Wentworth by the Sea

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
588 Wentworth Road. Nieuw kasteel Nieuw kasteel, NH 03854

Promoties

Opal Collection 10th Anniversary Celebration

Multiple dates available

$500 AMEX Gift Card

15-04-2024 – 30-06-2025

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

Conde Nast Traveler- #5 Topresort in New England, 2016; #4 Beste hotelspa in de VS, #10 van de 25 beste hotels in New England 2015, 2014. Gouden lijst Top 100 hotels in de VS 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2009 Lezerskeuze van Conde Nast - 2012, 2014 Reizen + Vrije tijd „Beste hotels ter wereld” 2014, 2013, 2011 New Hampshire Magazine „Het beste van NH: hotel/resort/spa” 2017 Bijeenkomsten en congressen, Gold Key Award 2016 Marriott Hotel van het jaar 2006 Marriott-operatie van het jaar 2007 Bijeenkomsten East- Best of the East 2009 & 2010 Fodor's Choice Award 2010

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Skiën
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 45 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceUS$ 5,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Wentworth by the Sea

Totale vergaderruimte14.000 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal3.744 ft²
Op één na grootste zaal2.592 ft²
Ruimte (privé)10.000 ft²
Ruimte (buiten)800 ft²
Tentoonstellingsruimte3.744 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers161
Eenpersoons (1 bed)72
Tweepersoons (2 bedden)59
Suites31
Belastingtarief8,5%

Lokale attracties

Kajakavontuur in Portsmouth

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Teambuilding Tour 2,5 uur Laat onze enthousiaste medewerkers uw groep leiden op een spannende kajaktocht voor teambuilding. Uw groep zal niet alleen genieten van een opwindende dag op enkele van de mooiste wateren van New Hampshire, maar onze uitdagingen en teambuildingactiviteiten zullen uw organisatie een nieuwe cohesie en vele memorabele lachmomenten bezorgen. Standaard zakelijke kajaktocht Standaard bedrijfsrondleiding 2,5 uur Geniet van een ontspannen dag op het water met onze deskundige en vriendelijke medewerkers terwijl je meer te weten komt over de rijke natuurlijke en culturele geschiedenis van de zeekust van New Hampshire. Zorg voor een andere dynamiek met collega's door uw personeel uit de werkplek te halen.

Aardbeienbanken

Museum
Op 3 mi. afstand
Strawbery Banke Museum, in het hart van het historische centrum van Portsmouth, New Hampshire, is een authentiek openluchtgeschiedenismuseum van 10 hectare, opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen en gewijd aan het tot leven brengen van meer dan 300 jaar Amerikaanse geschiedenis. Strawbery Banke is een plek om met veel plezier te leren over architectuur, erfgoedplanten en eetgewoonten, traditionele ambachten en de gereedschappen, kleding en collecties die families gebruikten voor het dagelijks leven in deze wijk aan het water, van 1695 tot 1954 toen de site werd gered van stadsvernieuwing. Ontdek erfgoedtuinen, historische gebouwen en ambachten, conserveringsprogramma's, praktische activiteiten, de verhalen van gekostumeerde rollenspelers, traditionele ambachten en de wisselende exposities die uren plezier en ontdekking bieden.

Seacoast Science Center

Recreatie
Op 8 minutes afstand
Bedankt voor je interesse om meer te weten te komen over het Seacoast Science Center, een non-profit onderwijsorganisatie op het gebied van mariene wetenschappen aan de kust van New Hampshire. Sinds 1992 hebben de programma's en exposities van het Centrum mensen, van peuters tot grootouders, geïnformeerd over waarom een gezonde oceaan belangrijk is. Onze missie Oceaanonderwijs is wat we doen. We geven les om te motiveren. We willen dat iedereen erkent en begrijpt dat wat we elke dag doen van invloed is op de gezondheid van de oceaan en dat de gezondheid van de oceaan invloed heeft op ons dagelijks leven. Een gezonde oceaan bepaalt onze levenskwaliteit vandaag en dat van toekomstige generaties.

