The Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1201 Broadway Denver, CO 80203

Promoties

Grow With Us - 2 Bonus Points for Every $1 Spent

US$ 129,00 - US$ 229,00
01-05-2024 – 31-07-2024

Creative Spaces, Endless Options for Small Groups

US$ 129,00 - US$ 229,00
01-05-2024 – 31-07-2024

Benodigde datums

  • 01-11-202430-12-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
5

Bekroningen

Winnaar van de Conde Nast Award voor Beste Hotel in het West/Zuidwesten van 2020.

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Laadperron

Afstand vanaf vliegveld

  • 23.5 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerserviceUS$ 40,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton

Totale vergaderruimte5.000 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal3.145 ft²
Op één na grootste zaal2.109 ft²
Ruimte (privé)5.000 ft²
Ruimte (semi-privé)3.480 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers165
Eenpersoons (1 bed)115
Tweepersoons (2 bedden)32
Suites20
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 119,00 – US$ 289,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 139,00 – US$ 269,00
Belastingtarief15,75%

Lokale attracties

Congrescentrum Colorado

Conventiecentrum
Op 6 blocks afstand
700 14th Street
Denver, CO, US 80202

Kirkland Museum voor Schone Kunsten

Museum
Op 3 blocks afstand
Kirkland Museum of Fine & Decorative Art zet zich in om levens te verrijken door kunst en design op een unieke en toegankelijke manier te presenteren. Het museum herontdekt, documenteert, verzamelt, bewaart en exposeert werken uit meer dan 150 jaar, te beginnen in het midden van de 19e eeuw, van Colorado's vooraanstaande kunstgeschiedenis, internationale decoratieve kunst en de werken van Vance Kirkland (1904-1981). Het museum bedient het grote publiek en wetenschappers door middel van tentoonstellingen, het uitlenen van werken en openbare programma's.

Kunstmuseum van Denver

Museum
Op 1 block afstand
Het Denver Art Museum — DAM is een kunstmuseum gevestigd in het Civic Center van Denver, Colorado. Het museum is een van de grootste kunstmusea tussen de westkust en Chicago.
100 W 14e Ave Pkwy
Denver, CO, US 80204

Denver Center for the Performing Arts

Theater
Op 7 blocks afstand
950 13th Street
Denver, CO, US 80204

Geschiedenis van het Colorado Center

Museum
Op 1 block afstand
In 2012 werd het History Colorado Center geopend, een bruisende plek waar mensen het verleden vanuit geheel nieuwe perspectieven ervaren. Dit bekroonde gebouw ligt aan 12th and Broadway in het Golden Triangle Museum District in Denver en is ontworpen en gebouwd door een team dat volledig uit Colorado bestaat: Tryba Architects, Trammell Crow Company en Hensel Phelps Construction Company. - Zie meer op: http://www.historycolorado.org
1200 Broadway Street
Denver, CO, US 80203

Capitool van Colorado

Historisch monument
Op 2 blocks afstand
Het Colorado State Capitol Building is de thuisbasis van de Algemene Vergadering van Colorado en de kantoren van de gouverneur van Colorado en de luitenant-gouverneur van Colorado.
200 E Colfax Avenue
Denver, CO, US 80203

