Placemakr Downtown Austin

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
710 E 3e straat Austin, TX 78701

Benodigde datums

  • 11-11-202404-01-2025

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Bereikbaarheid

Gelegen in het centrum van Austin, tussen het Convention Center en de Interstate 35, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor gasten die met de eigen auto of gedeelde auto komen en hebben we een afgesloten parkeergarage op het terrein voor diegenen die een parkeerplaats nodig hebben. Ons hotel ligt vlak bij de sneltramhalte Austin en een primair fietspad, waardoor u ook gemakkelijk door de stad kunt pendelen. Onze parkeergarage bevindt zich direct naast de hoofdingang van Placemakr Downtown Austin (voorheen 3Waller). Er is parkeergelegenheid op het terrein voor $35 per nacht plus belasting. Als u een parkeerplaats nodig heeft, laat het ons dan van tevoren weten en we voegen een parkeerplaats toe aan uw toegang, zodat u kunt stoppen en parkeren zonder te stoppen bij de receptie. Als u niet voor aankomst een parkeerplaats regelt, moet u bij de balie stoppen en ervoor betalen voordat u toegang krijgt tot de garage.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 35,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.2 mijl van locatie

Vergaderruimte Placemakr Downtown Austin

Totale vergaderruimte2.500 ft²
Vergaderzalen2
Grootste zaal2.000 ft²
Op één na grootste zaal300 ft²
Ruimte (privé)500 ft²
Ruimte (buiten)2.000 ft²
Tentoonstellingsruimte250 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers218
Eenpersoons (1 bed)190
Tweepersoons (2 bedden)28
Suites218
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 399,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 159,00 – US$ 449,00
Belastingtarief17%

Lokale attracties

Congrescentrum van Austin

Conventiecentrum
Op 1 block afstand
Het Austin Convention Center Department (ACCD) geniet binnen de vergaderbranche een uitstekende reputatie omdat het een open en inclusieve faciliteit is voor iedereen die het leaseproces voltooit. Het Austin Convention Center wordt beheerd door de ACCD van de stad Austin.
500 E. César Chavez St.
Austin, TX, US 78701

Paramount & State Theaters

Theater
Op 8 minutes afstand
De Paramount en State Theatres vormen het artistieke hart van het centrum van Austin, waar jaarlijks meer dan 550 evenementen worden georganiseerd. Van een van de grootste comedyfestivals van het land in het Moontower Comedy Festival, een twee weken durend spektakel dat van de grond af aan wordt geproduceerd door medewerkers van Paramount, tot wereldpremières vol sterren voor SXSW en Austin Film Festival, wij brengen de wereld naar Centraal-Texas. En onze klassieke zomerfilmserie, die in 2024 zijn 50e verjaardag viert, blijft een van Austin's meest geliefde tradities.
Congresstraat 713
Austin, TX, US 78701

Historische Rainey Street

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Op slechts 5 minuten lopen van ons hotel vindt u gerenoveerde huizen die zijn omgebouwd tot bungalowbars die de boventoon voeren in Rainey, de steeds populairder wordende weggestopte straat. Dag en nacht slenteren relaxte barbezoekers weer van bar naar foodtrailer naar bar, vaak met hun honden op sleeptouw op zoek naar een lekker slokje en een hapje.

Luchthaven Austin-Bergstrom

Vliegveld
Op 7 mi. afstand
De luchthaven Austin-Bergstrom ligt op slechts 15 minuten rijden van Placemaker Downtown Austin
3600 Presidential Blvd
Austin, TX, US 78719

Meer

Van ultramoderne suites en volledig ingerichte balkons met uitzicht op het stadsbeeld van Austin tot de toplocatie op korte afstand van South Congress Ave en Rainey St, er is geen slimmere manier om te verblijven dan in Placemakr Downtown Austin. Het is meer dan alleen een plek om te overnachten, het is een plek om je thuis te voelen zolang je er bent. Ons hotel met 218 suites biedt een 24-uursreceptie, een fitnesscentrum met zowel cardio- als krachtapparatuur, een buitenzwembad en een patio, evenals zowel gemeenschappelijke lounges als evenementenruimte.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Oct 27
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

Bel voor het annuleringsbeleid

Extra informatie

Luxe suitehotel met 218 suites, variërend van studio's tot twee slaapkamers. Elke kamer heeft een volledig uitgeruste keuken - volledige koelkasten, fornuis + oven, koffiezetapparaat en serviesgoed + kookgerei - samen met 55" Apple TV's met alle streamingmogelijkheden, en aparte slaapkamers van de woonruimtes. Sommige bieden wasmachine/drogers op de kamer met een starterkit met getijdenpods, evenals wasfaciliteiten op elke verdieping.

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?