Isles of Shoals Steamship Company

Recreatie
Op 4 mi. afstand
De Isles of Shoals Steamship Company vaart al meer dan 25 jaar over de Piscataqua-rivier en Isles of Shoals. We bieden een verscheidenheid aan cruises voor bijna iedereen. Of het nu gaat om familie, vrienden, collega's, studenten of het organiseren van een speciaal feest, onze bemanning kijkt ernaar uit u aan boord te verwelkomen. Kom met ons cruisen en geniet van de adembenemende NH-zeekust. De M/V (motorschip) Thomas Laighton is vernoemd naar een beroemde „Shoaler”, politicus en zakenman. Als bewaarder van de Isles of Shoals Lighthouse met zijn familie op White Island richtte Thomas Laighton later het Appledore House Hotel op. Hiermee begon het resorttijdperk van de Isles of Shoals en de NH-zeekust in het midden van de 19e eeuw. De M/V Thomas Laighton is een 90'-schip met drie dekken dat gecertificeerd is om tot 340 passagiers te vervoeren. Er zijn twee gesloten hutten en een zonnedek in de open lucht. We vervoeren tot 150 gasten voor een zittend diner en tot 275 gasten voor een cruise in cocktailstijl. Voor het comfort beperken we ook rondvaarten tot 275 gasten. The Thomas Laighton beschikt over drie volledige bars, één op elk niveau. Het is gecertificeerd door de Amerikaanse kustwacht en wordt geïnspecteerd en wordt beheerd door erkende en ervaren kapiteins en een vriendelijke bemanning. Het schip is toegankelijk voor gehandicapten.

Cruises naar de haven van Portsmouth

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Havencruise Tijdens onze volledig vertelde Harbour Cruise nemen we je mee door bijna 400 jaar lokale en Amerikaanse geschiedenis, van de vestiging van de regio in 1623 tot de moderne rol van Portsmouth Harbor in de economie en defensie van ons land. Cruise naar Isles of Shoals Als de open zee jouw wens is, ga dan met ons mee op de Isles of Shoals cruise. Verlaat de haven van Portsmouth en ontdek de negen legendarische eilanden op tien kilometer van de kust. Avond-, zonsondergang- en lichtcruises Als een ontspannen einde van een drukke dag of om een avond in de stad te beginnen, kunt u aan boord van de Heritage komen voor een uitstapje rond de haven. Ontspan met je favoriete cocktail en geniet van de nachtelijke bezienswaardigheden van de zeekust. Riviercruises op het Onze Inland River Cruises zijn de populairste herfstcruises van de zeekust. Kom dit najaar aan boord voor een unieke cruise naar enkele van de meest pittoreske landschappen aan de zeekust. Wijncruise Ga met ons mee op een zonsondergangscruise van 1,5 uur aan boord van de M/V Heritage met Carla Snow, CSW als uw wijngastvrouw. We nippen en genieten van 5 unieke wijnen terwijl we aan kaas en crackers knabbelen. Plant u een feest of evenement? Overweeg een privécharter aan boord van de MV Heritage met 49 passagiers. Van kleine bijeenkomsten tot grote evenementen, wij kunnen u helpen om uw evenement onvergetelijk en eenvoudig te plannen te maken. Een erfgoedcharter is ideaal voor: Familiereünies Bedrijfsuitjes Excursies Cocktailfeestjes Wijnproeverijen Bruiloften Repetitiediners Verrassende verjaardagsfeestjes Beschouw de boot als exclusief voor jou! Charters aan boord van de Heritage worden aan jouw ontwerp overgelaten. Personaliseer uw evenement met onze diensten op locatie. Wij bieden: Volledige barservice, snackbar en/of catering door een van onze ervaren cateringbedrijven Geluidssysteem voor vertelling of muziek met cd-speler — compatibel met iPod. Cruises naar de haven van Portsmouth, Isles of Shoals, Great Bay, Cocheco River en cruises op speciaal verzoek

Het Seacoast Repertory Theatre

Theater
Op 4 mi. afstand
Seacoast Repertory Theatre, een professioneel theater zonder winstoogmerk, zet zich in om bij te dragen aan de culturele rijkdom van de Seacoast-regio door de gedeelde ervaring met live theater en de samenwerking met maatschappelijke kunstorganisaties. Onze inclusieve programma's zijn gemaakt om de verbeelding van elk lid van onze gemeenschap te versterken en te inspireren.

