouw onder meer bestond uit het transport van Europese ambachtslieden om bladgoud en andere artistieke accenten aan te brengen, was eigendom van een van Amerika's meest welvarende families, de Vanderbilts. Het herenhuis is het hele jaar door geopend voor rondleidingen. Rondleidingen tonen de twee hoofdverdiepingen van het herenhuis en de keuken in de eigen vleugel. De bediendenkamers op de derde verdieping en de kelder zijn niet toegankelijk voor het publiek. Verwacht dat de tour ongeveer een uur duurt. Fotograferen is toegestaan op het terrein, maar niet in het landhuis zelf.
Bellevue Avenue 424
Newport, RI, US 02840

Historische herenhuizen in Newport Preservation

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
Grootste culturele organisatie, bewaart en beschermt het beste van het architecturale erfgoed van Newport County. De 11 historische eigendommen en landschappen - waarvan er zeven nationale historische monumenten zijn - geven een beeld van de architecturale en sociale ontwikkeling van Amerika vanaf het koloniale tijdperk tot de vergulde eeuw. De Regency Caterers van Hyatt Regency Newport kunnen uw receptie of diner op een aantal van deze grootse en historische locaties verzorgen, waaronder Rosecliff en Marble House. In overeenstemming met haar missie streeft de Society ernaar om haar leden en het publiek een uitgebreid beeld te bieden van de architectuur, het interieur, het landschap en de sociale geschiedenis van elk pand.
Bellevuelaan
Newport, RI, US 02840

Meer

Gelegen in het hart van het historische en prachtige centrum van Newport en aan alle kanten omgeven door Narragansett Bay, biedt Newport Harbor Island Resort (voorheen Gurney's Newport Resort & Marina) de afzondering van een privé-eiland. Of u nu op zoek bent naar een eersteklas conferentieruimte voor een grote conferentie voor 400 personen of een VIP-vergadering op locatie, het Newport Harbor Island Resort wacht op uw komst. Newport Harbor Island Resort biedt buitengewone service en normen voor uw speciale evenementen. Of u nu een zakelijke conferentielunch of een jaarlijks gala-evenement plant, u kunt erop vertrouwen dat ons team de behoeften van beroepsgroepen begrijpt. Ons attente personeel is een voorbeeld van de zorg en precisie die vereist zijn bij het bedienen van een zakelijke klant. Overweeg enkele van de unieke locaties van Newport voor uw evenement, zoals de International Hall of Fame, Newport's Historic Mansions, Eisenhower House in Fort Adams Park of het historische Newport Art Museum. Welke locatie je ook kiest voor je bezoekers, ze zullen genieten van een unieke ervaring!

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Aug 31
Voor- en naseizoen
Sep 1 – Oct 31
Apr 1 – May 31
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

Vraag uw verkoopmanager naar het annuleringsbeleid.

Extra informatie

Newport Harbor Island Resort biedt 257 kamers, waaronder 18 suites. Meer dan 85% van onze kamers en suites hebben een onbelemmerd uitzicht op het water en de overige 15% biedt uitzicht op het schilderachtige centrum van Newport en de haven van Newport. Met meer dan 30.000 vierkante meter flexibele overdekte vergader- en banketruimte en nog eens 50.000 vierkante meter buitenruimte aan het water, biedt Newport Harbor Island Resort eindeloze mogelijkheden. Overweeg een traditionele clambake in New England-stijl in een van onze twee clambakpits buiten of geniet van een lunch of diner in ons 3.200 vierkante meter grote paviljoen aan het water. Parkeren: -Gratis zelf parkeren -Valetparking is beschikbaar voor $45 per nacht.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?