Still Museum van Clyfford

Museum
Op 1 block afstand
De missie van het Clyfford Still Museum is om het begrip en de waardering van de kunst en nalatenschap van Clyfford Still te bevorderen door de presentatie, het onderzoek, de interpretatie, het behoud en het beheer van de unieke collecties van Clyfford Still. Clyfford Still (1904-1980) wordt beschouwd als een van de belangrijkste schilders van de 20e eeuw en behoorde tot de eerste generatie abstract-expressionistische kunstenaars die in de jaren direct na de Tweede Wereldoorlog een nieuwe en krachtige benadering van schilderkunst ontwikkelden. Na de dood van de kunstenaar in 1980 werd het Clyfford Still Estate afgesloten voor het publiek en de wetenschap. In het testament van Still werd bepaald dat zijn nalatenschap in zijn geheel zou worden geschonken aan een Amerikaanse stad die bereid is een permanent museum op te richten dat uitsluitend aan zijn werk is gewijd, zodat het kan blijven bestaan voor tentoonstelling en studie. In augustus 2004 werd de stad Denver, onder leiding van de toenmalige burgemeester John W. Hickenlooper, door Still's echtgenote, Patricia Still, geselecteerd om de omvangrijke Still-collectie in ontvangst te nemen. In 2005 schonk Patricia Still ook haar eigen nalatenschap aan de stad, waaronder geselecteerde schilderijen van haar man en zijn volledige archieven. De collectie van het Still Museum, die bijna 94 procent van het levenswerk van de kunstenaar vertegenwoordigt, omvat ongeveer 2.400 werken die tussen 1920 en 1980 zijn gemaakt. Het Clyfford Still Museum is de nieuwste toevoeging aan het snelgroeiende Cultural Arts District van Denver en ligt naast het Denver Art Museum in het Civic Center Cultural Complex van de stad. Het twee verdiepingen tellende gebouw van 28.500 vierkante meter is speciaal ontworpen door Brad Cloepfil van Allied Works Architecture om het werk van Still tentoon te stellen. Het museum brak in december 2009 in en werd voltooid in november 2011. Het museum biedt bezoekers de unieke ervaring om inzicht te krijgen in de nalatenschap van Clyfford Still, een kunstenaar wiens leven in mysterie is gehuld en waarvan het grootste deel al meer dan 30 jaar voor het publiek verborgen is gebleven.
1250 Bannock Street
Denver, CO, US 80204

winkelcentrum 16th Street

Winkelen
Op 4 blocks afstand
De 16th Street Mall ligt in het hart van het centrum van Denver, Colorado. Het is meer dan 1,25 km lang en biedt GRATIS pendeldiensten van begin tot eind, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot meer dan 250 winkels langs de straat, waardoor het een favoriete toeristische bestemming is. De bussen rijden op aardgas, zodat u comfortabel kunt lopen of met de bus de straat op en neer kunt nemen.
16e straat
Denver, CO, US 80202

Meer

Het beeldschone luxe hotel in het centrum van Denver, The Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton, prikkelt de zintuigen. Stijlvolle ruimtes, een uniek ontwerp en persoonlijke service worden gecombineerd met een kosmopolitische sfeer om gasten in alle facetten van hun verblijf te imponeren. The Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton ligt in het hart van het centrum van Denver, op slechts een steenworp afstand van het Denver Art Museum en het Colorado History Center; centraal gelegen ten opzichte van het Colorado Convention Center, de overheids-, juridische en financiële districten; en omgeven door alles wat de Mile High City te bieden heeft: restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Meer dan alleen de naam, het hotel brengt kunst tot leven met een collectie van museumkwaliteit, in de lobby en op elke verdieping. Elke gast — van de toevallige toeschouwer tot de erudiete wetenschapper — zal The Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton ontdekken als een bestemming voor inspiratie en verbeelding. Onze schilderachtige omgeving, restaurant, dakterras, feestzaal en kunstcollectie creëren een omgeving die hedendaagse luxe uitstraalt. De nieuwe opvallende structuur zal voorzien zijn van kamerhoge ramen die het een lichte en luchtige uitstraling geven. Het ART, een hotel, zal beschikken over 165 kamers verdeeld over zes verdiepingen, 5.000 vierkante meter aan vergaderruimte, een fitnesscentrum, een unieke eetervaring en een buitenterras met uitzicht op de stad. Elke kamer zal worden uitgerust met luxe voorzieningen en natuurlijk prachtige hedendaagse kunstwerken. Het Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton zal sculpturen en schilderijen van museumkwaliteit huisvesten die zeker indruk zullen maken op zelfs de meest veeleisende kunstliefhebber. Met een restaurant, een feestzaal en een prachtig uitzicht over de stad, zal The Art Hotel Denver, Curio Collection by Hilton, een hotel dienen als een gewilde plek voor zowel bezoekers als de lokale bevolking om hun avonden door te brengen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 30
Apr 18 – May 31

Annuleringsbeleid

48 uur voor het inchecken.

Beperkingen voor faciliteiten

Hotelpromotie alleen geldig voor nieuwe boekingen Op basis van de beschikbaarheid van het hotel

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?