Marktplein in het centrum van Portsmouth

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Een typische vrije dag aan de zeekust is moeilijk voor te stellen. Dus hier is wat hulp: nationaal geprezen theater en muziek, fietsen, wandelen, vissen, zeilen, walvissen spotten, vogels kijken, cruises bij zonsondergang, belastingvrij winkelen, wandeltochten, historische bezienswaardigheden, antiek, hooiritten, sleetochten, entertainment van grote namen, musea, het grootste waterpark van New England, wandelingen langs de kust, eersteklas restaurants en vriendelijke mensen. Geen wonder dat steeds meer mensen de zeekust van New Hampshire en Zuid-Maine ontdekken als vakantiebestemming en een geweldige plek om te wonen.

Portsmouth Music Hall

Theater
Op 3 mi. afstand
The Music Hall is een centrum voor podiumkunsten met gecureerd entertainment van over de hele wereld in twee theaters op de campus in het centrum van Portsmouth, New Hampshire: het ene is een historisch Victoriaans theater uit 1878, door de Amerikaanse Senaat uitgeroepen tot American Treasure for the Arts, de andere de intieme Music Hall Loft om de hoek, onlangs door Yankee Magazine uitgeroepen tot „beste podium voor podiumkunsten” en de ontvanger van de NH AIA-prijs voor uitmuntend design. Bekende signatuurseries brengen topauteurs en artiesten naar beide podia, terwijl HD-uitzendingen en onafhankelijke films beide schermen vullen. Hier wordt een radioprogramma uitgezonden op NH Public Radio. Dit dynamische kunstcentrum spoort klanten aan om Explore + Learn te verkennen via masterclasses, paneldiscussies na de film en matinees voor kinderen. The Music Hall, een belangrijke culturele organisatie in deze historische werkende zeehaven, is een van de grootste werkgevers in het centrum van Portsmouth en levert de grootste bijdrage aan de regionale economie: The Music Hall en haar klanten dragen jaarlijks $7 miljoen bij aan de lokale economie door middel van uitgaven voor shows en bezoekers. Innovatief in haar visie, de organisatie is gemeenschapsgericht en zet zich in om de zeekust tot bloei te laten komen. De Music Hall is een 501c3 non-profitorganisatie die wordt beheerd door professionele medewerkers met de hulp van een vrijwilligersraad. Hoewel The Music Hall wereldwijd actief is op het gebied van artiesten en programma's, opereert ze onafhankelijk met de steun van 3.000 leden, 300 zakelijke supporters en 58 partners uit de gemeenschap. The Music Hall verwelkomt elk jaar meer dan 100.000 klanten (waaronder 20.000 kinderen) uit het driestatengebied en daarbuiten en is het centrum voor podiumkunsten, literatuur en onderwijs in de regio... gemakkelijk te bereiken, onmogelijk te vergeten.

Meer

Wentworth by the Sea, bestuurt het eiland New Castle, een van de oudste nederzettingen van New Hampshire. Ons hotel in New Castle, NH combineert op meesterlijke wijze klassieke stijl met 21e-eeuws gemak en biedt een gedenkwaardige achtergrond voor zakelijke conferenties, bruiloften, gezinsvakanties en romantische uitjes. Onze elegante kamers, suites en villa's, waarvan vele met uitzicht op de oceaan, bieden luxe voordelen. In ons luxe hotel in New Hampshire bieden we heerlijke spadiensten, binnen- en buitenzwembaden, fitness- en zakencentra, een eigen jachthaven en intieme restaurants met fantasierijke gerechten. Als u een zakelijk evenement organiseert in de omgeving van Portsmouth, bieden wij 14.000 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte in de buurt van Portsmouth, NH, en deskundige planningsdiensten. Er is geen gebrek aan geweldige dingen om te doen vanuit ons hotel in de buurt van Rye, NH, van het verkennen van de beste wandelmogelijkheden in de buurt van Portsmouth, NH tot het verkennen van het historische centrum van Portsmouth. Geniet van een grootse resortervaring in Wentworth by the Sea.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 21 – Sep 8
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Jun 20
Sep 9 – Nov 15
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 16 – Dec 31

Annuleringsbeleid

7 dagen

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?