VisitGreenvilleSC

Rivierstraat 148 Suite 100 29601

Waarom Greenville, SC?

Een unieke mix van zuidelijke charme en hedendaagse cool heeft mensen aan het praten over Greenville — het is geen wonder dat Conde Nast Traveler het in 2022 tot een van de „beste kleine steden in de VS” heeft uitgeroepen. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom steeds meer planners Greenville overwegen voor hun volgende evenement. Greenville biedt een gunstige locatie in het zuidoosten, een prijswinnend centrum, diverse vergaderlocaties, meer dan 10.000 slaapkamers, 10 full-service hotels en een snelgroeiende eetcultuur. GSP International Airport ligt op slechts 15 minuten rijden van het centrum en biedt in totaal meer dan 100 rechtstreekse vertrekken en aankomsten per dag naar 17 verschillende luchthavens. Greenville ligt halverwege Charlotte en Atlanta met gemakkelijke toegang tot de I-85 en I-26 en is een toegankelijke bestemming voor vergaderingen. GROOTSCHALIGE BIJEENKOMSTEN/EVENEMENTEN IN DE HELE STAD De twee belangrijkste locaties van Greenville, het Greenville Convention Center en de Bon Secours Wellness Arena, zijn geschikt voor zakelijke evenementen, beurzen, conferenties en congressen van elke omvang. Het Greenville Convention Center is een van de grootste en meest gastvrije faciliteiten van het zuidoosten. Met 280.000 vierkante meter aan doorlopende tentoonstellingsruimte en 60.000 vierkante meter aan vergader-, balzaal- en conferentieruimte. De Bon Secours Wellness Arena (BSWA) biedt de ultieme sfeer voor concerten, devoties, bedrijfs- en gemeenschapsevenementen en meer en is een van de belangrijkste sport- en amusementsfaciliteiten van het zuidoosten. Gunstig gelegen in het centrum met voldoende zitplaatsen en een capaciteit van 15.000. KLEINE EN MIDDELGROTE VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN Greenville is de perfecte bestemming voor zakelijke retraites, teambuildingsuitjes en kleine evenementen. Met meer dan 100 hotels die 48 nationale hotelmerken vertegenwoordigen en meer dan 110 unieke off-site locaties, heeft Greenville de accommodaties en functionele ruimtes voor elk budget.

Promoties

Book Your Greenville, SC Meeting & Save!

01-02-2024 – 31-12-2024

Bereikbaarheid

Greenville ligt aan de voet van de Blue Ridge Mountains in de upstate van South Carolina en biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, onverwachte kosmopolitische koelte, zuidelijke gastvrijheid en uitstekende bereikbaarheid. Greenville, SC is centraal en gunstig gelegen tussen Atlanta en Charlotte aan de I-85. Vliegen is net zo gemakkelijk met de internationale luchthaven Greenville-Spartanburg, waar meerdere luchtvaartmaatschappijen verbindingen met één tussenstop aanbieden naar meer dan 200 steden wereldwijd.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg

    13 mijl van stadscentrum

  • Regionale luchthaven Asheville

    63 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Charlotte Douglas

    95 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Centrum en hoofdstraat

De hoofdstraat van Greenville is bruisend, wandelbaar en vol energie. Een boeiende verzameling boetieks, coffeeshops, diverse restaurants binnen en buiten, kunstgaleries en hotels maken van Greenville een geweldige plek om te spelen en elkaar te ontmoeten.

Lokale sportevenementen

Greenville biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan lokale sportevenementen. Moedig de Greenville Drive (AAA Boston Red Sox-filiaal) aan op Fluor Field in West End, een replica van het Fenway Park in Boston! Andere sportevenementen voor toeschouwers zijn onder meer een Greenville Triumph-voetbalwedstrijd of een Swamp Rabbits-hockeywedstrijd in de Bon Secours Wellness Arena.

