NYLO Las Colinas Hotel, Tapestry Collection by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1001 West Royal Lane Irving, TX 75039

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 9 mijl van locatie

Vergaderruimte NYLO Las Colinas Hotel, Tapestry Collection by Hilton

Totale vergaderruimte10.000 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal1.555 ft²
Op één na grootste zaal1.326 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers200
Eenpersoons (1 bed)162
Tweepersoons (2 bedden)33
Suites4
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 79,00 – US$ 249,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 79,00 – US$ 249,00
Belastingtarief15%

Lokale attracties

Microsoft

Zakendistrict
Op 1 minute afstand
7000 State Highway 161
Irving, TX 75039

Outletwinkel Grapevine Mills

Winkelen
Op 8 mi. afstand
3000 Grapevine Mills Parkway
Wijnstok, TX, US 76051

Hoofdkantoor van McKesson

Zakendistrict
Op 1 mi. afstand
6555 State Hwy 161
Irving, TX 75039

Galerie Dallas

Winkelen
Op 10 mi. afstand
De Galleria Dallas, een luxe winkelcentrum en complex voor gemengd gebruik in het noorden van Dallas, Texas (VS), werd in 1982 ontwikkeld door de oude eigenaar Hines Interests. Het winkelcentrum heeft een ijsbaan en een glazen gewelfd plafond. Tegenwoordig zijn er meer dan 200 winkels en restaurants. Vanaf het moment dat je aankomt in Galleria Dallas, weet je dat je een unieke ervaring te wachten staat. Onze ongeëvenaarde winkelomgeving omvat een unieke verzameling boetieks, restaurants en ervaringen.
13350 Dallas Parkway
Dallas, TX, US 75240

Toyota-muziekfabriek

Nachtleven
Op 2 mi. afstand
316 West Las Colinas Boulevard
Las Colinas, TX

American Airlines Center

Recreatie
Op 13 mi. afstand
Het American Airlines Center is ontworpen door de wereldberoemde architect David M. Schwarz en het in Dallas gevestigde HKS, Inc., en is een combinatie van traditionele architectuur en hoogtechnologische tovenarij. Buiten zijn de kenmerkende bogen warm en uitnodigend, van binnen brengt de uitschuifbare zitting de bowl dichter bij de actie, waardoor fans een intiemere ervaring en uitzonderlijke zichtlijnen krijgen. American Airlines Center vliegt hoog en brengt de populairste sporten en entertainment naar Dallas.
Victory Avenue 2500
Dallas, TX, US 75219

Irving Convention Center in Las Colinas

Conventiecentrum
Op 3 mi. afstand
Waar locatie en innovatie samenkomen. Het Irving Convention Center in Las Colinas werd eind 2010 geopend en vertegenwoordigt de innovatieve toekomst van vergaderingen en evenementen. Met bijna 100.000 vierkante meter aan vergader- en expositieruimte creëren de unieke architectuur, het verticale ontwerp en de interieurafwerking van het gebouw een nieuwe niche in de markt. En de kansen houden niet op bij de muren van het gebouw. De locatie is ideaal gelegen op 40 hectare in het hart van het Las Colinas Urban Center in Irving en is slechts de eerste fase van een uitgaansgebied voor gemengd gebruik met een capaciteit van 6.000 personen en unieke restaurants en winkels. Onze locatie in Irving, Texas versterkt deze voordelen nog verder. In het midden van de Verenigde Staten en in het hart van Dallas-Fort Worth zijn we gemakkelijk bereikbaar. En omdat we naast DFW International Airport en vlakbij het Love Field van Dallas liggen, zijn we non-stop bereikbaar vanaf meer dan 170 bestemmingen wereldwijd, waaronder elke grote stad in Noord-Amerika. Adresinformatie
222 W. Las Colinas Blvd.
Ste. 1650
Irving, TX, US 75039

AT&T Stadium Dallas Cowboys

Recreatie
Op 15 mi. afstand
AT&T Stadium is meer dan de thuisbasis van de Dallas Cowboys, het is een wereld van feiten en cijfers over's werelds grootste koepelvormige structuur, een kunstmuseum, een klaslokaal. De dingen die je kunt doen in het AT&T Stadium zijn eindeloos, en met AT&T Stadium Tours kun je ze allemaal ervaren. AT&T Stadium biedt rondleidingen die aantrekkelijk zijn voor mensen van alle interesses en leeftijden, en er zijn dagelijks rondleidingen beschikbaar. Neem een middag de tijd om de bal op het veld te gooien of bewonder de kunstwerken die overal in het stadion te zien zijn. Met AT&T Stadium Tours is er voor elk wat wils. VIP-stadionrondleidingen zijn beschikbaar.
1 Legends Ways
Arlington, TX, US 76011

Meer

NYLO Las Colinas, Tapestry by Hilton ligt in de prominente wijk Las Colinas in Irving, Texas, op slechts 14 km van de internationale luchthaven Dallas Fort Worth. Beleef een revolutie op het gebied van hotelaccommodaties tijdens uw verblijf in NYLO Las Colinas, Tapestry Collection by Hilton. NYLO biedt chique accommodaties in loftstijl. Onze unieke kamers en suites bieden een stijlvolle inrichting en essentiële benodigdheden. NYLO Las Colinas, Tapestry Collection by Hilton biedt een verscheidenheid aan unieke locaties voor vergaderingen, bruiloften, reünies en privéfeesten. De vergader- en evenementenfaciliteiten omvatten zes vergaderzalen, waaronder een balzaal van 4000 vierkante meter en een ruimte voor evenementen, en een binnenplaats van 7.500 vierkante meter die liefkozend Central Park is omgedoopt. Het is de perfecte plek voor welkomstrecepties, bruiloften, bedrijfsfeesten of evenementen en privéfeesten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Apr 30
May 1 – May 31
Jun 1 – Jun 1
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid geldt voor 12.00 uur CST op de dag van aankomst om te voorkomen dat één (1) kamer en belasting in rekening worden gebracht op de creditcard in het bestand.

Beperkingen voor faciliteiten

Rookvrije lofts en vergaderruimte. Er zijn speciale ruimtes beschikbaar om te roken.

Extra informatie

NYLO Las Colinas Tapestry Collection by Hilton is de groenste full-service accommodatie in onze regio. We werken met 100% REC's, energiezuinige lampen in zowel gastenlofts als vergaderzalen, stand-alone verwarming en airconditioning. Gastenlofts zijn voorzien van het energiebeheersysteem met sleutelkaart dat automatisch de lichten uitdoet wanneer u weggaat en ze aanzet wanneer u binnenkomt, blauwe recyclebare bakken, gerecyclede bureauonderleggers en foliobanden, en badartikelen worden geleverd in gerecyclede flessen die geen chemische conserveringsmiddelen bevatten, zoals Paraben.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?