Discover Denton Texas

401 N Elmstraat 76201

Ontdek Denton Texas

Op zoek naar de perfecte locatie voor je volgende vergadering of evenement? Zoek niet verder dan Denton! Met meer dan 1.300 groepshotelkamers en 100.000 vierkante meter aan vergader- en evenementenruimte heeft Denton alles wat u nodig hebt om van uw evenement een succes te maken. Ons AAA Four-Diamond LEED Gold Certified Convention Center-hotel biedt een levendige sfeer waar iedereen van kan genieten. Denton staat bekend om zijn livemuziekscene, opwindend nachtleven, innovatieve culinaire ervaringen en bruisende binnenstad. Ontdek zelf waarom Denton de ideale keuze is voor uw volgende evenement.

Afstand vanaf vliegveld

  • DFW

    25 mijl van stadscentrum

  • Liefdesveld

    36 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Denton Enterprise

    4 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Brouwerijen en distilleerderijen

Wie wil er proeven van bier en sterke drank van Denton? Nou, je hebt geluk, want de ambachtelijke drankenbeweging van Denton heeft zich als een lopend vuurtje uitgebreid! Het gebied groeit snel als een hotspot voor proeverijen en rondleidingen als je een liefhebber bent van bier, wijn en sterke drank. Sommige locaties bieden rondleidingen achter de schermen van een brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij en andere bieden een proeflokaal waar u kunt genieten van de heerlijke monsters. Kom kijken wat we voor je op de tap hebben!

Muurschilderingen in Denton

Denton staat alom bekend om zijn prachtige buitenkunstwerken: onze muurschilderingen! Deze plekken zijn zo groot als een gebouw of zo klein als een raam en zijn gemaakt door verschillende lokale kunstenaars.

Livemuziek

Jazz, country, blues, metal en rock and roll zijn hier allemaal te vinden, allemaal uitgevoerd door getalenteerde lokale muzikanten en tourende bands uit het hele land. Er is bijna elke avond livemuziek, en de unieke locaties verspreid over de stad behoren tot de beste in de omgeving van Dallas en Fort Worth. Lokale bedrijven zoals Dan's Silver Leaf tonen regelmatig lokaal muziektalent in een stad die nationaal wordt erkend als een muziekvriendelijke gemeenschap door het Texas Music Office, het certificeringsprogramma „Music-Friendly Communities” van het Office of the Governor. Ontdek waarom Denton een geweldige plek is voor livemuziek en ga dan hierheen om het allemaal zelf te ervaren.

Plein in het centrum

Denton's Downtown Square, of The Square zoals het lokaal bekend staat, is het sociale, artistieke en culturele centrum van Denton. Winkels, restaurants, bars, evenementenlocaties en meer staan langs de straten en nodigen bezoekers uit om deel te nemen aan de levendige omgeving van Denton. Historische architectuur is bewaard of gerestaureerd, waarbij het grootste deel van het gebied een plaats heeft ingenomen in het nationaal register van historische plaatsen. Tegenwoordig dient het plein ook als herinnering aan de geschiedenis van Denton County. Het is de thuisbasis van het Courthouse-on-the-Square Museum en het graf van John B. Denton. Lezingen, exposities en door de gemeenschap georganiseerde evenementen zijn het hele jaar door gepland, waardoor dit plaatselijke juweeltje een actieve plek is om het verleden te ervaren. Het mooiste van het Downtown Square is dat alles in Denton om het draait: kunst, muziek, geschiedenis en meer raken elke hoek. Muurschilderingen en sculpturen sieren muren en loopbruggen, terwijl straatmuzikanten voetgangers vermaken als ze winkels, musea, galeries en restaurants in en uit wandelen. De meeste dagen zijn er tientallen mensen te vinden die genieten van een picknick of een zoete traktatie bij een plaatselijke ijssalon op het gazon van Courthouse-on-the-Square, terwijl ze genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van onze geliefde stad.

Van Andy B

Het leven vraagt om zo nu en dan een beetje terugslag. We leven voor die tijd. Of je nu op zoek bent naar een happy hour halverwege de week, een bijgewerkte ouderwetse date-avond of een vrijdagavondje uit met het gezin, wij weten precies wat je zoekt. Kies Andy B's om te beginnen.

Texas Motor Speedway

Klaar om het leven in de fast lane te ervaren? Gunstig gelegen ten zuiden van Denton, vlakbij de I-35W, organiseert de Texas Motor Speedway drie grote series per jaar. Zelfs als er geen grote races plaatsvinden, kunnen fans het hele jaar door entertainment bezoeken en beleven.

Foodtrucks in Austin St.

Austin Street Truck Stop is het foodtruckpark van Denton, gunstig gelegen op loopafstand van de beste brouwerijen en bars van Denton. Bestel je maaltijd bij een wisselende selectie foodtrucks, pak een ambachtelijk brouwsel van de tap in East Side Denton en neem plaats aan de picknicktafels.

Ontdek het bezoekerscentrum van Denton

Het Discover Denton Visitor Center bevindt zich op het plein in het centrum van Denton en wordt bemand door ambassadeurs die klaar staan om u te helpen. Onze fysieke locatie vol lokaal gemaakte goederen, geschenken waarin Texas centraal staat en universiteitsartikelen is DE plek om te stoppen op weg naar of buiten de stad. In het bezoekerscentrum kunt u ook lokale en regionale brochures vinden. Bovendien zijn de meeste reisbronnen, reisroutes en updates hier op discoverdenton.com of via onze Discover Denton-app toegankelijk.
111 W. Hickory
Denton, TX 76201

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 31
Jan 1 – Feb 28
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Apr 30
Nov 1 – Dec 31
Laagseizoen
May 1 – Aug 31

Extra informatie

Denton is gunstig gelegen op 40 km ten noorden van de internationale luchthaven Dallas-Fort Worth en op enkele minuten van de University of North Texas en Texas Woman's University. Ons team van ervaren professionals biedt een schat aan middelen en gratis diensten om ervoor te zorgen dat u en uw organisatie een succesvolle en productieve conferentie of evenement hebben.