Pelham House Resort

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Zeestraat 14 Dennisport, MA 02639

Promoties

Escape to the Cape this Fall!

Bespaar 10%
02-09-2024 – 27-12-2024

Benodigde datums

  • 08-07-202412-07-2024
  • 15-07-202419-07-2024
  • 22-07-202426-07-2024

Bekroningen

Het beste van Boston in 2022 - Beste hotel 2024 Cape Cod Life - Het beste van Cape Cod Hotel Resort

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad

Apparatuur

  • Draagbare kachels

Bereikbaarheid

Dennis, Massachusetts ligt op slechts 30 minuten van de Sagamore- of Bourne-bruggen. Het Pelham House Resort ligt op ongeveer 90 minuten van zowel Boston (Logan Airport) als Providence (TF Green Airport). Voor gasten die vanuit de omgeving van New York City reizen, biedt JetBlue een seizoensgebonden dagelijkse service van JFK International Airport naar de gemeentelijke luchthaven van Barnstable, op slechts 25 minuten rijden van het Pelham House.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Vergaderruimte Pelham House Resort

Totale vergaderruimte16.173 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal3.600 ft²
Op één na grootste zaal1.288 ft²
Ruimte (privé)6.000 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)30.000 ft²
Tentoonstellingsruimte3.600 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers87
Suites4
Belastingtarief14,45%

Lokale attracties

Activiteiten in Blue Water

Bass River Cruises, kajaks en paddleboards

Golfbanen Dennis Pines en Dennis Highlands

Albatrosvissen - Bootverhuur

Cape Cod-treinroute

Kunstmuseum van Cape Cod

Scargo Tower

Vispier van Chatham

Meer

Het pand heeft onlangs een renovatie van $17 miljoen dollar voltooid en het is het beste nieuwe geheim van de Kaap! Perfect voor kleine groepen en zelfs buy-outs met 33 onlangs gerenoveerde kamers en 8.000 vierkante meter aan gloednieuwe unieke overdekte feestruimte, samen met een aantal ongelooflijke extra buitenopties. Elk aspect van het resort heeft een fantastisch uitzicht op het water, inclusief de kamers en suites, het pooldeck, de feestruimte en het geweldige restaurant en bar op het dak. Tot de gratis voorzieningen behoren een privéstrand, een buitenzwembad, vuurkorven, terrassen en wifi. De Sea Level Ballroom is 3600 vierkante meter groot met plafonds van 18 meter, ultramoderne technologie, een prachtige open haard en een ingebouwde bar plus natuurlijk licht. Dankzij de glazen deuren kunnen gasten naar buiten stappen op de met vuurkorf omzoomde patio en het ruime gazon, perfect voor spelletjes op het gazon of een cocktailreceptie. De Nantucket Sound Room bevindt zich op de bovenverdieping van iets meer dan 500 vierkante meter met meer glazen deuren en een spectaculair uitzicht op de oceaan en een open haard. De locatie, het personeel en de keuken zijn zoals nergens anders op de Kaap! In feite is dit een van de weinige accommodaties in de Kaap waar de kamers en vergaderruimte volledig kunnen worden uitgekocht, met een extra optie om ook het restaurant uit te kopen. Naast de 33 kamers in het resort biedt de accommodatie ook 54 extra gastenkamers in onze zusteraccommodaties, Pelham on Main en Pelham on Earle. Beide accommodaties zijn in 2022 volledig gerenoveerd en hebben dezelfde uitstraling als het hoofdresort. Kijk maar naar dat uitzicht en je zult het ermee eens zijn dat het Pelham House Resort echt een verborgen juweeltje is!

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 26 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Nov 30
Apr 1 – May 25
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

Annuleringsbeleid voor evenementen: De uitvoering van deze overeenkomst door beide partijen is onderworpen aan overmacht, oorlog, overheidsregulering, rampen, stakingen, burgerlijke onrust, inperking van transportfaciliteiten of andere noodsituaties waardoor het niet raadzaam, illegaal of onmogelijk is om de faciliteiten te leveren of de functie uit te oefenen. Er wordt bepaald dat deze overeenkomst kan worden beëindigd om een van de hierboven vermelde redenen, door middel van een schriftelijke kennisgeving van de ene partij aan de andere; alle gedane betalingen, met uitzondering van de niet-terugbetaalbare aanbetaling bij de eerste ondertekening, worden terugbetaald. Verder wordt vermeld dat er geen recht op beëindiging bestaat met als enig doel uw evenement in een andere faciliteit te houden. Courtesy Room Block | Annuleringsbeleid voor gastenkamers: Voor annuleringen die 14 dagen of meer voor aankomst worden gemaakt, worden verwerkingskosten van $20 in rekening gebracht. Voor annuleringen binnen 14 dagen voor aankomst wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Gegarandeerd kamerblok | Geen annuleringsvoorwaarden: Alle kamers die niet door uw groep in het blok zijn gereserveerd, worden 14 dagen voor de aankomstdatum gefactureerd op de masteraccount en betaald door de klant. Als een kamer binnen 14 dagen voor aankomst wordt geboekt, wordt er op de dag van uitchecken een terugbetaling gedaan op uw creditcard die is geregistreerd.

Extra informatie

Laat ons team elk detail op maat maken, van de inrichting van de locatie en audiovisueel materiaal tot heerlijke cateringmenu's tot hulp bij het plannen van leuke groepsuitjes buiten de locatie, recreatieve activiteiten en teambuilding-excursies. Voor elk type bedrijf of bijeenkomst komen de service, stijl en setting van onze hotels naadloos samen voor een onvergetelijk evenement. Verwen uw gasten met een uniek gevoel van plaats aan de oceaan van Cape Cod, waar onze prachtig gerenoveerde inrichting, de ongedwongen sfeer en het adembenemende uitzicht op Nantucket Sound een inspirerende achtergrond vormen voor samenwerking. Dennis staat bekend om zijn geweldige stranden en een centrale locatie op Cape Cod, tussen Hyannis en Chatham. Het resort ligt zeer dicht bij lokale restaurants, winkels en excursies.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?