Sheraton Suites Market Center Dallas

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
North Stemmons Freeway 2101 Dallas, TX 75207

Benodigde datums

  • 30-06-202431-12-2024

Aandachtspunten locatie

Afstand vanaf vliegveld

  • 16.9 mijl van locatie

Vergaderruimte Sheraton Suites Market Center Dallas

Totale vergaderruimte4.173 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal1.863 ft²
Op één na grootste zaal1.302 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers253
Eenpersoons (1 bed)191
Tweepersoons (2 bedden)62
Suites253
Belastingtarief8,25%
Bezettingsgraad17,53%

Lokale attracties

Lone Star Park

Recreatie
Op 10 mi. afstand
Beleef live volbloed- en kwartpaardenraces in Lone Star Park in Grand Prairie. Een prachtige baan, clubhuis en uitkijkfaciliteiten zijn de thuisbasis van de Breeders Cup 2004 en andere race-evenementen gedurende het hele jaar. Lone Star Park is 363 dagen per jaar geopend en verwelkomt elke maand duizenden gasten om live race-evenementen en simulcast-races te bekijken.
1000 Lone Star Parkway
Grand Prairie, TX, US 75050

Marktcentrum van Dallas

Zakendistrict
Op 5 minutes afstand

Het centrum van Dallas

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Er gaat niets boven in het hart van de stad zijn”, is een toepasselijke uitspraak als je het over Downtown hebt. Ongeëvenaarde toegang en voorzieningen, concurrerende huurtarieven en aanzienlijke investeringen door de private en publieke sector maken van Downtown de beste plek om te werken en zaken te doen.
1412 Belangrijkste
Dallas, TX, US 75202

Het designdistrict van Dallas

Kunstmuseum van Dallas

Museum
Op 2 mi. afstand
Het museum is opgericht in 1903 en beschikt over een uitstekende collectie van meer dan 23.000 kunstwerken van over de hele wereld, van de oudheid tot de moderne tijd. Het museum heeft ook een lange geschiedenis in het aanbieden van gevarieerde en dynamische programma's, evenementen en tentoonstellingen om onze bezoekers vollediger bij de kunst te betrekken.
Noord-Harwood Street 1717
Dallas, TX, US 75201

Het Perot Museum voor Natuur en Wetenschap

Community Beer Company

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Microbrouwerij met een taproom met klassieke en seizoensgebonden bieren, evenals rondleidingen en evenementen
1530 Inspiration Drive
Dallas, TX, US 75207

NorthPark Center

Meer

Het Sheraton Suites Market Center Dallas heeft in 2018 een renovatie van meerdere miljoenen dollars voltooid. De renovatie omvatte kamers, gangen, openbare ruimtes, restaurant, lounge, clublounge, zwembad, fitnessruimte en buitenschilderwerk. De frisse uitstraling geeft het hotel een moderne uitstraling en inrichting. Als All-Suites-accommodatie hebben gasten 3 ontwerpopties. Een King Suite met een apart zitgedeelte, een tweepersoonssuite met een aparte salon en een king/queensize suite zonder zitgedeelte. Alle salons zijn voorzien van een grote slaapbank en alle kamers hebben een magnetron, een koelkast en een kluisje voor uw laptop die in de kasten zijn opgeborgen. Elke slaapkamer heeft prachtige buitenterrassen met een prachtig uitzicht op het centrum van Dallas, het Design District en het Market Center The Sheraton Suites ligt in het Market Center van Dallas, op korte afstand van het Bishop Arts District, Dallas Design District, Dallas Medical District, Uptown en Downtown Dallas.

Annuleringsbeleid

72 uur voor aankomst

Extra informatie

The Arbor Kitchen, het restaurant van het hotel, is een concept van boer tot bord, gecreëerd door en onder toezicht van de beroemde chef-kok Alex Malik. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het hotel biedt ook een lounge/bar met dagelijkse service en een biljartkamer waar gasten kunnen ontspannen en ontspannen tijdens hun verblijf. Het zwembad biedt een jacuzzi en een uniek ontworpen binnen- en buitenzwembad waar u het hele jaar door van kunt genieten.