Hilton Garden Inn Dallas/Duncanville

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Hoofdstraat 800 Noord Duncanville, TX 75116

Beoordelingen

Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 5 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Dallas/Duncanville

Totale vergaderruimte14.000 ft²
Vergaderzalen13

Kamers

Totaal aantal hotelkamers142
Tweepersoons (2 bedden)74
Suites21

Lokale attracties

Joe Pool Lake

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Joe Pool Lake is het eindresultaat van meer dan 25 jaar planning en meer dan tien jaar bouwen. Het Corps of Engineers van het Amerikaanse leger, de Trinity River Authority, het Texas Parks and Wildlife Department en de Joe Pool Lake Planning Council hebben allemaal samengewerkt om het Reservoir te plannen en te bouwen. Toen het meer in 1989 werd geopend, werd Joe Pool al snel een favoriete bestemming voor inwoners van de Dallas - Fort Worth Metroplex. Tegenwoordig bieden het meer en de voorzieningen langs de oevers bezoekers de mogelijkheid om te genieten van een breed scala aan recreatieve activiteiten in de buitenlucht. Of je nu liever gaat vogels kijken of vissen, jetskiën of barbecueën, of graag tijd doorbrengt in je boot of je camper, bij Joe Pool Lake vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd.
1570 VOET. 1382
Cedar Hill, TX, US 75106-0872

Dierentuin van Dallas

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Met 95 hectare om te ontdekken, duizenden dieren om te bezoeken en een grote verscheidenheid aan gezinsactiviteiten, is de Dallas Zoo enorm vermakelijk! Ons doel is om van uw bezoek een spannend avontuur te maken met mogelijkheden om meer te weten te komen over interessante dieren in het wild, deel te nemen aan interactief plezier en wereldwijd natuurbehoud en onderzoek te ondersteunen om bedreigde diersoorten te beschermen en te behouden.
650 South RL Thornton Freeway
Dallas, TX, US 75203

Conventiecentrum van Dallas

Conventiecentrum
Op 12 mi. afstand
650 South Griffin Street
Dallas, TX, US 75202

Meer

Het Hilton Garden Inn Dallas/Duncanville hotel ligt in de zuidelijke buitenwijken van Dallas, Texas en in de buurt van Duncanville, Cedar Hill, Lancaster en DeSoto, Texas. DFW International Airport ligt op 40 km afstand van onze Hilton Garden Inn en het centrum van Dallas, Texas ligt 16 km ten noordoosten van het Hilton Garden Inn Dallas/Duncanville hotel. Het hotel biedt meer dan 14.000 vierkante meter aan deelbare vergader- en banketruimte. Onze verschillende vergaderzalen zijn ideaal voor vergaderingen en conferenties. Onze Grand Ballroom is de beste ruimte in de stad voor elk type sociaal evenement, inclusief bruiloften en recepties. Het Hilton Garden Inn Dallas Duncanville hotel ligt gunstig ten opzichte van Texas Interstate 20, waardoor het hele Dallas Metroplex zeer toegankelijk is. Kom genieten van de Texaanse gastvrijheid en uitzonderlijke service in het Hilton Garden Inn Dallas/Duncanville hotel.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?