EVEN Hotel Austin Uptown Near the Domain – Recently Opened

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Burnet Road 13205 Austin, TX 78727

Promoties

Grand Opening Diamond Promotion

01-08-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 24-10-202431-12-2024

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

Het hotel ligt aan de oostkant van de Mopac TX-1 Loop, sla rechtsaf bij de tweede rit voorbij Scofield Ridge Pkwy en sla rechtsaf naar de EVEN-ingang. Rijd vanuit het centrum noordwaarts op Mopac Expy naar Burnet Rd/Mopac Service Rd, verlaat Scofield Ridge Pkwy, sla rechtsaf bij de tweede rit voorbij Scofield Ridge Pkwy en sla rechtsaf naar de EVEN-ingang. Van luchthaven TX-71 W naar US-183N naar TX-1 Loop/Mopac. Vanaf de TX-1 Loop/Mopac verlaat u Scofield Ridge Pkwy, slaat u rechtsaf bij de tweede rit voorbij Scofield Ridge Pkwy en slaat u rechtsaf naar de EVEN-ingang. Vanaf de I-35 vanuit het zuiden neemt u afrit 246 Howard Lane. SH1825/Pflugerville. Rechts op Howard Lane, rechtsaf op de TX-1 Loop/Mopac serviceweg rechtsaf bij de tweede rit voorbij Scofield Ridge Pkwy en sla rechtsaf naar de EVEN-ingang. Vanaf de I-35 in noordelijke richting neemt u afrit 245 Howard Lane. Linksaf op Howard Lane, rechtsaf op de TX-1 Loop/Mopac-serviceweg rechtsaf bij de tweede rit voorbij Scofield Ridge Pkwy en sla rechtsaf naar de EVEN-ingang.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Vergaderruimte EVEN Hotel Austin Uptown Near the Domain – Recently Opened

Totale vergaderruimte1.821 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal1.612 ft²
Op één na grootste zaal1.457 ft²
Ruimte (privé)1.821 ft²
Ruimte (buiten)5.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers126
Eenpersoons (1 bed)75
Tweepersoons (2 bedden)41
Suites10
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 139,00 – US$ 399,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 139,00 – US$ 399,00
Belastingtarief17%

Lokale attracties

Comedyclub van Cap City

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Lach hardop in Cap City Comedy Club, de belangrijkste comedylocatie van Austin. Met stand-up comedians van topniveau en opkomend talent biedt deze club een intieme setting voor een avond vol humor en entertainment. Geniet van heerlijk eten en drinken terwijl je enkele van de beste komische optredens van de stad meemaakt, waardoor het een must is voor comedyfans.
Gebouw B, 11506 Century Oaks Terrace
Austin, TX 78758

Sandbox VR

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Stap in de toekomst van gaming in Sandbox VR, waar virtual reality tot leven komt in meeslepende, interactieve ervaringen. Deze hypermoderne locatie in Austin biedt een scala aan VR-avonturen die je meenemen naar fantastische werelden. Sandbox VR is ideaal voor vrienden en familie en combineert technologie en entertainment voor een onvergetelijke virtuele reis.
3100 Esperanza Crossing Suite 100
Austin, TX 78758

Kamp Mabry

Recreatie
Op 11 mi. afstand
Ontdek Camp Mabry, een historische militaire installatie in Austin met een rijk erfgoed. Bezoek het Texas Military Forces Museum om meer te weten te komen over de militaire geschiedenis van de staat, of geniet van het schilderachtige terrein en de evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd. Camp Mabry biedt een unieke kijk in het militaire verleden van Texas en dient als gemeenschapscentrum voor openbare evenementen en activiteiten.
2200 W 35e straat
Austin, TX 78703

K1-snelheid

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Geef je opwinding een boost op K1 Speed, Austin's belangrijkste indoor kartbaan. Beleef supersnelle sensaties op een ultramodern circuit, met elektrische karts die snelle en opwindende ritten mogelijk maken. K1 Speed is perfect voor groepen, gezinnen of soloracers en biedt een leuke en competitieve sfeer met arcadegames, een restaurant en meer om je race-avontuur compleet te maken.
2500 Mc Hale Ct
Austin, TX 78758

