Homewood Suites by Hilton® Dallas Downtown, TX

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Elmstraat 1025 Dallas, TX 75202

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 30,00 / dag

Vergaderruimte Homewood Suites by Hilton® Dallas Downtown, TX

Totale vergaderruimte4.000 ft²
Vergaderzalen7

Kamers

Totaal aantal hotelkamers130
Eenpersoons (1 bed)110
Tweepersoons (2 bedden)21
Suites130
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 209,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 149,00 – US$ 229,00
Belastingtarief15,26%

Lokale attracties

Conventiecentrum Kay Bailey Hutchison

Conventiecentrum
Op 2 minutes afstand
650 S Griffin Street
Dallas, TX 75202

American Airlines Center

Recreatie
Op 5 minutes afstand
American Airlines Center is een multifunctionele arena, gelegen in de wijk Victory Park in het centrum van Dallas, Texas. De arena is de thuisbasis van de Dallas Mavericks van de National Basketball Association en de Dallas Stars van de National Hockey League.
Victory Avenue 2500
Dallas, TX 75219

Museum op de zesde verdieping

Historisch monument
Op 3 minutes afstand
Het museum onderzoekt het leven, de tijden, de dood en de nalatenschap van de Amerikaanse president John F. Kennedy en bevindt zich op de plek waar Lee Harvey Oswald, volgens vier onderzoeken van de regering, de president neerschoot en doodde op 22 november 1963.
Elmstraat 411
Dallas, TX 75202

AT&T Centrum voor Podiumkunsten

Recreatie
Op 6 minutes afstand
Een centrum met meerdere locaties van $354 miljoen in het Dallas Arts District voor uitvoeringen van opera, muziektheater, klassiek en experimenteel theater, ballet en andere vormen van dans.
Florastaan 2403
Dallas, TX 75201

Dallas Wereldaquarium

Recreatie
Op 3 minutes afstand
Het Dallas World Aquarium is een aquarium en dierentuin met winstoogmerk in het West End Historic District in het centrum van Dallas, Texas. Het ondersteunt natuurbehoud en educatie door veel bedreigde of bedreigde dieren te huisvesten als onderdeel van een gezamenlijk fokprogramma met andere dierentuinen over de hele wereld.
1801 N Griffin
Dallas, TX 75202

Kunstmuseum van Dallas

Museum
Op 6 minutes afstand
De museumcollectie bestaat uit meer dan 24.000 voorwerpen, daterend van het derde millennium voor Christus tot heden. Het wordt ook bepaald door het dynamische tentoonstellingsbeleid en de bekroonde onderwijsprogramma's. De bibliotheek van Mildred R. en Frederick M. Mayer (de niet-circulerende onderzoeksbibliotheek van het museum) bevat meer dan 50.000 boeken die beschikbaar zijn voor curatoren en het grote publiek.
1717 N Harwood Street
Dallas, TX 75201

Perot Museum voor Natuur en Wetenschap

Museum
Op 3 minutes afstand
Het Perot Museum of Nature and Science is een bekroond architectonisch juweel in Victory Park. Verken je wereld via 11 adembenemende tentoonstellingszalen vol prachtige prehistorische wezens, de wonderen van de ruimte en buitengewone ervaringen met glinsterende edelstenen, wild weer, robots, sport en meer.
Veldweg 2201 N
Dallas, TX 75201

Nasher Sculpture Center

Museum
Op 5 minutes afstand
Het Nasher Sculpture Center is een museum in Dallas, Texas, dat de collectie moderne en hedendaagse beeldhouwkunst van Patsy en Raymond Nasher herbergt.
Florastaan 2001
Dallas, TX 75201

Meer

Homewood Suites by Hilton Dallas Downtown is een gloednieuw, ultramodern hotel voor een langer verblijf in het hart van het Downtown Dallas Central Business District. Het hotel ligt op loopafstand van 17 verschillende restaurants/bars, het historische West End, het Dallas Convention Center, het grootste kunstdistrict van het land en de originele Neiman Marcus Store. Attracties zoals het JFK Memorial and Museum, Dallas World Aquarium, Perot Museum of Science and Natural History en het American Airlines Center liggen allemaal op korte afstand van het hotel. Het hotel biedt dagelijks een gratis volledig Amerikaans ontbijtbuffet en een gratis uitgebreid dinerbuffet van maandag tot en met donderdagavond. Gratis internet is ook beschikbaar in het hele hotel en in de vergaderruimte. Er zijn tal van andere unieke gratis voorzieningen, waaronder maar niet beperkt tot een binnenzwembad, een overdekte golfsimulator, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een bioscoop, een overdekt basketbalveld, een biljartkamer en een geweldige elektronische spelsuite. Over het algemeen is het nieuwe Homewood Suites by Hilton Dallas Downtown een uitstekende hotelkeuze, of u nu voor een nacht of wekenlang in Dallas verblijft. Hoe dan ook, alle gasten van ons hotel voelen zich thuis en worden behandeld met de beste zuidelijke gastvrijheid die Dallas te bieden heeft.

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden van 48 uur.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?