The Dagny

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Broad Street 89 Boston, MA 02110

Beoordelingen

AAA
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Draagbare wanden
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 2.6 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 57,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Dagny

Totale vergaderruimte3.688 ft²
Vergaderzalen4
Grootste zaal2.876 ft²
Op één na grootste zaal1.920 ft²
Ruimte (privé)7.112 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers403
Eenpersoons (1 bed)286
Tweepersoons (2 bedden)117
Suites26
Bezettingsgraad16,7%

Lokale attracties

Zeepoortwijk

Recreatie
Op 1 minute afstand
Het Seaport District biedt de nieuwste restaurants, uitgaansgelegenheden en activiteiten van Boston met een schilderachtig uitzicht op de waterkant. Op slechts 10 minuten lopen van Hilton Boston Downtown.

Aquarium van New England

Museum
Op 5 minutes afstand
Duik in de wereld van water en ontmoet zeedieren van over de hele wereld! Beklim de Giant Ocean Tank van 200.000 gallon om tropische vissen, zeeschildpadden en haaien te zien. Bekijk waar ze de grote dieren houden tijdens een supersnelle catamaran om walvissen te spotten. Kijk hoe noordelijke pelsrobben dartelen in hun tentoonstelling aan het water en bekijk een spectaculaire 3D IMAX-film.
Central Wharf
Boston, MA, US 02110-3399

Faneuil Hall/Quincy Marketplace

Winkelen
Op 3 minutes afstand
Het is de zetel van de Amerikaanse geschiedenis en de locatie van een van Amerika's beroemdste winkel- en eetervaringen: Faneuil Hall Marketplace. Al meer dan 250 jaar speelt de markt een belangrijke rol in het leven van de inwoners van Boston. Faneuil Hall Marketplace grenst aan de historische Faneuil Hall en wordt begrensd door het financiële district, de waterkant, het North End, het Government Center en Haymarket. Het is een veelbereisd onderdeel van Boston's „Freedom Trail”.
1 Faneuil Hall Square #1
Boston, MA, US 02109

Het noordelijke uiteinde

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
The North End is een wijk in Boston, Massachusetts. Het onderscheidt zich als de oudste woongemeenschap van de stad, waar sinds de vestiging in de jaren 1630 onafgebroken mensen hebben gewoond. Hoewel klein (30 mi²), heeft de buurt ongeveer 100 eetgelegenheden en een verscheidenheid aan toeristische attracties. Het staat bekend als het Little Italy van de stad vanwege de Italiaans-Amerikaanse bevolking. Vergeet niet langs te gaan bij Mike's Pastrys voor een heerlijke canoli!
Hannoverstraat
Boston, MA, US 02113

Duck-tours in Boston

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Spring aan boord van Boston Duck Tours en geniet van een volledig vertelde, historische tour door Boston in een „DUCK”, een amfibisch landingsvaartuig in W.W.II-stijl dat over land en water vaart. Je vaart langs alle plekken die Boston tot de bakermat van vrijheid en een stad van primeurs maken. Net als je denkt dat je alles hebt gezien, rijdt je CONDUCKtor de DUCK rechtstreeks de Charles River in voor een adembenemend uitzicht op de skylines van Boston en Cambridge. Rondleidingen van ongeveer 65 minuten vertrekken dagelijks van maart tot november van 9.00 tot een uur voor zonsondergang vanuit het NE Aquarium, het Prudential Center of het Museum of Science.
Aquarium van New England
1 Central Wharf
Boston, MA, US 02110

BCEC Boston conferentie- en expositiecentrum

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Flexibele, eenvoudig te configureren ruimtes maken de BCEC de perfecte keuze voor zowel grote als kleinschalige evenementen. Exposanten, presentatoren en bezoekers genieten van de nieuwste hoogwaardige ondersteuningstechnologieën en hulpprogramma's, plus superieur evenementenbeheer: one-stop-shopping, met persoonlijke, eersteklas service, van installatie tot vertrek.
415 Summer Street
Boston, MA, US 02210

Swan-boten

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Al meer dan 130 jaar maken de Swan Boats deel uit van de Boston-ervaring. Als een welkom teken van de lente sieren ze het water van de Boston Public Garden, de eerste botanische tuin in de Verenigde Staten. Beroemd in de verhalen Make Way for Ducklings en The Trumpet of the Swan, zijn de Swan Boats de enige boten in hun soort ter wereld.
Openbare tuinen
Boston, MA, US 02110

Boston Common

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Boston Commons is het oudste park van het land en vormt het startpunt voor de Freedom Trail.
131 Tremont Street
Boston, MA, US 02111

Meer

Ervaar ons gerenoveerde hotel en onze nieuwe 91 Superior kamers die een moderne stijl bieden aan ons toch al stijlvolle The Dagny. Deze nieuwe kamers versterken onze bestaande kamers, die allemaal in 2023 zijn gerenoveerd. We beschikken ook over een fitnesscentrum met LifeStyle-fitnessapparatuur, een Peloton-fiets en 7.000 vierkante meter aan vergaderzalen en een full-service restaurant op het terrein. The Dagny Boston is een van de belangrijkste hotelbestemmingen van Boston. Dit hotel staat bekend als een fantastische locatie voor zakelijke bijeenkomsten, speciale gelegenheden en mijlpaalfeesten en combineert een gunstige locatie, uitstekende faciliteiten en ervaren evenementenplanningspersoneel om elke keer weer een geslaagd evenement te garanderen. Met veertien (14) vergaderruimten hebben we de flexibiliteit om vergaderruimte verder van tevoren te reserveren dan de meeste van onze concurrenten. En met onze locatie in het Financial District en Faneuil Hall/Quincy Marketplace is dit historische hotel de perfecte plek om elk evenement te organiseren.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 6 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Sep 5
Laagseizoen
Nov 16 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Neem contact op met het verkoopteam van Dagny Boston voor meer informatie.

Extra informatie

Het historische Dagny Boston werd in 1928 gebouwd als de eerste Art Deco-wolkenkrabber van Boston en is perfect gelegen in het hart van het centrum van Boston, op een steenworp afstand van de waterkant van Boston, op loopafstand van de metro en op tien minuten van Logan International Airport. Kom langs bij de volledig uitgeruste conciërgebalie voor informatie over lokale bezienswaardigheden, zoals het Boston Children's Museum, Quincy Market/Faneuil Hall, Post Office Square, Downtown Crossing, de Freedom Trail, het New England Aquarium en IMAX Theatre en de TD Garden. Ons hotel is een ideale mix van oud en nieuw en biedt een scala aan moderne gemakken en gemakken in elk van onze 403 kamers, waaronder 26 ruime suites met twee kamers. Gasten zullen genieten van doordachte zakelijke voorzieningen, zoals draadloze telefoons met twee lijnen, luxe toiletartikelen, 55" HDTV's en draadloos breedbandinternet. Het restaurant van het hotel, Fin Point Oyster Bar & Grille, biedt onze hotelgasten dagelijks ontbijt, lunch en diner, samen met een levendige loungeruimte voor cocktails. Ontspan met een boek in de bibliotheek of kom tot rust in onze nieuwe ultramoderne fitnessruimte met Lifestyle Fitness-apparatuur, compleet met individuele 12" televisieschermen en een Peloton-fiets. In The Dagny Boston hotel doet ons team er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?