UT-stadion (Darrell K Royal Texas Memorial Stadium)

Recreatie
Op 14 mi. afstand
Ervaar de spanning van college football in het Darrell K Royal Texas Memorial Stadium, de thuisbasis van de University of Texas Longhorns. Dit iconische stadion biedt een dynamische speeldagsfeer met zitplaatsen voor meer dan 100.000 fans. Beleef de spanning van live sport, geniet van de historische architectuur en maak deel uit van de levendige voetbalcultuur van Austin.
2139 San Jacinto Blvd, Austin
Austin, TX 78712

Blanton Museum of Art

Museum
Op 13 mi. afstand
Het Blanton Museum of Art, gelegen op de campus van de Universiteit van Texas en vlakbij ons hotel in Austin, is een cultureel juweeltje dat eeuwenlange artistieke geschiedenis overspant. Van klassiek tot hedendaags, het museum biedt bezoekers een rijk scala aan kunstwerken, waaronder schilderijen, sculpturen en decoratieve stukken. Wander door de galerijen om jezelf onder te dompelen in de wereld van artistieke expressie en verken tentoonstellingen die de culturele diversiteit en creativiteit van Austin weerspiegelen.
Martin Luther King JR Boulevard 200 E
Austin, TX 78701

Topgolf

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Beleef plezier bij TopGolf Austin, een topbestemming voor zowel golfliefhebbers als beginners. Geniet van een hightech driving range met interactieve games, heerlijk eten en een levendige sfeer. Met baaien met klimaatregeling, een uitgebreid menu en verschillende vaardigheidsniveaus, biedt TopGolf een perfecte mix van sport en gezelligheid voor alle leeftijden.
2700 Esperanza Crossing
Austin, TX 78758

Wonderspaces Austin

Museum
Op 10 mi. afstand
Wonderspaces Austin is een bijzondere kunstgalerie waar creativiteit en technologie samenkomen. Deze meeslepende ruimte toont een samengestelde selectie van interactieve en ontzagwekkende kunstinstallaties. Bezoekers kunnen door een fascinerende wereld van visuele en auditieve wonderen dwalen en zich met kunst bezighouden op manieren die de grenzen van de waarneming verleggen.
3210 Esperanza Crossing, Suite 160
Austin, TX 787589

Meer

Het EVEN Hotel Austin Uptown Near The Domain ligt in het uptown district en is een toevluchtsoord voor holistisch welzijn en verjonging. We zijn gunstig gelegen nabij bedrijven zoals Dell, Apple, Samsung, Amazon, Expedia, IBM en Charles Schwab. Ons hotel is de perfecte plek voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of evenement, met 1.821 m² aan evenementenruimte, waaronder een balzaal en een boardroom van 364 m². Laat ons de perfecte achtergrond bieden voor uw bijeenkomst, zodat een naadloze mix van functionaliteit en welzijn wordt gegarandeerd. Blijf aan het werk met ons verhuurprogramma voor laptops ter plaatse. Onze ruime, zorgvuldig ontworpen, hypoallergene kamers stimuleren beweging, ontspanning en balans. Geef uw dag energie in de EVEN® Kitchen and Bar, waar heerlijke smaken samengaan met voeding, en blijf fit in onze sportstudio. Ontspan bij het zwembad met een cocktail of geniet van de open haard op het terras. Verken de wijk Domain, met zijn winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden op steenworp afstand, of ga naar een voetbalwedstrijd in het Q2 Stadium. Of u hier nu voor zaken of vrije tijd bent, EVEN Hotel Austin Uptown Near The Domain biedt een uitzonderlijk verblijf dat uw lichaam, geest en ziel voedt.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 9 – Feb 15
Aug 15 – Sep 15
Nov 15 – Dec 29

Annuleringsbeleid

Het standaard annuleringsbeleid voor groepskamerblokken is een opzegtermijn van minimaal 48 uur.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?