Emerald Resort and Conference Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Scudder Avenue 35 Hyannis, MA 02601

Benodigde datums

  • 20-10-202425-10-2024
  • 27-10-202401-11-2024
  • 10-11-202411-11-2024

Beoordelingen

Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

Boston International Logan Airport ligt op ongeveer 75 km afstand en Providence Rhode Island, T.F. Green Airport op ongeveer 80 km van het hotel. Plymouth & Brockton Bus Lines biedt elk uur een service vanaf Logan Airport, die gasten naar het Hyannis Transportation Center brengt. Het hotel ligt op 1,5 km van het Transportation Center en taxi's zijn altijd beschikbaar. Lokale bus- en vervoersbedrijven kunnen worden gecontacteerd om groepsvervoer te regelen.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 1 mijl van locatie

Vergaderruimte Emerald Resort and Conference Center

Totale vergaderruimte31.132 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal12.000 ft²
Op één na grootste zaal6.294 ft²
Tentoonstellingsruimte30.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers232
Eenpersoons (1 bed)56
Tweepersoons (2 bedden)176
Suites8
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad14,45%

Lokale attracties

Martha's Vineyard & Nantucket Steamship Authority

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Vlak voor de kust van New England zijn de schilderachtige, historische eilanden Martha's Vineyard en Nantucket ideale bestemmingen voor allerlei soorten groepen. En de Steamship Authority is de beste manier om uw groep naar deze idyllische locaties te vervoeren. Onze ruime schepen varen het hele jaar door over de wateren van zowel de Vineyard als de Nantucket Sounds, zodat uw groep profiteert van de laagste tarieven, de meest frequente dagelijkse vertrektijden en de veiligheid van onze door de Amerikaanse kustwacht gecertificeerde bemanningen. We kunnen uw groep of voertuigen huisvesten en verwelkomen alle inloopgroepen.
Hoofdstraat 397
Hyannis, MA, US 02601

Hy-Line Hyannisport Harbour Cru

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Hyannis Harbor Tours, Inc. werd in 1962 opgericht door Richard en Robert Scudder samen met E. Raymond Taylor. De gebroeders Scudder, beiden afgestudeerd aan de Massachusetts Maritime Academy, exploiteerden „Scudder's Sunoco” op de hoek van Ocean en South Streets in Hyannis. De heer Taylor was al lang betrokken bij de oliehandel op Cape Cod en richtte samen met Frederic Scudder, de vader van Dick en Bob, Scudder & Taylor Oil Company op. Met de verkiezing van John F. Kennedy in 1960 was er een toenemende vraag om de woningen in de Kennedy Compound te bezichtigen. Dit moedigde de broers aan om vanaf een stuk land (ontvangen als betaling voor een openstaande olierekening) aan de „noordkant” van de Ocean Street Docks de maritieme bezienswaardigheden te betreden.
22 Channel Point Road
Hyannis, MA, US 02601

Museum JFK

Museum
Op 1 mi. afstand
Het John F. Kennedy Hyannis Museum bewaart en promoot de nalatenschap van president Kennedy, zijn familie en hun diepe verbondenheid met Cape Cod en biedt tegelijkertijd een beeld van de dagen die JFK doorbracht op Cape Cod; zijn familie en zeilend op de oceaan waar hij zo voortdurend naar toe werd getrokken. Het museum, gelegen aan de hoofdstraat 397 in Hyannis, is een unieke kans om meer te weten te komen over het privé- en openbare leven van president Kennedy door middel van multimediale exposities.
Hoofdstraat 397
Hyannis, MA, US 02601

Melody tent van Cape Cod

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Al meer dan 50 jaar bieden het South Shore Music Circus en zijn zusterlocatie, de Cape Cod Melody Tent, entertainment van wereldklasse in de schilderachtige kustgemeenschappen Cohasset en Hyannis in Massachusetts. De enige twee continu geëxploiteerde tenttheaters in de Verenigde Staten, het Music Circus en de Melody Tent, zijn eigendom van en worden beheerd door de South Shore Playhouse Associates, een organisatie zonder winstoogmerk die zich inzet voor het aanmoedigen en ondersteunen van kunst-, culturele en educatieve organisaties in de gemeenschappen van South Shore en Cape Cod.
21 West Main Street
Hyannis, MA, US 02601

Hyannis Whale Watcher

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Plan je volgende avontuur om brekende vinvissen, tuimelaars, grote witte haaien en zelfs een albatros met gele neus te zien. Zorg ervoor dat je aan boord bent, want ons ultramoderne, door straalmotoren aangedreven schip Whale Watcher brengt je naar Stellwagen Bank National Marine Sanctuary voor een onvergetelijke ontmoeting met de walvissen. De wateren rond Cape Cod, waar in het seizoen bultruggen, vinvissen, dwergvinvissen en verschillende dolfijnsoorten leven, behoren steevast tot de top 10 bestemmingen ter wereld om walvissen te spotten
275 Millway Road
Barnstable, MA, US