Falls Park & Liberty Bridge

Organiseer een receptie langs de Reedy River of in dit pittoreske park van 32 hectare in het hart van het centrum, met een unieke voetgangersbrug die boven watervallen en de Reedy River zweeft.

Groepsreizen en -lessen

Kom meer te weten over de geschiedenis van Greenville als een van's werelds toonaangevende textielcentra, bekijk historische molengebouwen, geniet van een bruisende eetcultuur, fiets door de stad of proef lokale plengoffers in brouwerijen en wijnhuizen tijdens een privégroepsreis. Je kunt zelfs duurzame landbouw ervaren en lokaal eten en een van de vele boerderijen in de buurt eten, en vervolgens je vaardigheden testen in de keuken tijdens een van de vele culinaire lessen van de chef.

Bloeiende eetcultuur

De rijke en smakelijke eetcultuur van Greenville, SC, trekt nationale aandacht en wordt door Southern Living uitgeroepen tot „De lekkerste steden van het Zuiden”. Bezoekers kunnen zich een weg banen door meer dan 200 restaurants uit 16 verschillende landen.

BMW Performance Center

Vink een rijervaring op je bucketlist af en kruip achter het stuur van de Ultimate Driving Machine in het BMW Performance Center. Het centrum bevindt zich op het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor van BMW, op slechts 25 minuten van het centrum van Greenville. Rondleidingen door de fabriek en privé-evenementen in het BMW Zentrum Museum zijn ook beschikbaar voor groepen.

Uitgaansleven

Als het buiten kantooruren goed gaat, wil niemand dat er een einde aan komt! Dat hoeft niet in Greenville: bezoekers kunnen tot laat in de avond genieten van plezier in een van de vele bars of brouwerijen op loopafstand van elk hotel in het centrum.

Staatspark Caesars Head

Een gemakkelijk toegankelijk uitzicht bovenop de rotsachtige top van de Blue Escarpment, bezoekers kunnen in minder dan een uur naar Caesars Head rijden voor een spectaculair uitzicht dat zich uitstrekt tot in North Carolina en Georgia.

Congrescentra

  • Greenville Convention Center

    Greenville Convention Center, een door SMG beheerde faciliteit, is een van de grootste congres- en vergaderfaciliteiten van het land met meer dan 315.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en 88.000 vierkante meter aan vergader- en conferentieruimte.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jul 31
Sep 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28
Nov 1 – Dec 31
Aug 1 – Aug 31

Extra informatie

UITGELICHTE WONINGEN Ervaar een revitaliserend gevoel van luxe in het met vier diamanten bekroonde The Westin Poinsett, Greenville, met 180 kamers, waaronder 20 suites, 10.000 vierkante meter aan vergaderruimte, waaronder 8 breakout-rooms, en een balzaal voor maximaal 400 deelnemers. Gelegen in het hart van het wandelbare en vriendelijke centrum van Greenville. Het Embassy Suites Greenville Golf Resort & Conference Center ligt naast de Preserve at Verdae's kampioenschapsgolfbaan en biedt een resortachtige ervaring met golf en openluchtrecreatie, samen met de voorzieningen waar planners dol op zijn geworden bij Embassy Suites. Met 268 gastensuites, vergezeld van een warm ontbijt en een avondreceptie, biedt het resort plaats aan meer dan 46.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte, waaronder een balzaal van 11.326 vierkante meter. Het Cambria Hotel Greenville ligt aan een van de belangrijkste winkelstraten van de stad en op slechts 10 minuten van het centrum. Het biedt luxe accommodaties in het hart van Upstate South Carolina. Dit onlangs geopende hotel ligt op loopafstand van het Clemson University International Center for Automotive Research en op minder dan 20 minuten van GSP International Airport. Kleine zakelijke en gespecialiseerde groepen hebben de ideale afmetingen voor de vergaderruimte van 1.400 vierkante meter in het hotel. Deelnemers kunnen ontspannen in de lobby met open concept en genieten van de schoonheid van de Upstate op het pooldeck, de patio en bij de gemeenschappelijke vuurkorven.