Hampton Inn Charlotte/Matthews

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
9615 Independence Pointe Pkwy Matthews, NC 28105

Beoordelingen

Northstar
2
AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 18 mijl van locatie

Vergaderruimte Hampton Inn Charlotte/Matthews

Totale vergaderruimte1.000 ft²
Vergaderzalen2
Grootste zaal700 ft²
Op één na grootste zaal700 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers91
Eenpersoons (1 bed)41
Tweepersoons (2 bedden)49
Belastingtarief7,75%
Bezettingsgraad8%

Meer

Annuleringsbeleid

Alle kamerkosten, inclusief kamer, belasting en bijkomende kosten, zijn voor rekening van de individuele reiziger. Reserveringen moeten worden gegarandeerd met een creditcard op het moment van boeken. Houd er rekening mee dat elke individuele reservering kosteloos kan worden geannuleerd, op voorwaarde dat de annulering plaatsvindt vóór de dag van aankomst om 18.00 uur. Een annuleringsnummer moet ter referentie worden verkregen bij de reserveringsagent. In het geval dat een reservering gegarandeerd is en de gast niet annuleert of aankomt, worden de toepasselijke kamer- en belastingkosten in rekening gebracht op de creditcard die bij de boeking is verstrekt.

Beperkingen voor faciliteiten

Onze vergaderruimte in Mecklenburg is verdeeld in Mecklenburg A (400 m²) en Mecklenburg B (700 m²). We bieden een beperkt aantal conferentie-items ter plaatse aan, beschikbaar voor verhuur.

Extra informatie

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een gratis 24-uurs koffieservice, draadloos internet en dagelijks ontbijt. Daarnaast bieden we een wekelijkse gastreceptie (maandag tot en met donderdag) met bier, wijn en hapjes van lokale restaurants. Andere voorzieningen zijn een buitenzwembad en terras, een businesscentrum, gratis wasserette en onze gratis Hampton On the Run-ontbijttassen (beschikbaar van maandag tot en met vrijdag) en gratis toegang tot het plaatselijke fitnesscentrum.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?