Thistle Marble Arch

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Bryanston Street Marmeren boog Londen 1H 7EH

Promoties

Booking Rewards

01-10-2024 – 31-03-2025

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Bekroningen

VenueVerdict Gold Standard-accreditatie 2019 AIM-geaccrediteerde locatie 2019-2020

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Bereikbaarheid

In Londen is de locatie cruciaal. Thistle Marble Arch ligt op een steenworp afstand van Oxford Street en Marble Arch met gemakkelijk openbaar vervoer en is perfect gelegen voor uw evenement. Bekend om zijn uitstekende comfort en service, kunt u verzekerd zijn van een ontspannen en zorgeloos verblijf. Als je met de trein naar Thistle Marble Arch komt... De hoofdstations London Victoria, Paddington en Marylebone liggen allemaal op ongeveer drie kilometer van het hotel; ongeveer 10 minuten met de taxi. Of neem de Londense metro naar Marble Arch: ga bij het verlaten van het station linksaf de Oxford Street in en na 50 meter weer linksaf naar Old Quebec Street. De ingang van het hotel bevindt zich in Bryanston Street, ongeveer 80 meter aan uw rechterhand. Om Thistle Marble Arch vanaf de luchthaven te bereiken... Vanaf London Heathrow rijdt de Heathrow Express in slechts 15 minuten rechtstreeks naar London Paddington (20 vanaf Terminal 5), met elk kwartier een trein. Als alternatief kunt u de Elizabeth Line nemen naar Bond Street, dat dan op slechts 9 minuten lopen van het hotel ligt. De Gatwick Express verzorgt een soortgelijke dienst naar Victoria vanaf London Gatwick Airport.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte

Afstand vanaf vliegveld

  • 16.2 mijl van locatie

Vergaderruimte Thistle Marble Arch

Vergaderzalen12
Grootste zaal3.369 ft²
Op één na grootste zaal2.583 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers692

Lokale attracties

Hyde Park

Parkeren
Op 4 minutes afstand
Enorme groene ruimte, de thuisbasis van de Diana Memorial Fountain, met varen en zwemmen in het Serpentine Lake.
Hyde Park
Londen W2 2UH

Selfridges

Winkelen
Op 3 minutes afstand
Luxe warenhuis met designer- en populaire kledingmerken plus huishoudelijke artikelen en geschenken.
Oxford Street 400
Londen W1A 1AB

Frameloze meeslepende kunstervaring

Recreatie
Op 2 minutes afstand
FRAMELESS herdefinieert de ervaringsgerichte, meeslepende kunstwereld. Gevestigd in Marble Arch, zijn we de grootste permanente multisensorische ervaring in het VK. FRAMELESS beschikt over vier galerijen en toont enkele van's werelds grootste kunstwerken, gepresenteerd op manieren die nog nooit eerder zijn vertoond. Waar kunst losbarst.
6 Marmeren boog
Londen 1H 7AP

Piccadilly Circus

Winkelen
Op 15 minutes afstand
Piccadilly Circus is een knooppunt en openbare ruimte van West End in Londen in de City of Westminster, gebouwd in 1819 om Regent Street te verbinden met de grote winkelstraat Piccadilly. Piccadilly Circus wordt omringd door verschillende belangrijke toeristische attracties, waaronder het Shaftesbury Memorial, Criterion Theatre, London Pavilion en verschillende grote winkels. Talrijke nachtclubs en bars bevinden zich in de buurt en in de buurt van Soho, waaronder de voormalige Chinawhite club.
Piccadilly Circus
Londen W1J 9 PK

Winterwonderland

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Hyde Park Winter Wonderland duurt zes magische weken, van donderdag 21 november 2024 tot en met zondag 5 januari 2025, met een verscheidenheid aan attracties, activiteiten, entertainment, eten, drinken en nog veel meer. De perfecte activiteit om je team of groep mee te verwennen!
Louisa Duckworth-wandeling
Hyde Park
Londen W1K 7AN

De London Eye

Recreatie
Op 25 minutes afstand
De London Eye is een gigantisch reuzenrad gelegen aan de oevers van de rivier de Theems. De hele structuur is 135 meter (443 voet) hoog en het wiel heeft een diameter van 120 meter (394 voet). Het is het hoogste reuzenrad van Europa en de populairste betaalde toeristische attractie in het Verenigd Koninkrijk, dat jaarlijks door meer dan 3,5 miljoen mensen wordt bezocht.
Gebouw aan de rivier
Provinciehuis
Londen SE1 7PB

Madame Tussauds

Museum
Op 20 minutes afstand
Madame Tussauds London is een belangrijke toeristische attractie in het centrum van Londen, gehuisvest in het voormalige London Planetarium. Het staat bekend om het recreëren van beroemde mensen en beroemdheden in wax. Het is de oorspronkelijke attractie van Madame Tussauds, die sinds 1884 aan Marylebone Road ligt. Het werd opgericht door wasbeeldhouwer Marie Tussaud.
Marylebone Road
Londen NW1 5LR

Buckingham Palace

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Buckingham Palace is de officiële Londense residentie en belangrijkste werkplek van de Britse monarch. Het paleis, gelegen in de City of Westminster, is een decor voor staatsevenementen en koninklijke gastvrijheid. Het was een aandachtspunt voor het Britse volk in tijden van nationale vreugde en crisis.
Buckingham Palace
Londen SW1A 1AA

Meer

Thistle London Marble Arch ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Londen, direct aan de westkant van Oxford Street en op slechts 2 minuten lopen van Hyde Park. Tijdens uw verblijf kunt u absoluut comfort en onberispelijke service verwachten. Met uitstekende faciliteiten, comfortabele, moderne kamers en meertalig deskundig personeel, zijn we er zeker van dat u zult genieten van uw tijd in een van de best gelegen hotels in de buurt van station Marble Arch. We zijn uitgeroepen tot TripAdvisor Traveller's Choice Award 2023. De ruime kamers zijn voorzien van stijlvolle Hypnos-bedden, een flatscreen-smart-tv en een eigen badkamer met een regendouche en gratis toiletartikelen. Onbeperkte, snelle, gratis WiFi is ook beschikbaar in het hele hotel, evenals een gratis minibar en Nespresso® -machines in elke kamer. Alle kamers zijn ook uitgerust met een bureau, USB-poorten naast het bed en een kluisje op de kamer. Thistle London Marble Arch heeft ook een indrukwekkend aanbod aan zakelijke faciliteiten, waaronder 12 vergaderruimten voor 2 tot 500 personen, een businesscentrum, een audio/visueel team en fitnessfaciliteiten. De bar serveert een scala aan wijnen, sterke dranken, bieren en lokale bieren, allemaal in een stijlvolle art-deco-omgeving, met uitzicht op de beruchte Oxford Street. De Deli serveert ook thee en koffie, snacks, salades, panini's en gebak, plus een heerlijk à la carte menu met internationale gerechten, lichte hapjes en heerlijke desserts. Voor groepsdiners en zakenlunches kan er in The Grill een steeds wisselend buffet worden geserveerd. Het financiële district ligt op slechts 10 minuten rijden met de metro en Selfridges ligt op slechts 5 minuten lopen. Park Lane ligt op 4 minuten lopen van de accommodatie. Het beste van Londen ligt echt voor de deur als je slaapt, vergadert of dineert in Thistle Marble Arch.