Cape Cod Community College

Universiteit
Op 3 mi. afstand
Cape Cod Community College is een plaats van persoonlijke ontdekking, verrijking en professionele ontwikkeling voor degenen die net met de zoektocht zijn begonnen en voor degenen die op vele momenten in het hoger onderwijs hun hele leven hebben gevolgd. Het is een zorgzame, veelomvattende instelling die toebehoort aan de mensen die ze bedient en die inspeelt op hun individuele en maatschappelijke behoeften. Studenten die het Cape Cod Community College volgen, streven naar persoonlijke uitmuntendheid en vinden die dag na dag. Afgestudeerden van het College zijn te vinden op alle niveaus van het particuliere bedrijfsleven, de beroepen en de openbare dienstverlening, en ze blinken uit in wat ze doen.
2240 Iyannough Road
West Barnstable, MA, US 02668

Centrale spoorweg van Cape Cod

Recreatie
Op 2 mi. afstand
We nodigen je uit om de verborgen schoonheid van de Kaap van dichtbij te bekijken aan boord van de Cape Cod Central Railroad! Onze klassieke twee uur durende excursie brengt passagiers van dichtbij en persoonlijk kennis met de schoonheid van de Kaap, waaronder bossen, zandduinen, veenmoerassen, kwelders en het beroemde Cape Cod-kanaal. De vertelling aan boord voegt een extra dimensie toe, waardoor gasten tijdens hun reis geïnformeerd en vermaakt blijven. Onze drie uur durende Cape Cod Dinner Train is een ware culinaire reis. Deze trein rijdt door schilderachtige dorpjes, begeleid door romantische muziek en zacht kaarslicht. Terwijl gasten genieten van de pracht van de kustgemeenschap, wordt er een verse, heerlijke maaltijd bereid. Bezoek CapeTrain.com voor een volledig overzicht van ons aanbod en bel 888-797-7245 om te reserveren. We kijken ernaar uit u aan boord te verwelkomen! Momenteel rijdt de Cape Cod Central Railroad van mei tot oktober.
Hoofdstraat 252
Hyannis, MA, US 02601

Meer

Het Emerald Resort bevindt zich op 35 Scudder Avenue in Hyannis. Ontspan en doe nieuwe energie op in het beste resort van Cape Cod in het midden van de Kaap, in een van onze 232 luxe kamers en suites. We bieden de meest uitgebreide vergaderfaciliteit met 30.000 vierkante meter aan feestruimte, waaronder een balzaal van 11.718 vierkante meter die plaats biedt aan 900 gasten of 75 beursstands. Het resort ligt op 52 prachtig aangelegde hectaren en biedt gratis draadloos breedbandinternet in het hele pand. Een verscheidenheid aan eetgelegenheden ter plaatse, waaronder Bogey's Sports Pub, Mulligan's Restaurant en in het seizoen kunt u genieten van een diner bij het zwembad in onze Cabana Grill. Geniet van gratis toegang tot onze ultramoderne Atlantis Sports Club, die een breed scala aan moderne sportuitrusting en fitnesslessen biedt. De spa en salon van Atlantis biedt Aveda-diensten. De Twin Brooks Golf Course biedt uitdagende greens op een Par-3 met 18 holes. Neem een duik in ons binnenbad van olympisch formaat om baantjes te trekken of geniet van het buitenzwembad. Activiteiten in de buurt zijn onder andere: stranden, havencruises, zeilen, vissen, fietsen, musea, kajakken en zonsondergangen bekijken.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 23 – Sep 1
Voor- en naseizoen
Sep 2 – Oct 19
Apr 28 – Jun 22
Laagseizoen
Oct 20 – Dec 30
Jan 1 – Apr 27

Annuleringsbeleid

Individuele annulering Als een individuele reservering zeven dagen of meer voor aankomst wordt geannuleerd, wordt de aanbetaling terugbetaald, verminderd met de servicekosten van $15,00 en wordt een annuleringsnummer verkregen. Als een individuele reservering zes dagen of minder voor aankomst wordt geannuleerd, of niet op de aangegeven data aankomt, wordt de reservering voor alle nachten geannuleerd en wordt de volledige aanbetaling verbeurd.

Extra informatie

Het resort ligt in het hart van het centrum van Hyannis, de historische hoofdstad van Cape Cod voor winkels in de hoofdstraat, restaurants, het JFK Museum en entertainment, allemaal op loopafstand van het hotel. De beste openbare stranden van Hyannis bevinden zich op minder dan een zeemijl van het resort. De locatie van het resort is perfect voor excursies in de buurt naar de historische Plimouth Plantation, de adembenemende natuurschoon van Martha's Vineyard en Nantucket Island, cruises om walvissen te spotten en de Cape Cod National Seashore.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?